| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Three Musketeers (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Three Musketeers (2011)Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2011 u 12:37 |
The Three Musketeers (2011)Žanr: Akcija, Avantura, Ljubavni Režija: Paul W.S. Anderson Jezik: Engleski Uloge: Christoph Waltz, Juno Temple, Milla Jovovich, Logan Lerman, Orlando Bloom Datum premijere: 14.10.2011. god. Po ko zna koji put čuveni junaci Aleksandra Dime oživeće na filmskom platnu. Ovog puta Tri musketara stižu u interpretaciji Paul W.S. Andersona, što samo po sebi već deluje prilično zabrinjavajuće. Elem, Anderson je zaključio da je pravo vreme da musketare oživi u punoj 3D akciji, sa sve letećim brodovima!!! i Milom Jovović koja trči, skače i bije sve redom - zombija bar za sada nema na vidiku. Prvi trejler najavljuje puno akcije, što se i dalo očekivati od Andersona, ali ostaje pitanje da li će to sve na kraju uopšte imati ikakvog smisla. Inače, pored Mile (koja igra lejdi de Winter), još jedna zvezda filma biće Orlando Bloom (u ulozi Vojvode od Bekingema) koji sada ima višak slobodnog vremena pošto ne radi Pirate sa Kariba. Izvor: http://www.live-e.tv/video-prilog/etv-26-03-2011/the-three-musketeers IMDB:http://www.imdb.com/title/tt1509767/ |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2011 u 03:04 |
|
Prevod najavio Bambula |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2011 u 00:19 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2012 u 20:34 |
|
Vidim ja da se svašta piše tamo u Dnevniku i revoltirana vašim komentarima bojkotujem diskusiju u toj temi.
![]() Elem, ja volim filmove o tri musketara, tako da mi se i ova verzija, kao i ranije dopala. Mislim, realno, to su filmovi za zabavu, razbibrigu i celu porodicu, a s obzirom da je ovo "moderno" doba malo su ga modernizovali, ubacili još bajkovitosti, malo drugačiji zaplet, ali osnovna priča sa dobrim i lošim likovima je tu, tako d aje meni ovaj film prodat. Ide u grupu potpunog opuštanja i razbibrige. ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2012 u 22:35 |
|
Osim bataka Mile Jovović sve ostalo - bljak.
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2012 u 22:54 |
|
Ma, nemaš ti pojma
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |