| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Spajanje 2 mpeg-faila ? |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
S0nic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Spajanje 2 mpeg-faila ?Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2011 u 13:57 |
|
|
Imam dva mpeg faila i skinio sam nekoliko programa koji ih mogu spojiti u jedan fail ali javlja mi se neki eror kad program pokusava ocitati drugi fail iako taj fail radi normalno gledao sam cijeli film .... sad moze li savjet koji je najbolji program da ih spojim i zasto se desava taj eror na dva programa sa kojima sam probao ih spojiti , molio bih pomoc i hvala
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72035 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2011 u 19:20 |
|
|
Avi-MPEG joiner je samo jedan od njih. Zaguglaj "MPEG joiner" pa ćeš vidjeti što će ti dati.
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
S0nic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2011 u 21:08 |
|
hvala a znas li zasto mi se javlja error? |
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72035 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2011 u 21:30 |
|
|
Nisam neki ekspert, ali to se obično javlja kada frame rate ili audio nisu jednaki u oba dijela filma. Koliko sam shvatio, oba dijela moraju biti jednako kodirana da bi se mogli spojiti.
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2011 u 21:34 |
|
|
Iromafia je u pravu a spajanje se može obaviti i sa Nerom. Baš sam prije par mjeseci spajao dva mpeg-a sa koncertom Los Lobosa u jedan i pravio DVD sa ConvertX-om.
|
||
![]() |
||
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2011 u 22:45 |
|
Napravi screenshot (Print screen komanda na tastaturi, pa paste u MS Paint, pa save as...) kada se to desi i postavi ovde (prethodno je postavi na neki host server za slike: Imageshack...) da vidimo konkretno šta ti izbacuje kao grešku. Ako su dva mpeg fajla (nije bitno da li je mpeg 1 ili 2) rađeni sa različitom rezolucijom, bitrejtom ili tonom, ne mogu se direktno spojiti programima koji samo spajaju, bez konverzije, kao što je recimo "Avi MPEG RM WMV Joiner". Potreban ti je neki od programa koji mogu da spoje bilo koje audio-video fajlove, tako što pri spajanju vrše prethodno konverziju spojenih delova u drugi format (Free Video Joiner). Jedino neće moći ako taj audio-video fajl stvarno ima neku grešku, može da se gleda, ali pri konverziji pravi problem i ne može da se konvertuje do kraja i sl. |
||
![]() |
||
S0nic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2011 u 02:29 |
|
|
uspio hvala
|
||
![]() |
||
dr.van nostrand
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 30.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: br. hill Status: Offline Points: 189 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 12:49 |
|
|
pozdrav svima...imam i ja jedno pitanje kojem donekle mjesto u ovoj temi da ne otvaram novu. Naime ja za spajanje videa koristim format factory i iskreno zadovoljan sam , jednostavan je sto je najvaznije. Eh sad problem , npr. spajao sam rmvb fileove i ja mislim flv ( nisam bas 100% siguran) i prilikom spajanja ih konvertovao u AVI ili MP4 file i sve mi je super bilo medjutim kada stavim 2 avi file-a da se spoje imam problem sa zvukom tj. nemam ga odnosno imam samo nekakvo mumljanje u pozadini i skripanje...
|
||
![]() |
||
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 15:38 |
|
|
Movie Master javi se.
|
||
![]() |
||
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 16:53 |
|
|
Tu bih mogao celu priču da složim o mogućim razlozima, međutim bez podataka šta je konkretno spajano, mogu samo da nagađam. Treba napraviti screenshot-ove iz MediaInfo programa za oba avi fajla koja neće da se spoje, tj. prave probleme. Jedan od načina da se spoje je ubacivanje svakog ponaosob u VirtualDub, postavljanje audio i video postavki potpuno isto za oba fajla (isti kodek za sliku i ton, isti bitrejt slike i tona, ista rezolucija slike - ako treba resize i-ili crop). Spajanje pokušati nakon konverzije oba fajla.
|
||
![]() |
||
dr.van nostrand
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 30.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: br. hill Status: Offline Points: 189 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2011 u 12:14 |
|
|
eh ovako , to je film skidan sa torrenta i u dva je dijela i ja zelim da ih spojim...posto nikako nisam uspio da postavim ovdje screenshot kopirao sam podatke iz mediainfo : 1. dio filma :
General Complete name : D:\Downloads\CD1\restrepo.2010.limited.docu.dvdrip.xvid-nodlabs.cd1.avi Format : AVI Format/Info : Audio Video Interleave File size : 700 MiB Duration : 45mn 27s Overall bit rate : 2 153 Kbps Writing application : VirtualDubMod 1.5.10.2 (build 2540/release) Writing library : VirtualDubMod build 2540/release segm : Video ID : 0 Format : MPEG-4 Visual Format profile : Advanced Simple@L5 Format settings, BVOP : 2 Format settings, QPel : No Format settings, GMC : No warppoints Format settings, Matrix : Default (H.263) Muxing mode : Packed bitstream Codec ID : XVID Codec ID/Hint : XviD Duration : 45mn 27s Bit rate : 1 693 Kbps Width : 624 pixels Height : 352 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate : 29.970 fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Compression mode : Lossy Bits/(Pixel*Frame) : 0.257 Stream size : 551 MiB (79%) Writing library : XviD 57 Audio ID : 1 Format : AC-3 Format/Info : Audio Coding 3 Mode extension : CM (complete main) Codec ID : 2000 Duration : 45mn 27s Bit rate mode : Constant Bit rate : 448 Kbps Channel(s) : 6 channels Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE Sampling rate : 48.0 KHz Bit depth : 16 bits Compression mode : Lossy Delay relative to video : 12ms Stream size : 146 MiB (21%) Alignment : Split accross interleaves Interleave, duration : 33 ms (1.00 video frame) Interleave, preload duration : 500 ms zatim ide 2. dio filma : General Complete name : D:\Downloads\CD2\restrepo.2010.limited.docu.dvdrip.xvid-nodlabs.cd2.avi Format : AVI Format/Info : Audio Video Interleave File size : 698 MiB Duration : 48mn 13s Overall bit rate : 2 023 Kbps Writing application : VirtualDubMod 1.5.10.2 (build 2540/release) Writing library : VirtualDubMod build 2540/release Video ID : 0 Format : MPEG-4 Visual Format profile : Advanced Simple@L5 Format settings, BVOP : 2 Format settings, QPel : No Format settings, GMC : No warppoints Format settings, Matrix : Default (H.263) Muxing mode : Packed bitstream Codec ID : XVID Codec ID/Hint : XviD Duration : 48mn 13s Bit rate : 1 564 Kbps Width : 624 pixels Height : 352 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate : 29.970 fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Compression mode : Lossy Bits/(Pixel*Frame) : 0.238 Stream size : 540 MiB (77%) Writing library : XviD 57 Audio ID : 1 Format : AC-3 Format/Info : Audio Coding 3 Mode extension : CM (complete main) Codec ID : 2000 Duration : 48mn 8s Bit rate mode : Constant Bit rate : 448 Kbps Channel(s) : 6 channels Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE Sampling rate : 48.0 KHz Bit depth : 16 bits Compression mode : Lossy Delay relative to video : 9ms Stream size : 154 MiB (22%) Alignment : Split accross interleaves Interleave, duration : 33 ms (1.00 video frame) Interleave, preload duration : 500 ms |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |