Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa adblock-om Firefox?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa adblock-om Firefox?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa adblock-om Firefox?
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2011 u 23:56
sajt je http://tocka.com.mk/

kad otvorite sajt, izacice vam reklama t-mobile, neki mobilni telefon, i naravno idem u desni gornji deo block, blokiram
tocka.com.mk/floater.swf

add filter, i posle mi na istu stranicu neke linkove ne prikazuje, ne daje mi da klikam na njih...

Pa da pitam, postoji li drugaciji nacin da blokiram tu reklamu od t-mobile a da ne bi zajebo ovu tocka.com.mk stranicu???
A klikom na reklamu, otvara mi se ova stranica:
http://www.t-mobile.com.mk/public/?id=910718CD-FA1B-4A02-A69F-6575990E3941

Pliiiiiiiiiz helpLOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2011 u 01:57
Blokira stvari koje su ispod tog swf fajla. Preporuka: spusti stranicu skroz dole a time će se i ta reklama spustiti. Blokiraj ga sad i ostaješ bez tih, realno nevažnih linkova na dnu...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2011 u 13:10
Tacno, to je bilo problem. HvalaClap

EDIT: nista bolje, opet mi blokira veci deo stranice gde ide ta reklama od gore do dole...Confused

Ažurirao icemaher - 13.Travanj/Apr.2011 u 13:31
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2011 u 14:46
Samo ti njega spusti skroz dole i ovako odradi blokadu:

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2011 u 15:10
posle toga jesi li pregledao CELU stranicu, rade li svi linkovi??? Kod mene cela sredina ekrana od gore do dole ne rade linkovi, a tako sam ga blokirao kao ti na screenshot.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2011 u 15:39
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2011 u 15:42
Meni sve radi, osim ovoga di je bilo na kraju. Samo treba kliknuti na prazno ili na link... 

Ažurirao nebojsa66 - 13.Travanj/Apr.2011 u 15:43

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2011 u 16:09
ma jok, isto, cela sredina nece. Ajd, nema veze. Hvala ipak.
Ionako se reklama gubi posle nekoliko sekundi ili je mozes ugasiti na x, trebalo mi je trajno resenje, ali nece, jbm li ga zasto mi blokira celu sredinu stranice...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2011 u 16:35
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Meni sve radi, osim ovoga di je bilo na kraju. Samo treba kliknuti na prazno ili na link... 

To ti pričam. Wink

Jedino da pitamo "profu", on mora da ima neki ludački program za ovo. LOL

Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

ma jok, isto, cela sredina nece. Ajd, nema veze. Hvala ipak.
Ionako se reklama gubi posle nekoliko sekundi ili je mozes ugasiti na x, trebalo mi je trajno resenje, ali nece, jbm li ga zasto mi blokira celu sredinu stranice...

Nego, kad otvoriš ono "Open blockable items" jel ti je sve sivo, osim tog swf fajla?

Ažurirao darije - 13.Travanj/Apr.2011 u 16:35
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2011 u 17:24
da, sve je sivo osim onog floater.swf koji je crveni. Evo sa selektiranjem sam oznacio koji deo radi a koji ne, i sve tako do gore:

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2011 u 00:29
Знам, Македонија има проблем са линковима.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.