Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem??
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem??

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem??
    Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2011 u 23:27
Neznam jednostavno ako netko zna kaj je sad hvaLa mu;neznam(evo ni zareze nemogu radit);jednostavno mi se sve pomrdalo sa kompom i to prije nekig " dana kada sam Ćistio tipkovnicu!Kad stisnem capslock za velika slova;onda mi Piše mala;a kad stisnem za mala slova piŠe mi velika??
neznam jel to do tipkovnice;miša;kompa samoga;neznam jednostavno riješit problem;lagano me izluđuje!!nemogu zareze radit;toćku nemogu stavit;samo mi da dvotoćku;
kad idem gledat i otvarat teme;otvara mi svaki prozor posebno(http://img195.imageshack.us/i/aasasasasasas.png/) a ne normalno;pa da ga onda ;kada vidim temu;vratim sa back i to je to;svaki posebno;evo i na slici se vidi ovdje u zagradi!!
radio sam i sistem restore(neznam ni ja koliko puta veĆ);ništa;isto;kada upalim komp ovo mi pokaže kada stisnem na firefox da bi na internet otišao(ćim stisnem na ikonu od Firefoxa;automatski mi oznaĆi još par ikona i jednostavno nemogu na internetAngryAngryAngryAngryAngry;evo i slike za to http://img841.imageshack.us/i/aaaaaus.png/
Neznam ako netko zna u ćemu je problem hvala mu puno;jel ovako ću popizdit!!
KaŽem to mi se poćelo događat kada sam tipkovnicu ćistio(micao sam tipkice od tipkovnice i ćistio i brisao ispod njih;ali vratio sam ih na mjesto tako da neznam da je to problem;ali to mi se događa od kada sam ćistio tipkovnicu;možda se nešto pomrdalo tu hmm;neznam)!!??!!??
pomoć!?
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2011 u 03:39
Jedna od tipki ti je možda zaglavljena u pritisnutom položaju ili kratkospojen kontakt na štampanoj ploči, barem meni na to liči. Rasturi celu tastaturu, obriši je lepo svuda alkoholom i vrati sve na svoje mesto, zatim isprobaj svaku tipku i njenu funkciju. To bi valjda trebalo rešiti problem. Pozajmi od prijatelja tastaturu radi prethodne provere, da ne rasturaš badava.
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2011 u 13:33
Hvala na odgovoru,budem probao to napravit,moguće da je koja tipka ostala zaljepljena pa zeza kontakt i to,ok hvala!Wink
Ima ko mali čepići ispod svake tipke(gumeni su) i moguće da je ostao koji zaljepljen ili nešto pa ga sad zeza to,raskopat ću tipkovnicu i oprat te čepiće i dobro ih osušit suhom krpom,neka stoje malo na sušenju i probat onda,moguće da je ostalo ljepljivo ispod pošto sam tim baby maramicama vlažnim brisao ispod,a one su mokre i ljepljive da!!
Pozz!
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2011 u 03:03
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Jedna od tipki ti je možda zaglavljena u pritisnutom položaju ili kratkospojen kontakt na štampanoj ploči, barem meni na to liči. Rasturi celu tastaturu, obriši je lepo svuda alkoholom i vrati sve na svoje mesto, zatim isprobaj svaku tipku i njenu funkciju. To bi valjda trebalo rešiti problem. Pozajmi od prijatelja tastaturu radi prethodne provere, da ne rasturaš badava.

Toćno tako sam napravio,raskopao je cijelu,al baš cijelu tipkovnicu,šerafiće sve,tipkice poćupao vanka,oprao plastiku,tipke,ispod tipki one male gumene pizdarijice šta se nalaze,oprao u toploj vodi,dobro pobrisao i osušio,kontakte koji su na foliji od svih tipki pobrisao alkoholom,vratio sve lagano nazat,sastavio kako se spada i sada šljaka sve ok!!Wink
Hvala Movie na info.Wink
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2011 u 11:37
A šta misliš da sam ja uradio kad sam prosuo punu šolju (tripple dose)
kafe na svoju tastaturu, a? Iskustvo je iskustvo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.