Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - CD rom pitanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

CD rom pitanje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: CD rom pitanje
    Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 16:58
Imam neki CD rom, tj CD sa igricama, pesmicama, flash stvarima. Kad ubacim disk sa njega to učitavam i sve super radi. E sad kad ga iskopiram na komp imam samo 3 fajla, video fajl, flash i neki tekstualni sa uputstvom.

Moje pitanje glasi. Postoji li nacin da taj interaktivni cd ikako osposobim da radi na kompjuteru bez diska kako bih ga narezala deci tj. djacima? Dakle da ne bude ISO ovo ono (jer oni su mali), već im režem na dvd razne zanimacije pa htedoh i ovo da ubacim.
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 19:23
Mislim da nema drugog načina, osim da im narežeš identičnu kopiju na običan CD. Sa nekim od programa za tu namenu napravi "image" tog tvog CD-a, proveri da li radi kako treba ubacivanjem tog "image"-a u "image drive" (ako nemaš instaliran, upotrebi program kojim si napravila "image", da njime instaliraš bar jedan). Ako radi, reži "image" Nerom ili šta već imaš instalirano, najmanjom brzinom koju ti program i rezač dozvoljavaju. Skuplja verzija rešenja, ali bi trebalo da radi. Ja sam tako svojoj deci rezao nezaštićene interaktivne diskove, naravno sa omotom, i dan danas ih čuvaju.
Ako je CD zaštićen od kopiranja, ja baš i nisam u to upućen, ali znam da mnogi koriste Alcohol da razbiju zaštitu. Valjda će se neko javiti sa objašnjenjem procedure.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 21:34
Mislim da alcohol samo pravi image fajlove, ubacuje ih kao virtuelni drajv, snima image fajlove na diskove, ne znam oko probuvanje zastite. Za to je Dvd Decrypter.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2011 u 00:07
Nije zasticen. Hvala vam na odgovorima. Ipak cu im narezati DVD bez toga, pa drugi put ovo. Da ne komplikujem . 
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2011 u 00:27
Program Alcohol 120
1. Napravis "image" diska na komp. preko alc.120
2. Rezes koliko hoces originalne kopije preko alc.120 (ako su zasticenje, i te kopije ce biti zasticene. Svaka kopija ce raditi samo s diskom u drajv).

Sledeca tema na forumu ima nesto oko rezenje preko alc.120
http://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=27699&PID=669221&title=problem#669221

Ako bude trebalo, sredicemo koji screanshot i za "kako napraviti image" od cd-a.

Ažurirao prijatel-MKD - 26.Ožujak/Mar.2011 u 00:28
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2011 u 13:17
Hvala prijatel, ali ja sam htela jos da ga uprostim. Znala sam ja da mogu to da narežem na disk, ali sam mislila može li uopšte bez diska da radi. Jer već režem neki dvd sa pesmama, igricama radnim listovima ebooks, pa sam htela i ovo u jedan folder klincima da dam, ali ne može, mora na poseban disk. Nema veze. :) Hvala ti
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.