Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Quadro 32AB22 - supertest
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Quadro 32AB22 - supertest

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Quadro 32AB22 - supertest
    Objavljeno: 06.Svibanj/May.2011 u 16:07
Za početak, ovo možete saznati o proizvodu na njegovoj službenoj stranici, a ništa više nećete doznati o njemu niti ako ih nazovete ili pošaljete mail (isprobano LOL). Tek ako malo bolje zagrebete, otkrit ćete upute za uporabu koje nude nešto više podataka.

Zapravo se radi o tri slična televizora (32AB22 - HD Ready, 32AB26 - Full HD i 32CA22 - LED TV HD Ready), sva tri sa MPEG-4 tunerom i mogućnošću snimanja (PVR) na eksterni HDD ili USB stick.

Zašto ovo pišem? Zato jer se LCD, LED ili plazma televizori više ne kupuju samo zbog slike nego zbog dodatnih "điđa" kao što su USB konektor, HDMI konektori, LAN ili WLAN konektor, internet browser... Tako sam i ja krenuo u potragu za TV-om za spavaću sobu koji je morao zadovoljavati neke zahtjeve od kojih su mi najvažniji bili da ima MPEG4 tuner i mogućnost gledanja divx i HD videa preko USB-a te cijena, jer ne mislim davati previše za TV koji ću gledati tek kad se uvalim u krevet, a svi znamo kako to obično završi (probudiš se ujutro, a TV radi bez veze).

Uglavnom, nedavno u "Pevecu" akcija! Iako nije bio na akciji, TV baš po mom ukusu, a cijena 2100 kn (285€). Frka je nastala čim sam prodavaču gurnuo svoj USB stick u ruku i rekao "Upalite da vidim kako radi".

- "Oprostite, ali ne mogu pokrenuti film bez daljinskog."
- Dobivam li u paketu s televizorom i daljinski?
- "Normalno da dobivate."
- Onda otvorite jednog iz kutije ili nađite daljinski.

Prodavaču nastaje opća zbunjola. Gdje naći daljinski? Da otvori novog ili ne? Otrčao je u skladište i vratio se s daljinskim nakon par minuta, ali bez baterija! Onda je još jednom morao u skladište po baterije... Nakon uspješno izvršene akcije instaliranja baterija u daljinac uspio je na svoje (i moje) veliko zadovoljstvo pokrenuti film sa USB sticka. Film radi, titlovi zadovoljavajući, slika OK... Kupujem.

Došavši kući krenulo je "testiranje". "Testiranje" svakog proizvoda je isto: u prva 24 sata napravim s njim skoro sve što mi padne na pamet jer, ako crkne, vraćam natrag s riječima "Što je ovo? Nije izdržao ni prvi dan, a samo sam ga uključio!" (Isprobano, radi. LOL). Prodavačima je onda super neugodno i zamjenjuju priozvod bez da se usude pitati što si zapravo radio. Stickovi, eksterni HDD-ovi, čitači kartica, mp3, avi, jpg, wav, mpeg, dat, mkv, wma, FAT32, NTFS, 720p, 1080p, premotavanje (pogotovo unatrag, iako je to važnije kod uređaja s optičkim pogonom), čupanje USB sticka iz TV-a dok traje film... Sve je izdržao, čak i one stvari koje uopće ne pišu na službenim (ili bilo kojim drugim) stranicama.

Osim što vrti divx, vrti i HD (mkv) što nigdje ne piše (osim u uputama). Podržava FAT32 i NTFS format HDD-a što isto nigdje ne piše (ista stvar). Sa HDD-ovima je jedina stvar što moraju imati svoje napajanje jer preko USB priključka ne dobivaju dovoljno napona (moj 2,5 inčni nije radio). Titlovi se ispočetka čine mali (slično kao na Quadro DVD playerima), ali su dovoljno oštri i pregledni pa je jedina zamjerka to što umjesto malog slova č piše veliko.

Za kraj, slijedio je poziv službenom dobavljaču.

