Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmena Titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Razmena Titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Svemir View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Svemir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Razmena Titlova
    Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 00:44

Imam oko 2000 titlova za razmenu.

Meni trebaju: Lock Up (1989), Lady Chatterley (1992), Guarding Tess (1994), Next of Kin (1989), Mad About Mambo (2000), Kama Sutra-Tale of Love

Svemir@absolutok.net
Na vrh
tstanic9 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tstanic9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 13:07
Nemam titlove koji ti trebaju, ali bio bi ti jako zahvalan ako imas titl za film "Fatal blade" Smrtonosna ostrica. Molio bi te da mi ga posaljes na mail : tstanic9@net.hr    Unaprije zahvalan!!!
                                Tomislav
Tstanic9 !!!!!
Na vrh
sladjand View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sladjand Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 16:30

nemam ni ja nista od navedenih titlova ali hteo bih da te zamolim da ako imas prevod za film "ONCE UPON A TIME IN AMERICA" na tri cd-a da mi posaljes ili ako znas naziv programa za spajanje filma i obradu istih.posalji na mail  sladjand@eunet.yu unapred hvala

Na vrh
netwalker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj netwalker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 19:57

Pozdrav, nemam ni ja ništa od traženog al mi je hiæa ak imaš titl za Timecop 2 (2003), fakat ga nemogu nigdje naæ :( !!!!

Hvala :)

Sladjand, program za spajanje ili rezanje ti je Easy Joiner i Easy Splitter, za titlove Time Adjuster i radi sve ok :)

a ako ti to ne radi možeš ih spajat kad pokreneš skriptu :) (znaèi iz dobrog starog DOS-a) a ide ti ovako:

npr.; e:/ copy /b / "puno ime filma"+"drudi dio"+"treæi" novi naziv filma

ovo ti je super za filmove koji su ti u .dat formatu jer ih nemožeš spojit za klasiænim joinerima :)

POZDRAV :) 

Best regards, Netwalker :)
Na vrh
Ivan_N View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ivan_N Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 20:57
Ej Svemirac,
Imam ja neke od trazenih titlova,
ali nemam ih ni na srpskom ni na hrvatskom.
Lock up imam na Grckom,
Mad about mambo na engleskom,
Guarding Tess na cheshkom... i tako to.
Ako ti je od pomoci reci i poslacu ti.

Meni treba samo titl za Silver Bullet na Grckom, Engleskom, srpskom ili hrvatskom.
Ivan Nedeljkovic
Na vrh
zen3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zen3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2004 u 21:42
nemam prevod za silver bullet
ali ako ti imash prevode za....
Disney Robin Hood
Transformers The Movie
Wedding Planner
Only Fools And Horses : To Hull And Back
Ace Ventura: When Nature Calls
....posalji mi na mail ako mozesh
dream_theater3@yahoo.com
Na vrh
Metropolis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2004 u 22:44

Ej ljudi ako nabavite ista od tih titlova dajte ih uploadajte tako da i drugi ako ikad nabave te filmove imaju odakle skinuti titlove

Unaprijed zahvaljujem u svoje ime ali mislim i svih ostalih koji ce eventualno jednog dana trebat te titlove

Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
Svemir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Svemir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2004 u 02:44
HA SmileHASmile HASmile...Izgleda da smo bas zaglavili oko nekih titlova...te na ceskom i slicno imam...ako nesto nadjem poslacu.
Svemir@absolutok.net
Na vrh
Ivan_N View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ivan_N Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 00:25
Imam ACE VENTURU 2... A koji je taj trazeni, ne znam...
Ivan Nedeljkovic
Na vrh
Svemir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Svemir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 03:04

Saljem za ZEN-a3...Weeding planer i Robin Huda...pozdrav svimaClown

Svemir@absolutok.net
Na vrh
Svemir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Svemir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 03:20

Zen imas srece... saljem ti i Ace Ventura i zao mi je ali Transformerse samo na Engleskom... uzgred ako imate bilo koji od filmova koji sam trazio na Engleskom...potpuno mi odgovara...

Ubacio sam na sajt prevod za Fortress 1 koga nema na drugom mestu jer sam ga sam preveo ali ne znam sta se sa njim desilo...da slucajno neko na ovom sajtu malo ne zajebava narod a ...???

Svemir@absolutok.net
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 23:57

imaš možda titlove za: Zu Warriors

na engleskom, nevjerujem da postoje na hrvatskom

Na vrh
Svemir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Svemir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 16:33
Imam na Engleskom Zu Warriors -(Shu shan zheng zhuan)-(The legend of Zu) 2001 godina. Gde da ti posaljem ??? Hajde neko nek se potrudi da nadje neki za mene - lako je samo traziti.
Svemir@absolutok.net
Na vrh
Svemir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Svemir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 16:43
Imam za Netwalker-a Time Cop2 na Engleskom i Slovenackom. Javi ako ti treba gde da posaljem.
Svemir@absolutok.net
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2004 u 00:01

na sjelicic@fizika.org

Puno hvala. Nažalost nemam što ti treba.

Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2004 u 00:10
Ne moraš mi slati titlove, našao sam ih na hrvatskom. Ma ja sam mislio da je to netki drugi film a ne Legend of Zu, za koga sam èuo da je nabrijan ali da nevalja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.