Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sensation White u Beogradu 21.5.2011.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sensation White u Beogradu 21.5.2011.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sensation White u Beogradu 21.5.2011.
    Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2010 u 10:38
Prema najavama koje su domaći mediji najavili početkom oktobra meseca, sada dobijamo epilog i zvaničnu potvrdu koju prenosi oficijelni sajt eventa!

Sensation White konačno stiže u Beograd, 21.05.2011. godine Beogradska Arena! Prodaja ulaznica počinje 21.12.2010. godine tačno u 15h na sajtu Sensation.com!

Naime, prodaja karata na šalteru Beogradske Arene i preko ostalih prodajnih servisa kod nas i u regionu počinje 17. januara 2011. godine

Svetsku slavu stekao je kao celovečernji događaj koji pomera granice muzičko scenskog nastupa ali i kao način i stil života koji traje mnogo pre i mnogo posle samog događaja.

Beograd je jedan od 12 gradova gde će se populatni party održati tokom 2011. godine!

Sensation

Karijere najvećih svetskih DJ zvezda kao što su Tiësto, Sven Vath, Armin Van Buuren, Carl Cox, David Guetta, Richie Hawtin, Sebastian Ingrosso I mnogih drugih, našle su se u usponu upravo posle nastupa na „Sensation“-u.Ono zboga čega mu se neretko dodaje pridev „White“  jeste činjenica da svi posetioci koji dolaze na događaj moraju biti obučeni u belo.

Ažurirao AcaNDr - 08.Prosinac/Dec.2010 u 10:39
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2010 u 10:39
Posle tog 21. maja, moze biti i smak sveta.....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2010 u 11:29
Ono, kao ne ideš na to... LOLLOLLOL

Čuvaj bijelu obleku da ne bi pred to završio bez ičega bijelog... LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2010 u 11:54
trebalo bi da idem, daleko je to jos, ali me ta vest jako obradovala.....

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2010 u 16:01
eto nam prilike da se vidimoBig smile Po zapadu miislim da su  karte oko 100$, ko zna koliko ce kod vasBig smile Konacno sensation dolazi na balkanu, bas mi je drago, uvek sam zamisljao kako bi bilo lepo da imam sansu da odem i etoLOL Imam skoro svih skinuto i black i white i celebrate, kakva atmosfera jbt, ludnica.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2010 u 17:46
zvanicne cene koje su kod njih na sajtu nisu bas jeftine. To je verovatno cena kad se preko njih kupuje, a u areni, nema sanse da bude toliko...

ticket type pricing    
Regular € 59,50
VIP Deluxe € 118,50
VIP Gold Deluxe € 180,50

Ažurirao AcaNDr - 08.Prosinac/Dec.2010 u 17:46

- Armin van Buuren

Na vrh
AESON View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AESON Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2010 u 19:51
E, krajnje je vreme da i ovaj spektakl svrati kod nas. Svako ko može (i naravno i kinte) neka se spremi na vreme. ZA OVAKAV PROVOD NE TREBA ŽALITI NOVACA!!!neshaVrucina
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2010 u 19:54
ne treba, zato su i na vreme rekli, da se moze para skupiti...

Ažurirao AcaNDr - 09.Prosinac/Dec.2010 u 19:54

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2011 u 15:19
Zvanični Trailer za najveći event u ovom delu Evrope

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2011 u 12:40
Ludiloooooooo, nema reče koje bi opisale kako je bilo....

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2011 u 13:02
koliko je vremena trajala zurka??
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2011 u 13:41
od 22-06.....

mi bili od pola 11, pa do 4.... Umrli smo, ali umrli LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2011 u 13:49
Aha, ja sam mislio da to traje 2-3 dana.LOL Valjda ce se pojaviti negde DVD snimak uskoro. Koliko je kostala ulaznica?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2011 u 14:20
tome se i ja nadam..... jer to mora da se ima..... Mixeve imaš da skineš na netu, a snimaka imaš na Yt....

Karta je bila 70e

- Armin van Buuren

Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2011 u 20:25
Juče, Arena, gde god pogledaš horde belog koje hrle ka Areni.
Žurka, naravno, počinje ispred same Arene, nastavlja se unutra i traje još uvek... barem u mojoj glavi :)))

Ne znam šta više... još jedna ludnica žurka/festival na plaži i mislim da je zaokružena celina...
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2011 u 18:36
Prilazimo Areni, te će onaj voditelj sa TDI radija "Ispred Arene, sliva se reka ljudi u belom", a mi prilazimo tamo i slabo koga ima..... Odjednom, kada smo prišli sa prave strane ARENE, to je bio šok, ali pozitivan..... Gomila ljudi skakuće, zeza se, a još veća gomila dolazi!!

Ne da je bilo extra ispred Arene, nego ljudi nisu ni razmišljali da uđu (jer je bilo rano)....

mali detalj sa žurke..... Ko god me je pitao kako je bilo, ja nisam znao da opišem.... Nisam našao adekvatnu reč.... Malo je reći brutalno, nestvarno,.....

Ažurirao AcaNDr - 23.Svibanj/May.2011 u 20:45

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2011 u 20:41
blago vamaBig smile
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2011 u 23:56
Za mene je ovo veliko bacanje para, za 70e kupis kartu za exit jos ti ostane kusur, 4 dana mnogo bolje muzike (ako se ja pitam) :D

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2011 u 01:21
Možda...ali svi ljudi nisu u belomLOLLOLLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2011 u 22:46
ko nije video kako je bilo u BGu, ima priliku..... Ovo je definitivno bila najlepša noć u mom životu....

Ne bi je menjao ni za ....

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.