Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pleme ljutih nozdrva
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pleme ljutih nozdrva

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pleme ljutih nozdrva
    Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 18:19
Čujte i počujte narode forumski!!!
U dogovoru sa našom preuzvišenom poglavicom Vojanom iliti Ustreptalim perom osnivam pleme foruma Divx titlovi! Ovde ćete moći da se bavite trgovinom ako dolazite iz drugih plemena, moći ćemo da opanjkavamo bledolike, moći ćemo da razmenjujemo ideje za nove vrste kanua, moći ćemo da se organizujemo kako da ubijemo medveda i kako da poštujemo Manitua!
Svako po ulazu se mora predstaviti, postaviti sliku svog totema i reći šta ga najviše zanima. Veštice nisu dobrodošle, jer mi indijanci ne volimo magiju. Zato ona može izaći iz te uloge i pridružiti nam se kraj vatre kao sestra prirode.
Za početak očekujem predstavljanje naše drage skvopoglavice!Smile
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 18:24
Ti svakako nisi normalan! A je l' Neša bledoliki? LOL I mene će odmah da svrgnu da bi tebe postavili za poglavicu. Onda ću morati da budem poslušna skvo, a ja to ne umem. Cry
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 18:27
Da je Neša bledoliki, već bi bio skalpiran! A nema ti da brineš skvoglavice! Ti si dobila mandat za narednih 5 godina na plemenskom okupljanju u Tetovu 2010. godine i nemaš se šta brinuti! Predstavljaj se ili ćeš razgneviti velikog Manitua ili moram ja da odigram kišni ples?LOL
― George Carlin
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 18:28
Ne sviđa mi se naziv plemena LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 18:31
To se da promeniti. Vi skvo znate više od mene zatupastog vrača kako da nazovemo pleme! Marketing nije bio u školi za vračeve!LOL
― George Carlin
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 18:35
Evo da se predstavim, jedna slika vredi hiljadu reči LOL

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 18:39
Pomorandžoooooo, vidi slikuuuuuuuuu LOL
Vidiš da joj se moja više sviđa LOL
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 18:43
Skvoglavica vas pozdravlja, ide da leči ljute rane od lova na bizone. Okupićemo se večeras oko logorske vatre da jurimo vukove. LOL
I, CSI, nije da mi se više sviđa, nego više liči na mene (i svi se grohotom nasmejaše) LOL
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 18:45
Originalno postovano od strane VBojana VBojana piše:

Skvoglavica vas pozdravlja, ide da leči ljute rane od lova na bizone. Okupićemo se večeras oko logorske vatre da jurimo vukove. LOL
I, CSI, nije da mi se više sviđa, nego više liči na mene (i svi se grohotom nasmejaše) LOL

Zavisi na koji predeo misliš LOL
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 18:54
Ja mislim da misli na predeo velikih udolina iznad stomaka, ali ja sam samo vrač! Ti si Premazani Orle ipak naš istražitelj!LOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 21:45

Haug crvena braćo i bledoliki!

Moje ime je Pobunjeni Losos. Ja sam vrač ovog za sada malog plemena. Išao sam u školu za vračeve u Bigotinji, i bio sam u vrhu razreda!

Ovo su moje kolege. Strašljivi bik, Uskopišteni Soko, ja i naš učitelj Premudra veverica. (To je sleva na desno)

U toku školovanja napisao sam nekoliko eseja, poput : ''132 načina pripreme blatnjavih obloga'', ''prizivanje šumskih duhova'', '' koliko se bledoliki nameću Manituu'' i drugi.

U pleme ljutih nozdrva sam prešao pre dve godine, kada me je pozvala naša skvoglavica, neka joj Manitu osvetli putanje!

Moj totem je glava nebeskog putnika:

Ako vas nešto još interesuje javite se na 1500-0009-vigvam88!
― George Carlin
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 21:54
Jaoj, Mando, što si nam se prolepšao, prosto je nemoguće da neko bude ovako lep. LOL

A ja sam svojim sestrama Indijankama nabavila par kauboja da rade s njima šta im je volja. I neka vas ne zavara naziv videa, sve su to straight momci, i to kakvi. Tongue

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 21:57
Skvoglavice...kako će dovođenje bledolikih da pomogne našem selu da prosperira!!!!!
― George Carlin
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 22:00
Zadovoljne žene = zadovoljno društvo = napredak sela LOL
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 22:05
PA zar je dotle došlo da nam gej kauboji zadovoljavaju žene! Oprosti Manitu na ovoj transgresiji!!!LOL
― George Carlin
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 22:09
Ma nisu gej kauboji, opet ti ne čitaš šta ja pišem. LOL
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 22:16
imaš li ti skvoglavice neki dokument o njihovoj seksualnosti? NE? e pa ja sam rekao! Idi sada beri malo različka u šumi, i popričaj sa svojim totemom! Mudra sova će ti pružiti utehu!LOL
― George Carlin
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 22:21
Ne, utehu će MI pružiti moj novi muž Embarrassed

Ažurirao VBojana - 28.Ožujak/Mar.2011 u 22:21
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 22:22
Bože, nepopravljiva si! Samo ti je čunga lunga u glavi!!!LOL
― George Carlin
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2011 u 22:26
Vidiš kako sam ja tolerantna skvoglavica, da je neko drugi na mom mestu, sad bi ostao bez skalpa LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.