| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
83. dodela OSKARA - 2011 - dobitnici |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 83. dodela OSKARA - 2011 - dobitniciObjavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 05:36 |
|
FILM:
The King's Speech (2010): Iain Canning, Emile Sherman, Gareth Unwin MUŠKA GLAVNA ULOGA: Colin Firth: The King's Speech (2010) ŽENSKA GLAVNA ULOGA: Natalie Portman: Black Swan (2010) MUŠKA SPOREDNA ULOGA: Christian Bale: The Fighter (2010) ŽENSKA SPOREDNA ULOGA: Melissa Leo: The Fighter (2010) REŽIJA: Tom Hooper: The King's Speech (2010) NAJBOLJI ORIGINALNI SCENARIO: The King's Speech (2010): David Seidler NAJBOLJI ADAPTIRANI SCENARIO: The Social Network (2010): Aaron Sorkin MONTAŽA: The Social Network (2010): Kirk Baxter, Angus Wall KINEMATOGRAFIJA: Inception (2010): Wally Pfister SCENOGRAFIJA: Alice in Wonderland (2010): Robert Stromberg, Karen O'Hara KOSTIM: Alice in Wonderland (2010): Colleen Atwood ŠMINKA: The Wolfman (2010): Rick Baker, Dave Elsey MUZIKA The Social Network (2010): Trent Reznor, Atticus Ross PESMA: Toy Story 3 (2010): Randy Newman("We Belong Together") MIKS ZVUKA: Inception (2010): Lora Hirschberg, Gary Rizzo, Ed Novick MONTAŽA ZVUKA: Inception (2010): Richard King SPECIJALNI EFEKTI: Inception (2010): Chris Corbould, Andrew Lockley, Pete Bebb, Paul J. Franklin ANIMIRANI FILM: Toy Story 3 (2010): Lee Unkrich STRANI FILM: In a Better World (2010)(Danska) DOKUMENTARNI FILM: Inside Job (2010): Charles Ferguson, Audrey Marrs KRATKI DOKUMENTARNI FILM: Strangers No More (2010): Karen Goodman, Kirk Simon KRATKI ANIMIRANI FILM: The Lost Thing (2010): Shaun Tan, Andrew Ruhemann KRATKI FILM: God of Love (2010): Luke Matheny Ažurirao darije - 28.Veljaca/Feb.2011 u 05:51 |
|
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 05:52 |
|
Najpredvidljivija dodjela u povijesti?! I najdosadniji voditelji ikad viđeni...
Jedino mi je žao što Fincher nije dobio za režiju, sve ostalo je na mjestu. Eh da, dobitnica Oscara za najbolju žensku sporednu ulogu je "F" bombu odglumila za Zlatnu malinu.
![]() |
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 09:01 |
|
U potpunosti se slazem sa Titivillusomda je ovo NAJPRAVEDNIJE do sada. Kad se samo setim one KATASTROFE od prosle godine, ovo mu dodje kao melem na ranu!
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 10:21 |
|
Bila bi još veća katastrofa da su proglasi "Socijalnu mrežu" za najbolji film....
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 10:33 |
|
Za razliku od prošle i pretprošle godine ova podela nije zanimljiva ni za komentarisanje.
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 10:47 |
|
kako bilo, uvek će se nekom svideti, a nekom ne. Isto kao o filmovima.... Realno, meni je drago zbog Alice in Wonderland i Inception, a za ove druge mi p**a.....
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 10:52 |
|
Očekivano i skroz predvidljivo...osim one za sporednu žensku ulogu...
|
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 11:43 |
|
Da, krajnje predvidivo, ali rekla bih pravedno. Zakačila sam samo sat vremena pre nego što sam zaspala - sve i da nisam bila umorna, Anne i James (inače moj ljubimac) bi me uspavali.
|
|
![]() |
|
CipiIwer
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 397 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 11:48 |
|
The Kings Speech je zaslužio svaku od 4 nagrade....film je odličan i mnogo bolji od The Social Network!
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 13:06 |
|
ANIMIRANI FILM:
Toy Story 3 (2010): Lee Unkrich PESMA: Toy Story 3 (2010): Randy Newman("We Belong Together") 2 nagrade, bravo ![]() Ažurirao outside - 28.Veljaca/Feb.2011 u 13:07 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 14:40 |
Kolega i ja još sinoć prokomentarisasmo ovo, a ja još samo da potvrdim. Zaista je bilo loše, usiljeno duhovito i kao što reče Titivillus jutros: "A iduće godine nema šanse da gledam". Potpis. |
|
|
|
![]() |
|
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 16:34 |
|
evo jedna ozbiljna kritika Black Swan izbosne:
![]() |
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 16:56 |
|
Teta Božicu na mesto Darija
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 17:22 |
|
Vrlo konstruktivna kritika
![]() ![]()
|
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
xyd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 18:06 |
|
nikad nisam gledao bas celu dodelu oskara ali tvrdim da nikad gori voditelj nije bio od onog Jamesa Franco! i ona Anne Hathaway je bila losa ali ovaj je bio duplo gori, trebali opet da dovedu stiv martina a ne ove jadnike, mada su kao glumci super ali uzivo se ne snalaze nikako! a sto se tice nagrada sve je bilo ok ali mi je zao sto je za montazu oskara uzeo facebook, navijao sam za inception, i za najbolju reziju sam takodje navijao za inception
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd |
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 19:09 |
|
To sto je dodela oskara bila predvidljiva je dodatni plus jer se narod i kriticari slazu koji su filmovi najbolji...uglavnom sam odgledao sve bitnije filmove koje su bile za dodelu oskara i mogu reci da je The Kings Speech izuzetno zanimljiv film i ni u jednom trenutku mi nije bio dosadan iako je film biogfafska drama to jest zanr nije po mom ukusu i naravno drago mi je da je uzeo 4 oskara.U stvari da je bilo koji drugi film uzeo bilo bi mi drago samo da ne uzme oskara ona retardirana glupost The Social Network.A koliko sam se samo iznervirao sto oskara za najbolju muziku nije uzeo ponovo Hans Zimer ziva legenda nego ovi iz The Social Networka,jedino to mi je bilo krivo i zbog onog smora Justin Timberlakea.Navijao sam za Inception za specijalne efekte,drago mi je zbog Alise U Zemlji Cuda da su uzeli barem nesto a mnogo mi je drago sto je oskar za sminku uzeo odlicno Wolfman da konacno uzme oskara neko ko ne sminka samo nadmene glumice i ostale princeze a beskrajno mi je drago zbog Toy Story 3
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 19:11 |
|
I ja se radujem što je Social network izvisio
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 19:12 |
|
A da da kazem da me smaraju vise ti sportski filmovi koji dobijaju oskara i zasto ih vise prave poput The Fighter ili kao onaj patetican film pre par godina Million Dollar Baby...jedan je Rocky Balboa legenda i filmovi o boksu trebali bi da se zaobilaze
|
|
![]() |
|
puckman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 23.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 19:31 |
|
BIĆE BOLJE :)
|
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 20:12 |
|
Naravno ova dodela oskara je prosla mnogo bolje od prosle jer je ono od prosle godine najveca bruka za kinematografiju...The Hurt Locker
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |