| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dropbox |
Odgovori
|
| Korisnik | |
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: DropboxObjavljeno: 02.Svibanj/May.2011 u 18:18 |
|
Ne znam jeste li čuli za ovaj program/server, ali htio bih vas nešto zamoliti. Tko hoće neka slijedi ovaj link:
http://db.tt/eh5LnGK napravi account i skine i instalira dropbox program i oboje ćemo dobiti 250 MB prostora više. 2GB vam je početno koje je besplatno. Za više morate platiti. Ali dobra stvar kod ovog programa je što imate folder na kompu u koji stavljate što hoćete (slike, dokumente, što god) i on ih automatski sinkornizira na server vaš. Tako ako ih obrišete, imate ih na serveru. ![]() |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
NekiBaja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2011 u 18:33 |
|
Sve je to super i korisno,medjutim sav taj "hype" oko cloud hostinga je obican marketinski trik.. Da ne pocinjem oko sigurnosti podataka,evo sta se desilo amazonu i njihovom "oblaku" http://www.itx.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=14417&Itemid=5 jes' da je off-topic,al sta cu.. |
|
|
“There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.”
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2011 u 19:28 |
|
-.-'
Nemoj stavljat podatke koje želiš sačuvati od očiju drugih... Mislim ono... Ide preko https-a i nemam nekakvih super tajnih dokumenata koji bi mogli isplivati na površinu... |
|
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2011 u 19:31 |
|
Uostalom, nisma rekao da moraju koristiti, samo trebaju instalirati da dobijem MB besplatnih.
![]()
|
|
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 01:14 |
|
Da, da, odlicno funkcionise za prenos vecih fajlova. Povrsno ko torrent, ali prakticno ko Shared Files na LAN, samo s ogranicenjem za velicinu fajlova.
Ja sam ga vise puta koristio za prenos fajlova i stabilno radi. Ažurirao prijatel-MKD - 03.Svibanj/May.2011 u 01:15 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |