Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > PRAVILA
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Upozorenje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaUpozorenje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: Upozorenje
    Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2010 u 09:38
Pozdrav forumaši? Kako ste mi? Udarila vrućina u glavu pa kape same spadaju,a?
Ja ne znam koji je vama ali čisto da vam napomenem da tako neće ići. Ovde mislim na ekipu koja u poslednjih par dana pravi haos. Da li je u pravu AcaN ili Čudak, Buki ili Sentinel, Žika ili Pera pravo da vam kažem, više me nije briga. Ponašate se kao u "loša stara vremena YU".

Ja stvarno ne znam šta su umislili neki članovi i kakve su im namere ali dok sam ja ovde poštovaće se neke stvari. Ne može Sentinel, ma koliko ga ja cenio kao prevodioca, da glumi zakon i deli "packe" kome stigne, a ponajmanje kolegama iz TG.
Koliko god "čudan" i dvosmislen bio Kampfar, mora da shvati da njegove "provokacije" (na šaljivoj bazi) ne shvataju svi isto i mogu da budu vrlo uvredljive za neke ljude.
Buki, prijatelju stari, nemoj molim te više da brineš za sajt. Ako ti budeš jednog dana u prilici da odlučuješ tad iznesi sve ideje i postavi ljude koje želiš, do tad batali "sugestije".
Mogao bih ovako još za neke ljude, recimo za AcaN-a koji previše lično sve shvata, čini mi se da postoji i problem sujete, mada je nekim izjavama i potezima bio debelo isprovociran. Čudak, koji se čovek nije prilagodio novoj funkciji koju je ne zaslužio, nego prezaslužio ali koju nije dobio kao poklon ili nagradu za trud, nego kao mogućnost da može da radi stvari za sajt. I tako dalje i tako dalje...

Da ne dužim, kome se ne sviđa, neka momentalno ode sa foruma i nemoj nikad ni da se vraća (ovde mislim NA SVE ČLANOVE, pa nek to bio "sfsht" ili "Iro"). 2007. forum je bio klinički mrtav, pa šta!!!??? Itekako je oživeo. Sećam se da me je jedna koleginica, kad smo se videli, pitala da li na forumu imamo nešto osim potražnje. Tad sam joj rekao da je u pravu ali da će se to promeniti - i jeste.

U to vreme sam radio sâm od 0, ako treba ponovo - ponovo ću, imam i želje i volje i snage, tako da mi se je*e za sve koji na ovaj i onaj način pokušaju da sruše ovo što smo stvorili.
Kome se ne sviđa - DOVIĐENJA I PRIJATNO.

I manite me onih priča konstruktivnih rasprava i slobode govora. Bilo je toga i ranije i prepucavanja i ubeđivanja ali niko nije spominjao "rad" na ekstremitetima i ostalim ljudskim organima.
Prekinite da svi glumite uređivače sajta, jer to niste. Imate svoju ulogu a ako vam se ne sviđa, ponavlam, doviđenja i prijatno. Muka mi je od toga da svi sve znaju i svi se svuda mešaju

Prema tome, da zaključim: pročitajte još jednom Pravila ponašanja na forumu i dobro obratite pažnju na broj 15. Trenutno stanje "voditelja" je takvo, svidelo se to nekima ili ne. Lično ću, ukoliko drugi neće, preuzeti na sebe odgovornost za mere koje ću preduzeti protiv onih koji, po mom mišljenju, rade protiv interesa sajta.

Nekima se izvinjavam na grubim rečima a nekima što sam bio preslab.
Toliko. Nemojte posle da bude da vas nisam upozorio.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2011 u 00:13
Vrućine još nisu došle, a pojedini članovi već pale i žare po forumu.
Dakle, dragi naši članovi, ako ste zaboravili Pravila ponašanja na forumu dopustite da vas podsetimo bar na prvo - zabranjeno je vređanje članova.

Sve osobne/licne netrpeljivosti, zamjerke i sl. rjesavajte preko PM-ja. Forum nije nicije privatno mjesto u kojem smiju biti samo ljudi koji su nam slicni, vec pripada svakome ko dodje bez obzira na nase kulturoloske, jezicke ili bilo koje druge razlike. 

Svaki član, bio on Legend, član TG ili extreme grupe MORA prvenstveno da poštuje ostale članove, potom svrhu ovog sajta i foruma.
Nije prvi put da vaše međusobno nepoštovanje kvari atmosferu, ali se nadam da će biti zadnji, kao i moje posredovanje u slicnim temama.

Spam sekcija sluzi za zezanje, odmor i slicno, ali nije nepohodna za rad foruma i ukoliko se nastavi ovakav vid komunikacije biće zatvorena.

Bez ikakve dalje rasprave na ovu i sličnu temu. Pravila svi znate kao i sankcije, koje će se od sada primenjivati mnogo oštrije.

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2011 u 19:28

Zbog učestalih pritužbi članova Translator Grupe da ih preko PM-a i E-mailova smaraju pojedini članovi, tražeći da "požure sa prevodom" (posebno kad su u pitanju serije), doneli smo odluku da i ovo postane jedan od dobrih razloga za sankcionisanje takvih članova. Nešto slično smo već imali u okviru pravila broj 4:  

4.) Potražnja titlova se vrši unutar podforuma Potražnja prevoda .
Zabranjeno je tražiti da drugi za vas prevode jer svi prevoditelji ovo rade besplatno i za svoju dušu te nesebično odlučuju svoj težak rad podijeliti sa vama!!!!!
Dozvoljeno je samo, poštujući PRAVILA POTRAZNJE PREVODA na pristojan način iskazati potrebu za određenim titlom bez upotrebe riječi poput hitno, prevedite, itd.

Zabranjeno je tražiti da drugi prevode za vas ili za druge (da, ima i takvih). Prevode dobijate za dzabe, sačekajte da se pojave kao i svi ostali!

Postaje praksa kod nas da se zanemaruju privatne obaveze, problemi i slobodno vreme prevodilaca, tako da vaša "požurivanja" ne mogu doneti ništa dobro. Samo frustraciju, nerviranje, a u nekim slučajevima prevodioci jednostavno prestaju da prevode. Zbog ovakvih stvari, svaka prijava od strane bilo kog člana translator grupe (uz adekvatan dokaz), biće "nagrađena" banom. Pa, vi koji bi da smarate... smarajte.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.