Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I Am Number Four (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

I Am Number Four (2011)

I Am Number Four

I Am Number Four (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler, avantura

Trajanje:

111 min

Režija:

D.J. Caruso

Scenarij:

James Frey
, Alfred Gough
, Miles Millar
, Marti Noxon
, Jobie Hughes

Glavne uloge:

Charles Carroll
  >  Sam's Stepdad
Kevin Durand
  >  Mogadorian Commander
Jeff Hochendoner
  >  Sheriff James
Brian Howe
  >  Frank
Reuben Langdon
  >  Number 3's Guardian
L. Derek Leonidoff
  >  Mr. Berhman
Timothy Olyphant
  >  Henri
Andy Owen
  >  Bret
Alex Pettyfer
  >  John
Jake Abel
  >  Mark
Dianna Agron
  >  Sarah
Teresa Palmer
  >  Number 6
Patrick Sebes
  >  Kevin
Emily Wickersham
  >  Nicole
Molly McGinnis
  >  Receptionist
Callan McAuliffe
  >  Sam
Sophia Anne Caruso
  >  Girl on Street
Greg Townley
  >  Number 3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: I Am Number Four (2011)
    Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 00:39
I Am Number Four (2011)

Radnja se centrira na devet izvanzemaljaca koji su umaknuli od uništenja njihova planeta i prizemljili se na Zemlji, ali sada su u bijegu od onih koji su uništili njihov planet. Kada je u pitanju nesretna sudbina izvanzemaljaca Number One, Number Two i Number Three, ovaj trailer ne "kaže" vam to, ali vam to daje do znanja. Alex Pettyfer glumi izvanzemaljca Number Four, koji živi prerušen u tinejdžera. U filmu također glume Teresa Palmer, Dianna Agron, Kevin Durand i Timothy Olyphant.

Opis: Neobičan mladić, John Smith, je bjegunac koji je u bijegu od nemilosrdnih neprijatelja koji su poslani kako bi ga uništili. Promjenom svoga identiteta, selivši se iz grada u grad sa svojim skrbnikom Henrijem, John je uvijek novi klinac koji nije vezan za svoju prošlost. U malom gradiću Ohio kojeg sada zove svojim domom, Johna susreću neočekivana događanja, koja će mu promijeniti život - njegova prva ljubav, moćne nove sposobnosti i povezanost sa drugima koji dijele njegovu nevjerojatnu sudbinu.

Premijera:18 Februar 2011 (USA)

Imdb:http://www.imdb.com/title/tt1464540/

Ažurirao bojan969 - 17.Veljaca/Feb.2014 u 21:20
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 02:15
Trailer izgleda dobro, nadam se da će i film biti dobar...
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2010 u 10:06
djeluje dobro, ko će ga dočekati do iduće godine Confused
Na vrh
crnibaron View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crnibaron Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2011 u 22:27

I Am Number Four / Ja sam broj četiri (2011)

Reditelj: D. J. Caruso
Pisac: Jobie Hughes, James Frey
Scenarista: Alfred Gough, Miles Millar, Marti Noxon
Snimatelj: Guillermo Navarro
Producent: Michael Bay
Izvršni producent: Chris Bender, Steven Spielberg, J. C. Spink, David Valdes
Montažer: Vince Filippone, Jim Page

Uloge: 
Alex Pettyfer (Broj Četiri)
Dianna Agron (Sara)
Timothy Olyphant (Henri)
Kevin Durand (Mog Komander)
Teresa Palmer (Broj Šest)
Jake Abel (Mark Džejms)
Beau Mirchoff (Dru)

Troje ih je mrtvo. On je Broj Četiri. Akcijom nabijen triler govori o izuzetnom mladom momku, Džonu Smitu (Aleks Petifer), koji je konstantno u begu od nemilosrdnih neprijatelja poslatih da ga unište. Menjajući svoj identitet i seleći se iz jednog grada u drugi sa svojim starateljem Henrijem (Timoti Olifant), Džon je uvek novi klinac koji nema veza s prošlošću. U malom gradu u Ohaju koji sada naziva dom, Džon će se susresti s neočekivanim događajima koji menjaju život - svojom prvom ljubavlju (Dijana Agron), moćnim novim sposobnostima i vezom s drugima koji dele njegovu neverovatnu sudbinu.

Izvor: port.rs

Ažurirao bojan969 - 17.Veljaca/Feb.2014 u 22:11
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2011 u 18:51
mozda se mnogima nece svideti ovakav tip filma, ali meni jeste.....  Daleko od toga da je odlican, ali ima dobrih fora... Svidja mi prica, jeste da je vec tako nesto vidjeno.... Sile zla hoce da uniste i bla, bla, bla..... kao da gledamo terminatora.... takav je filing bio, pa mi se mozda i zbog toga i svideo....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Lucky10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2011 u 10:57

po meni 6/10

iako sam ljubitelj fantazije nije mi se bas dopao,no sve u svemu OK

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 23:54
Sasvim solidan film. Nisam mnogo očekivao, tako da me zadovoljio.
Dok kod većine filmova zamrse pa ne mogu da odmrse, ili se pokidaju dok odmrse, ovaj je sve to fino odradio i spakovao. Film je razbibriga za jedno popodne.

Ažurirao HeadBurn3r. - 06.Lipanj/Jun.2011 u 23:55
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2011 u 13:47
Svidio mi se film, kao što je acan već rekao, priča je već viđena puno puta, ali svejedno film mi je baš dobro "sjeo"...Dobra priča, super efekti...Dianna Agron inlove...Super film...Ocjena mi bi bila 7.5/10
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2011 u 13:52

Zaboravio sam na temu, pa da samo prenesem iz dnevnika:

Prekratko i na momente twilight/smallville miks, ali zanimljiva priča. Da je malo mračnija atmosfera, bez tinejdžerskog balavljenja i da nisu preterali sa kučićima na kraju bio bi ok film.

6/10

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2011 u 13:54
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

da nisu preterali sa kučićima na kraju bio bi ok film.

LOLLOL

Istina, to je bila malo veća glupostLOL

Na vrh
marlena321 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marlena321 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2015 u 15:14
Hvala na prijevodu.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2018 u 16:51
Zanimljiv film,radnja filma isto nije loša ,mogao je da bude zanimljiv serijal ali odlučeno je da se ipak ne snime nastavci. preporuka i ocena 6,5/10
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2023 u 00:15
Predobar film, šteta što nisu snimili nastavak
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2023 u 00:46
Originalno postovano od strane contritum contritum piše:

Predobar film, šteta što nisu snimili nastavak

Slažem se. Apsolutni bezobrazluk.
Ali to je holivud. Vjerojantno nije bilo dovoljno glup da bi investirali za publiku kojoj je pun k glupih filmova.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2025 u 13:35
Iskreno, film me razočarao. Nisam očekivao ja nešto spektakularno i senzacionalno ali film od ok i mogućeg da ga ocenim sa odlično iako mi nije ni u tom trenutku nije bio odličan nego ok, kasnije odlazi baš u glupost. Pogotovu ovo što je napisao outside, tad film prelazi baš u glupšost i preterivanje i čak do toga da ga neću oceniti ni sa tako tako nego loše. Da nije bilo preterivanja sa tim bićima i mogao je da se odgleda i da bude ok ali ovo je izgleda dolilo čašu tako da....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,355 sekundi.