Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Besplatni sms
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Besplatni sms

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
sile View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Besplatni sms
    Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2003 u 12:48
Ajde ako iko zna neki sait gdje mogu slati sms u srbiju besplatno al da sljaka 100%.Na stranici best.co.yu imaju linkove na jedno 10 strana a nemres ni sa jedne poslat pa onda neki 1RSTWAP.com isto nula bodova.
www.media-project.org
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2003 u 15:09

www.magic.hr ali poruke kasne

Ali 1stwap je ZAKON! Ali samo se može malo poslat poruka (15 tjedno) ali je strašno kvalitetan!

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2003 u 16:28
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

www.magic.hr ali poruke kasne

Ali 1stwap je ZAKON! Ali samo se može malo poslat poruka (15 tjedno) ali je strašno kvalitetan!

Ali Sile je pitao za slanje sms-a u Srbiju a s Magica možeš samo na Vip ili Cronet a što se tiæe 1stwap-a u potpunosti se slažem s tobom!

Pozdrav

Ažurirao tlisak
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2003 u 19:10

Lapsus!

U svezi 1rstwpa, jedini koji, ako je malo duža poruka, nesmeta s onim www. na kraju  i na mobu onoga koji prima poruku piše tko je poslao na ne neki brojevi 0043365677989... Preporuèam

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2003 u 23:08

Sile vidim da si ostavljao još ovakvih postova po drugim temama, moram napomenuti da je dovoljno otvoriti jednu temu na pravom mjestu.

btw. Jesi li probao ICQ???

Ažurirao tlisak
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 14:03
A ima ko da se može poslati ista poruka na 100 brojeva od jednom???

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 16:34

DA ti iskreno kažem neznam za takvo nešto ali HTmobile ima usluge SMSKanal http://www.htmobile.hr/Poslovni/usluge/3-sms-kanal.asp

i SMSBulk http://www.htmobile.hr/Poslovni/usluge/3-sms-bulk.asp

naravno sve to košta i oraš ispuniti dosta preduvjeta da bi mogao koristiti takve usluge tako da nama obiænim smrtnicima ovo ipak nije dostupno!

Dat æu ti primjer iove usluge, ako si ikad gledao/igrao Jackpot na NOV@-tv putem SMS-a danas si dobio poruku sa broja 65000 da nazoveš neki broj i kupiš neku èestitku s likom Mesiæa, Bozaniæa ili Sanadera kao za Caritas svrhe i takva sranja , dakle oni su uslugom SMSKanala svim brojevima koje imaju uz bazi odjednom poslali istu SMS poruku.

Pozdrav!

Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 19:49

ok thanks. Ipak nije to za mene, zadovoljit cu se obiènim slanjem.

pozdrav

Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 20:53
Da probo sam ja 1rstwap al ga ne kontam logiro sam se, sve o.k. dobio mail dobio sms i odem na stranicu logiram se i sta kliknem na ono desno send sms nista?????!!!Konto sam da treba neki program downlodat jel sam vido da nesto tamo daju za skinit pa sam skinio, ma nekontam sta sam glup??!!!
A posto vidim da ga svi hvalite ajde neko da mi objasni pa da to vidimo jel sljaka za SiCG.
www.media-project.org
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 20:54
Sory zbog nekoliko postova al sam ocajan treba mi to da mogu slat pa sam probo na sto mjesta
www.media-project.org
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2003 u 21:30
To je isto patilo i mene! Kad ukucaš onaj broj i kad sa svime završiš, odlogiraj se te onda ponovo upiši pasword i username (lijevo,vidit èeš gdje) i onda samo na sms send. Tako sam ja riješio taj problem!
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 11:24
Probo sam i nista Login i Logout i opet login i nista clickcem na taj sms send boli me prst vec!!! Taj sms broj sam upiso jos prije tri dana i nista jel treba nekog u adres buk stavit pa clickom na njega nekako ili stavljanjem kvacice ispred njega tek onda mogu slat?
http://www.1rstwap.com/partners/go.to/1rstwap ovo je moj pocetni link ili moram ici od pocetka http://www.1rstwap.com al onda neznam gdje da clicknem a me muci to clickanje. Neznam jel sam spomenio clickanje?!! :-)
www.media-project.org
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 18:42
Jesi li igdje odabirao svoju zemlju prije popunjavanja formulara?
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 19:58
Da jesam.De mi objasni kako ti to radis. Jesi ti skinio onaj prog. koji tamo daju za skidanje jel se pomocu njega salje?
www.media-project.org
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 21:28

Prvo sam odbrao Croatia. Tad sam davao neke podatke u neka 4 koraka. U meðuvremenu sam dobio i mail i sms. Klikneš na link u mailu i kad ti otvori onu stranicu tamo upišeš broj iz smsa. Kad završiš sa ispunjavanjem zatvori stranicu te je ponovo otvori, upiši pasword i username (moralo bi u jednom od zaglavlja pisati pozdrav Sile) i onda klikneš na Send SMS i to je to!

Sretno i javi kak je bilo. Tako sam ja

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 21:30
Zaboravih reæi da nisam ništa skidao jerbo je pisalo da se skine ako se nema instaliran neki Messenger a pri instalaciji XP mi se èinilo da postoji takvo što, pa nisam ništ skidao!
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 22:06
Isto tako ali skroz isto nekontam zasto nece sljakat, pa ubicu se!!
www.media-project.org
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 22:12
Ma nece evo opet sam probo. Kliknem na send sms i ona tipka se pomjeri kao da sam ju uguro al nista mi nepuni i nece da mi otvori!
www.media-project.org
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 22:21
Evo rjesenja al ces crknit od smjeha kad ti kazem sta je.
Ja radim u operi jel mi brza od explorera i eto problema iz opere nece dok iz explorera s pol snage al i to nebi bilo to jel nemozes slat na 063 kaze da jos nije formirano s tim operaterom ili vec sta nesjecam se sad. Tako da sad i radi al nemoz slat u srbiju odlicno!!
Ajmo dalje s ponudama stranica?!
www.media-project.org
Na vrh
igor_karic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igor_karic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2003 u 23:20
jel ko cuo za program smart sms.. skines s interneta, nadjes serijski(malo se potrudis ali nema crckiranja)  mozes slati poruku kao slikovnu na bilo koji mobitel samo ispod napises tekst i svaka poruka stigne... ali bas svaka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,192 sekundi.