Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Savršeni muškarac / savršena žena
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Savršeni muškarac / savršena žena

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Anketno pitanje: Što tražite u partneru / partnerici?
Izbor Glasova Statistika ankete
2 [13,33%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
1 [6,67%]
0 [0,00%]
1 [6,67%]
1 [6,67%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
1 [6,67%]
3 [20,00%]
0 [0,00%]
1 [6,67%]
5 [33,33%]
0 [0,00%]
0 [0,00%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Savršeni muškarac / savršena žena
    Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 15:24

LOL

Bilo mi dosadno čekati neku akciju pa sam se bacio na posao. Možete ovo shvatiti ozbiljno, ali možete se i zafrkavati - ne slušajte one koji tvrde suprotno!

U ANKETI JE DOPUŠTENO PONUDITI VIŠE ODGOVORA!

Dakle, pitanje je jednostavno! Što je to što želite? Odgovor je kompliciran! Nismo li svi? Big smile

Pa definirajmo savršenog muškarca, hoćemo li? LOL
Prvo i osnovno, zove se Hugh Jackman, a možda mu je ime Robert Downey jr. Shocked
A sad zaboravite na to jer je sljedeći opis nenormalan i nerealan i sve sa ne- što se može primjeniti u ovom slučaju.

Savršen muškarac je viši pet do deset centimetara od žene za koju je stvoren po mjeri. Ima viška bubreg i njene je krvne grupe. LOL Dobro, taj dio ćemo kao zanemariti. Kosa? Ma nije vam to bitno, momci, sve se to da riješit! Wink Ćelav si? Ma nije problem, ima žena svakakvih ukusa, nijednu ne možemo potpuno zadovoljiti. Big smile Zaboravimo na fizikalni dio, iako bi idealno bilo da liči na Johnnya Deppa. Ipak je on bio proglašen najseksipilnijim muškarcem na svijetu.

Sposobnosti, dragi moji, sposobnosti!!! Što savršeni muškarac mora moći? Listi nema kraja. Skuhat, speglat, izvest psa u šetnju, naručit hranu u pol noći, pronać dežurni kiosk i vratit se sa slatkišima u 15 minuta... sve su to sitnice, mili moji! Wink Savršeni muškarac mora biti doktor, specijalista na svim područjima znanim i neznanim, psiholog - naravno, psihijatar - postoji razlika! LOL Savršeni muškarac mora biti vodoinstalater, arhitekta, modni dizajner, mora znat plesat i mora bit izdržljiv (radi plesa na podiju i onog oko kreveta i u krevetu i tak to), pjevat ko slavuj...

Je li vam dosta? Ali to je tek početak!
Mora znat reć pravu stvar, u pravo vrijeme, na pravi način i što je najvažnije - mora to iskreno misliti!

A takve su vam žene. Puno traže. Dobiju koliko im damo. Možda dosta, možda previše, možda premalo. Ovisi o tome kakvi smo mi. A što mi tražimo?

Što traže muškarci? Zaista, što?
Tražimo ženu koja će kvocat - ak ne kvoca, nije živa, brate! Neka kvoca, al da ne pretjera, to bi bilo OK, poželjno, ak te predribla... zajebal si se sam.
Savršena žena će te tu i tamo zatražit pomoć umjesto da odmah u startu digne ruke od tebe i usto se nafuri jer zna da od tebe nikakvu pomoć ne može dobiti. Momak, ak ne pomažeš, tvoj problem, idi se liječi, al nemoj reć da sam te ja poslao. Stvarno nemoj, buju ti rekli neke stvari o meni za koje bih radije da ne zna svatko.

Di sam ono stao? Aha, pomaganje, da. Savršena žena će svog partnera tu i tamo zatražiti pomoć, a da pritom neće izgubiti živce kad joj krene pomagat.

Pardon, ja sam se bacio na muško-ženske odnose jer s takvima su mi poznata iskustva, ako netko želi pisati o žensko-ženskim odnosima, samo neka da. Big smile Molim one preostale da se suzdrže. Dead Nego, da, zajebavam... Možda sam previše okrutan, bedast i glup, možda samog sebe sabotiram i bojkotiram... ah, tko zna! Nitkov! Nitkov ništa ne zna. Ne, čekaj, pobrkal sam nekaj.

