| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Znakovi ispred titlova???? |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
Jasminko 43
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Pridružen: 28.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Črnec Dugoselsk Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Znakovi ispred titlova????Objavljeno: 22.Svibanj/May.2011 u 14:11 |
|
|
Hvala unaprijed! |
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2011 u 14:22 |
|
|
Znak <i> ili <b> znači da je titl italiziran ili boldovan.
Recimo ja sam koristio u poslednjem titlu za solilokvije italizovane linije titla. I da, vrlo je moguće da se koristi računar za gledanje filmova. Eto ti najlakše prosvetljenje.
|
||
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2011 u 14:22 |
|
|
to su znakovi koji imaju funkciju promjene boje slova, fonta ili nakrivljenosti. Koriste svakome tko preko kompjuterskih programa gleda filmove na velikom TV ekranu kojeg je, u današnje vrijeme napretka tehnologije, spojio sa stolnim računalom, HTPCom ili laptopom jer je 100000 puta praktičnije, jeftinije i funkcionalnije...
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2011 u 14:40 |
|
|
^baš to. Ja sam pre neki dan svoj DVD player poklonio sestri i zetu jer ne pamtim kad sam to čudo upalio. HDMI je zakon.
|
||
|
||
![]() |
||
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2011 u 15:16 |
|
|
Osim toga, stvarno je posao od 10 sekundi da se u notepadu ili wordpadu uklone.
|
||
![]() |
||
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2011 u 15:59 |
|
|
Ipak, ne bi trebalo da se vide. Ovi znakovi i vremena titlova vide se samo u slucaju da nesto u samom titlu ne valja. Npr. suvisna tacka u vremenu titla i tako to. Jesi li siguran da nista nisi pokusavao da menjas u samom titlu? Kada je sve kako treba ovo samo sluzi za prikazivanje podebljanih, zakosenih ili drugom bojom oznacenih linija u titlu.
Ažurirao taxidell - 22.Svibanj/May.2011 u 16:03 |
||
|
live long and prosper
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2011 u 16:40 |
|
|
u nekim plejerima na pc se vide, ne znam da li to bese mv2 i bsplayer, a znam da gom to odlicno prikazuje i boje i italic i bold.
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2011 u 19:36 |
|
Ja sam imao noviji model Samsungovog DVD playere i videlo se sve to. Probao i update firmware-a (jednom doduše) i ništa... tako da verujem da kolega ima sličan problem... |
||
|
||
![]() |
||
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2011 u 21:42 |
|
|
||
|
live long and prosper
|
||
![]() |
||
Jasminko 43
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 28.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Črnec Dugoselsk Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2011 u 15:19 |
|
|
Možda nekome i jeste tako, ali, ja gledam filmove preko Blu ray playera koji ima upscalling na 1080p, na velikom Lcd-u, tako da je meni ovako 100000 puta praktičnije, jeftinije i funkcionalnije... bez omalovažavanja ikoga... koji gleda filmove na tv preko kompa, ali , za mene , to nije to, bez upscallinga... Ništa, morat ću i dalje uklanjati te znakove kad naiđem u titlu.... Pozdrav svima, koji su mi odgovorili... |
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2011 u 19:59 |
|
|
Istina je da vec takvih plejera ima koji rade sve sto radi i pc, ali neko kad kupi pc, poveze pc sa hdmi sa plazmom/lcd-om i saraund zvucke preko zvucnu karticu i uzivas, ni rezes diskove, ne trebaju ti ni hard diskovi ni stick pa tako i ne moras da kupujes plejer. 4 godina vec gledam filmove/serije/dokumentarce sd i hd materijal na pc povezan 42'' plazmom i ne vidim potrebu da menjam nista. Pohvalio bih samo ps3 jer odlicno izgleda hdtv epizoda od 350mb(kao da gledas original DVD film), dok svi plejeri na pc daju puno losiju sliku.
Ažurirao icemaher - 24.Svibanj/May.2011 u 20:03 |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |