Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pohvale
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pohvale

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tutamuta View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tutamuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pohvale
    Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2011 u 04:32

Zelim da pohvalim sve clanove koji veoma dobro rade PREVODE veoma sam im zahvalan svima , skoro svaki prevod sam nasao na nasem Saytu ClapClapClapClapClap sve vas pozdravljam zahvaljujem na prevodima

Sretan svima 1.Maj praznik rada

djuka
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2011 u 09:45
Hvala. Uživaj i dalje.
Na vrh
robi75 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2011 u 19:24
Samo pohvale i ne znam kouopste moze da vas kudi?
robi
Na vrh
trancie20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj trancie20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2011 u 13:20
Pridružujem se pohvala,a.... uvik se titlovi mogu pronac najbrze na ovoj stranici :-)
Na vrh
alexxx988 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alexxx988 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2011 u 20:10
Ne bih da uvredim ili izostavim ostale, ali nekako mi se najvise puta pogodi da skinem Kneginjin prevod koji je uvek najbolji i ona je za mene na ovom sajtu najbolja!!! :))
Na vrh
Akijeva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Akijeva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2011 u 20:11
ZAŠTO STE TAKO SAVRŠENI!!?!! NE DAM VAS NIKADA! :-* ULEPŠALI STE MI MILION MOMENATA!!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2011 u 20:20
Nismo to mi, to je naša Šauma...
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2011 u 21:17
misli svako da je savršen biti lako 
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2011 u 07:30
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Legendo, baš si me nasmijao LOL
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2011 u 08:31
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Trovremenski taft.
Na vrh
xpendula View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xpendula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2012 u 12:08
pohvala za autore sajta. daleko bolji nego ranije a trenutno i najbolji sajt sa prevodima! brz i jednostavan. samo napred, pozdrav
Na vrh
scooby-doo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scooby-doo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2012 u 03:01
nešto oko dva sata a tek sam na 150 i nekom redu..
Vi što ste profi jedno pitanje Smile dali radite ovo da samo preko eng.titla zamijenite rijeci. Dali vam je tad lakse???
Posto je na arapskom (kojeg ne znam) ali ima eng subt.. Sta drugo da uradim???
Za ovo stvarno treba vremena, cestitam jos jednom svim napacenim Tongue
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2012 u 09:00
Baci malo pogled u Prevodilački kutak npr ovde  Kako da prevedem neki film?  i ovde  Prevoditelji...Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.