Ak ti nije jasno ovo s pomaganjem, da skiciram. Treba skuhat, to se radi tak i tak, napraviš li nekaj pogrešno - eto ti problema. Ili pak, treba joj pomoć - već je sva nadrkana jer joj ne ide i problem joj je uopće priznat, a kamo li zatražit pomoć, pa nekako... počneš joj objašnjavat, a ona sva nestrpljiva, ne da joj se slušat, a kamo li pratit upute... joooj! Shocked Ouch Dead Embarrassed

I tak. Je li to dosta? Ermm
Valjda, a?

Dakle, to je moj neozbiljni osvrt.
Ako se da još nekome napisat koju neozbiljnu, samo neka da.

Ažurirao nitkov - 30.Ožujak/Mar.2011 u 15:25
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 16:39
Originalno postovano od strane nitkov nitkov piše:

Ako se da još nekome napisat koju neozbiljnu, samo neka da.

Kad me već navlačiš za jezik: čini mi se kao da si ove muške karakeristike (osim izgleda) nabrajao gledajući mene (Skuhat znam kad moram, ispeglat znam i to bez da pregorim majcu za manje od pola sata, izvest psa u šetnju bih ali ga nemam, naručit hranu u pol noći bih ali je to loše za zdravlje i liniju, pronać dežurni kiosk i vratit se sa slatkišima u 15 minuta mi nije teško jer imam jedan takav ispod prozora što je pogotovo prekrasno po ljetu kad ti ekipa stane pod prozor u nabrijanom autu iz kojeg trešte cajke pa skoče po cigarete dok ti pokušavaš zaspati jer ujutro ideš na posao...). LOL

PS: od gore navedenog u anketi nisam odabrao ništa.

Ažurirao iromafia111 - 30.Ožujak/Mar.2011 u 16:40
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 18:09
Ja nisam čovek, ali moram priznati da sam među mandarinama najlepši! Sve mandarinke kada me vide zvižduću i jedva ćekaju da im namignem! A to se vidi i po forumu!LOLLOLLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 20:20
Kada bih se usudila da učestvujem u anketi, naravno da bih mislila na Mandarinu i čekirala 6 opciju odozgo LOLLOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 20:26
Ovde se tačno vidi pol onoga ko je glasao u anketi po tome šta su izabrali  LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 20:28
Ja sam rekao seks. Da ne bude posle moliću lepo!LOLLOLLOLLOLLOLLOL
Đojana, znaš li ti kao koji smo mi par? Kao ona mačka i pepe le tvor!LOLLOLLOLLOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 20:39
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Đojana, znaš li ti kao koji smo mi par? Kao ona mačka i pepe le tvor!LOLLOLLOLLOLLOLLOL

ROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFL

ili više voliš

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 20:41
Reci kako sam se setio!!!LOLLOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 20:47

Ovaj me plaši LOLLOLLOLLOL

LOLLOLLOLLOL

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 21:16
Blistavi cvete moj, ne moraš sa mnom u Kazbu. izostavimo udvaranja i počnimo odmah voditi ljubav! Mala koketa, misli da će me još više privući ako beži od mene...itekako je u pravu!!!! Đovanice, prava epizoda!!!LOLLOLLOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 21:32

Blistavi cvete moj, ne moraš sa mnom u Kazbu. izostavimo udvaranja i počnimo odmah voditi ljubav! Mala koketa, misli da će me još više privući ako beži od mene...itekako je u pravu!!!! Đovanice, prava epizoda!!!LOLLOLLOLLOLLOL

Znala sam da ćeš to izdvojiti...imam za tebe još jedan poklončić LOLLOLLOL

LOLLOLLOLLOL

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 21:34
Da li to znači da si ti inače grozna nosata veštičetina? A zečica postaneš kada pospem po tebi prah???LOLLOLLOLLOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 21:44
Mislite o tome LOLLOLLOLLOLLOL

p.s. ako je za utehu, nemam veliki nos LOLLOLLOLLOL

Ažurirao bojanadj - 30.Ožujak/Mar.2011 u 21:44

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 22:36
Nije me previše utešilo,moram ti reći!LOLLOLLOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 23:01
Tvoj poblem vestichica

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 23:03
I imaš okruglu glavu?
― George Carlin
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 23:07

Ako si ti Pepe, onda ti fali slovo o na početku zadnje riječi. LOL
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 23:09
LOLLOLLOLLOL Iro, ne izazivaj! Pepe se sveti zverskiLOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 23:11
Osjetit ću to. LOL
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2011 u 23:14
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Osjetit ću to. LOL
Osetićeš...osetićeš reaaaaaal goood!LOLLOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,199 sekundi.