- Dobar dan. Zanima me ovaj televizor. Recite mi, osim divxa, koje još formate podržava?
- "Pa, ovaj..."
- Podržava li FAT32 i NTFS ili samo FAT32?
- "Samo sekundu, dat ću vam kolegu."
(Nekoliko sekundi kasnije)
- "Halo?"
- Dobar dan. Kupio sam 32AB22...
- "Morat ćete ga donijeti k nama na servis."
- Zašto? Nisam rekao da je pokvaren, nego me zanimaju neke stvari.
- "Sve vam piše na našoj stranici."
- Sve piše? Televizor ne prikazuje malo slovo č! Kupim novi televizor i onda mi ne prikazuje...

Nisam htio čovjeka tako napasti, ali kad mi je probao prodati "sve piše na našoj stranici"... Angry

Uglavnom, TV vrti sve moguće formate, sa sticka, HDD-a, čitača kartica... Jedini feler mu je malo slovo č (to sam isposlovao da isprave LOL) i ne podržava DTS kod HD filmova (kao i većina playera). Sve to za manje od 300€. Uvalite ga u spavaću ili dječju sobu ako mislite da nije dovoljno atraktivan za dnevni boravak (Nešto kao znak od Škode. Dobar auto, ali ružan znak LOL).

Većinu ovih stvari ne možete pročitati na službenim stranicama. Prvi slijedeći televizor koji sam pronašao da radi sve što i ovaj (bez snimanja) je 20% skuplji od ovog. Živjeli i navratite koji put u kavanu. bubba2

Ažurirao iromafia111 - 22.Prosinac/Dec.2016 u 21:08
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2011 u 16:30
Pa ovo je za priče sa naravoučenijem...
Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2011 u 17:44
Iro hvala na ovome Clap
Ovako bi meni nešto trebalo,cena mi je pristupačna tako da bi se baš mogla počastiti novim TV-om,samo imam jedno pitanje,jel ta akcija još traje?
Neznam kad si ga kupio,dobila sam od Peveca nedavno onaj njihov katalog ali ga nisam uspela pročitat jer imam malo zveknute kućne ljubimce koji to razbucaju prije nego katalog meni dođe u ruke LOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2011 u 17:58
Originalno postovano od strane Nastasja Nastasja piše:

Iro hvala na ovome Clap

+1

I moram reći, odlična recenzijaLOL

Ma ja još čekam da se spuste cijene tih televizora, još je to previše....72 cm je još uvijek solidno za gledat...
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2011 u 18:59
Iro, jel ovo neslužbena ''super recenzija'' LOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2011 u 19:21
Ovo je službena "neslužbena" recenzija, a koliko znam, cijena je još uvijek ista. Mislim da ga u zadnjem Pevecovom katalogu nisu ni spominjali nego model od 66 cm. Najbolje je nazvati ih i pitati imaju li ga.
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2011 u 23:57
Zanimljivi detalji su obeleženi crvenom bojom.

Quadro LCD-32AB22

< ="http://www.3dtelevizori.com/pretraga.htm"="" id="cse-search-">
< style="border: 1px solid rgb126, 157, 185; padding: 2px; : "http://www.google.hr/cse/intl/en/s/google_custom_search_watermark.gif" no-repeat scroll left center rgb255, 255, 255;" name="q" size="31" ="text"="">

Recenzija televizora Quadro LCD-32AB22 zajedno sa detaljnim informacijama i cijenama u ovom trenutku nije dostupna, no tehničke specifikacije televizora Quadro LCD-32AB22 možete pogledati niže.
Ukoliko vi posjedujete ovaj televizor i voljni ste možete nam vi napisati svoju vlastitu recenziju televizora Quadro LCD-32AB22 i poslati nam na email zajedno sa fotografijama. Saznajte više.

Tip ekrana LCD
Veličina ekrana 32" (82 cm)
Rezolucija 1366 x 768 px
Format 16:9
Svjetlina 550 cd/m2
Kontrast 1:15 000
Vrijeme odaziva 5 ms
Video kompatibilnost PAL / SECAM / NTSC (play)
Osvježavanje ekrana 50 Hz
Sistem zvuka German Nicam Stereo
Zvučnik Donja strana skriveni
Izlaz zvuka (RMS) 2 x 6W
HDMI x 1
Composite (AV) Ne
Slušalice Da
S-Video Da
USB Ne
LAN Ethernet ulaz Ne
PC/MCIA Da
SPIDF Optical Audio Ne
Component (Y/Pb/Pr) Da
HDMI x 2
Composite (AV) Da
PC in Da
PC audio, L/R Da
USB x 1
Component (Y/Pb/Pr) Ne
LAN Ethernet ulaz Ne
RF antenski ulaz 75 Ohm Da
Slušalice Ne
Optički audio izaz Ne
SPDIF coax audio izlaz Da
S-Video Ne
SCART x 1
Audio izlaz Da
Audio ulaz Da
Sistem prijema Analogni PAL/SECAM/NTSC playback, Digitalni MPEG-2, Digitalni MPEG-4 H.264
Tuner VHF/UHF/S-BAND (ATV), VHF/UHF/S-BAND (DTV)
Slika u Slici (PiP) Ne
Slika i Slika (PaP) Ne
Slika i Teletekst (PaT) Ne
USB reprodukcija AVI, JPEG, MP3, MPEG-2, MPEG-4, XviD, podrška .srt podnaslova, podrška .sub podnaslova
Modovi prikaza slike 14:9, 16:9, 4:3, Auto, Cinema, Panoramic, Subtitle, Zoom
Zamrzavanje slike Da
Internet spajanje Ne
Kut gledanja 170
COMB Filter 3D
Sat, Timer Da
APS - Automatsko pretraživanje kanala Da
Automatsko isključenje Da
OSD Da
AVL - Automatsko izjednačavanje zvuka Da
Teletekst Da
Fast Teletekst 1000 stranica
POSEBNE KARAKTERISTIKE
Boja Crna
Okretni stalak Ne
Bruto (kg)
Neto (kg)
Sa stalkom (ŠxVxD) mm 794 x 560 x 200
Bez stalka (ŠxVxD) mm
Napajanje 100-240V, 50Hz
Potrošnja u radu 160W
Potrošnja u standby modu < 1W

Lajkajte nas, ako vam se sviđa. (Av, av, reče Lajka!)

Tagovi: prodaja Quadro LCD-32AB22 televizora, recenzija Quadro LCD-32AB22 televizora, cijena Quadro LCD-32AB22 televizora, getro televizori, plazma ili lcd televizor, najbolji televizor, akcija televizora Quadro LCD-32AB22, dvb-t mpeg-4, full hd televizori, hd natural motion 1920x1080

Pojmovi po kojima ste nas pronašli do sada: Quadro LCD televizori, led televizori quadro, kvadro televizori,
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2011 u 00:10
Ovo "USB - ne" sam odmah primjetio, ali to znači da nema USB sa strane. Ono što mi nikako nije jasno je rubrika "USB reprodukcija" u kojoj stoji "avi, mpeg, mp3" a nema mkv, dok drugi priozvođači tu natrpaju divx, xvid i avi (zapravo tri ista pojma), HD, mkv i divx HD...

Ovi se jednostavno ne znaju izreklamirati. Danas gledam reklamu na TV-u za Sonyjev televizor  koji ima "tuner za kablovsku TV". Kad me onda nije strefilo... LOL
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2011 u 19:54
Šteta je što ne vidim nigde da ga ima u Srbiji,
uzeo bih ga po toj ceni, za decu, bez razmišljanja.
(ili za sebe, a dao bih im moj SONY sa tunerom za kablovsku LOL)
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2011 u 20:52
Jedini koji mi se vide "jači" od njega za sličnu lovu su LG-jevi modeli 465 i više (LCD) ili 3300 i 5500 (LED), ali oni su već skuplji. Svi ti modeli vrte sve živo + eksterne HDD-ove.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.