Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problemi s mov fajlovim
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problemi s mov fajlovim

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
eXecutioner View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problemi s mov fajlovim
    Objavljeno: 29.Svibanj/May.2005 u 01:13
Pozdrav

problem je u tome da niti sa jednim playerom ne radi slika, ima zvuka ali slike nema i nakon nekog vremena izbaci poruku da je doslo do greske. Prije sam imao iste fajlove i radili su svi i to sa QT Alternative, sad sam reinstalirao komp, stavio maticnu drugu i eto ti gluposti. Imam instalirano i QT i QT Alternative i VLC Player, ali zabadav. Neki filmovi su ok, ali to je svaki peti... ima netko ideju? osim reinstaliranja windowsa opet
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2005 u 09:30
Probaj sa BlazeDVD 3.0 playerom.
www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2005 u 13:08
nula bodova, nije u tome problem.. bas ili u codecu ili cak u grafickoj, veli jedan tip... 
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2005 u 17:30
U ZVUKU TI JE GREŠKA,PODESI TAMO U OPCIJAMA QUICK TIMEA NA ONAJ ZVUK KOJI IMAS NA MATICNOJ
traxdata888@hotmail.com
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2005 u 18:46
a zasto bi bio problem u zvuku kad imam zvuk a nemam slike??? a i koristim QT Alternative
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2005 u 19:27
e sorry onda ne znam znam da je takav problem kod quick timea
traxdata888@hotmail.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.