Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Paradox_Lik View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paradox_Lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem
    Objavljeno: 02.Svibanj/May.2011 u 15:17
Pristup jednoj stranici mi je postao krajnje limitiran.Rec je o hd-bb.org.Desi se da da imam pristup par dana istoj,a potom se pojavi poruka "Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found"...i tako u krug.
Dosta likova se isto zalilo na isti problem.i pokusao sam sa nekoliko sugestija(gasenje anti-malware-a,brisanje nekih toolbarova,podesavanja Mozzile,itd.),ali nista,sem sto se sad pojavljuje poruka tipa : "Apache is functioning normally "
Da li neko koristi doticnu stranicu i ima identican problem?

Thx.
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2011 u 15:57
evo sad radi....
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paradox_Lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2011 u 15:59
Meni ne :/
Na vrh
NekiBaja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NekiBaja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2011 u 18:16

Prije da ce biti da tvoj ISP ili neka anti-p2p firma ogranicava (throtluje) pristup tom sajtu..

Nije prvi put da se to desava.

Kod mene eto radi.

Probaj preko nekog proxy-ja upasti,vidi da li radi.

Jos jedna opcija je da editujes host file,vele na forumu da su neki imali problema http://hd-bb.org/viewtopic.php?f=10&t=90898&start=15.

Ažurirao NekiBaja - 02.Svibanj/May.2011 u 18:27
“There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.”
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paradox_Lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2011 u 18:42
Originalno postovano od strane NekiBaja NekiBaja piše:

Prije da ce biti da tvoj ISP ili neka anti-p2p firma ogranicava (throtluje) pristup tom sajtu..

Nije prvi put da se to desava.

Kod mene eto radi.

Probaj preko nekog proxy-ja upasti,vidi da li radi.

Jos jedna opcija je da editujes host file,vele na forumu da su neki imali problema http://hd-bb.org/viewtopic.php?f=10&t=90898&start=15.

Mozes li mi malo pojasniti to editovanje host file-a.Msm,sam princip,sta treba uraditi,posto link koji si postavio je nepristupacan za mene.

Edit: Uspeo sam uci preko proxy-ja.

Ažurirao Paradox_Lik - 02.Svibanj/May.2011 u 18:48
Na vrh
NekiBaja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NekiBaja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2011 u 18:47

samo ukucaj u pretrazivac how to edit hosts file i dodaj ime svog operativnog sistema..  

Ažurirao NekiBaja - 02.Svibanj/May.2011 u 18:51
“There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.”
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paradox_Lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2011 u 22:27

Preko proxy-ja oce.

Pokusao sam "edit host file" ukucavsi ono sto je sugerisano u linku koji si mi dao,ali' nista.

94.75.232.196 hd-bb.org
94.75.232.196 http://www.hd-bb.org

Nista,za utehu mogu preko proxy-ja,ako nista drugo.Fala,batice ;)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.