Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - <xtreme>
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

<xtreme>

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: <xtreme>
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2004 u 10:06
ja sam ljubitelj xtreme sportova i sam sudjelujem u njima pa bi volio da se jave oni koji imaju  xtreme filmovime ili dokumentarce!
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2004 u 10:09
<filmovime>--filmove
Na vrh
KoVa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KoVa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2004 u 12:43

Xtreme ops -->film

možda naðem još nešto.

"A calm sea does not make a skilled sailor."
[URL=http://kova.vogon.hr]
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2004 u 15:45
imam ja jedan dvd x-games. možemo se mijenjat za neki dvd. Šta voziš skate, snowboard ili?

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 12:27

motor i bike!

Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 13:02
oho, zahtijevno. ako se razumijemo za ono "extremno"... Ima likova koji voze motor 120 po našim cestama i to je njima extremno, pa neznam za tebe...

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 20:29

i ja sam vozio oko 130 po pijesku ali to je bio enduro od 250kubika.kako to vuce zvijer!a sve ti je to pocelo automatik-apenac-enduro!U motoru i nisam tako xtreman recimo voznja po zadnjem po prvom mozda 1m 1 i pol.ali brzina je velika uvijek!A sto se tice bicikle volim najvise brdski!to ti je ludoo.zaletiš se kao manijak i ne diraš koènice.Kažem za sebe da sam xtreman jer recimo naletio sam prvi put na neki skok (oko 1m) ali ti je ispod njega bilo sve strmo! I sada moja reakcija ti je ja se malo ukenjam ali kada krenem nemogu stat! stalno mi nesto govori da moram brze i brze mozda zvuci ludo ali to je to?Motor sam prestao vozit!

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 20:32
i sto se tice bicikle sa njom sam najmanje 2h svaki dan vani i stalno vježbam neke gluposti! nemam bas muda na pretek ali ide nekako! a recimo sve je to pocelo sa 8godina kad sam ko luðak htio nauciti voziti biciklu po zadnjem!sad je vozim i bez pedaliranja!
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 02:15

Nisi ne ko "oni". Ja sam vozio i skate i romobil (nemojte se smijet i sa tim èudom se može svašta radit), ali prije nekih 1 god su mi se sjebala koljena totalno i sada nemogu biti sagnut ni 15 s da mi ne popucaju koljena. to je sve zbog toga, još uvijek znam izaæ malo na skate, ali nije to više to. Uživaj dok možeš---------dok ti adrenalin ne popuca...... koliko imaš god? za 250 kubika moraš imat 18 šta ne???

Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 10:22

Sto se tice bicikla vise ne vozim od kad mi je na skakaoni volan sam odvojio od rame volan puko od udarca

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 11:03

nemam 18--u tome ti je i stvar--zato sam prestao (policija,-.....a inace sam vozio po pijesku"motocross">to me samo i zanima!! kada nabavim vozaèku onda ali ima još 3g guslanja! ali sam malo robusniji pa se ne primjeti iako po cesti sam vozio sve ukupno možda 100km!

a prestati nemogu jer je kao droga

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 11:08
slipknot---nema ti se ko smijati! meni frendovi rade èuda iz romobila i rolka!
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 15:49

a ti èekaš 18 za 3 g (i jaaa). bike sam htio nauèit vozit, ali jedimo šta sam uspio je bunny hop [ako se tako piše...] 2 mm, bike nije za mene, a sa romobila se nikad nisam razbio, a radio sam svaštarije. onda za onaj dvd biš mijenjao za neki dvd ili?

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.