| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Daljinski za Fox DVD-SX20DIVX??? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vic Mackey
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Daljinski za Fox DVD-SX20DIVX???Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 17:18 |
|
Trazim daljinski upravljac za Fox DVD-SX20DIVX. To su plejeri koji su se prodavali pre 2-3 godine, sive boje. Ako se nekom u medjuvremenu pokvario, a daljinski radi, neka se javi. Moze otkup, a moze i razmena za filmove/serije.
|
|
![]() |
|
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 17:31 |
|
|
|
live long and prosper
|
|
![]() |
|
Vic Mackey
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 19:58 |
|
Hej, pa to je odlicna ideja, ali...
1) da li postoje ti kodovi za "kung fu marku" kao sto je Fox??? 2) kako se to radi??? 3) koliko kostaju univerzalni daljinci??? (da li se isplati kupovati ga radi polovnog low-budget dvd-a?) |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 20:17 |
|
imaš kod kineza za par stotina dinara.... imaš i uputstvo sa kodovima i svim markama..... Ja ih imam nekoliko........
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Vic Mackey
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 20:25 |
|
Nisam znao za to. Probacu, pa javljam. Kako god, hvala na savetu!
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 22:40 |
|
Pusti kineze i par stotina dinara, nađi HAMA-ine univerzalce - odlični su.
|
|
|
|
![]() |
|
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 22:51 |
|
![]() ![]() . Imao i ja onaj VIVAX, dok je radio radio je ...daljinski ga nadziveo i to visestruko![]() ![]()
A i sta posle mali kinezi da rade na casu tehnickog vaspitanja? Ažurirao taxidell - 21.Veljaca/Feb.2011 u 23:32 |
|
|
live long and prosper
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 23:09 |
mislim da nema potrebe davati tolike pare...... Ja sam neki dan kupio za Samsung TV, znači nije univerzalac, nego je isti kao što sam imao za taj samsung, ali ne piše samsung i koštao je je*enih 150 dinara............ do pre nekih pola godine mi je trwjwo neki univerzalac "pilot", taj je izdržao deset godina.... kao što reče, nema potrebe bacati pare na HAMA univerzalce... |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Vic Mackey
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2011 u 16:34 |
|
Ljudi, desilo mi se nesto skoro neverovatno sa daljinskim upravljacem zbog kojeg sam i pokrenuo ovu temu. Elem, po vasem savetu, otisao sam do najblizeg "China Shopa", s namerom da nadjem univerzalni daljinac. Nasao sam neke, ali na spisku marki za koje je daljinac predvidjen nije bilo marke "Fox". Izgubio sam nadu, vec poceo da razmisljam da nadjem broj ovlascenog servisera za Fox plejere, da pitam da li postoji neka "srodna" marka, za koju postoji sifra na "pilotu", da pokusam nesto.
Onda sam sasvim slucajno malo "proguglao" po netu i naisao na neki sajt koji nudi neke savete vezane za tehniku, izmedju ostalog i za daljinske upravljace (sajt se zove fixya... ili tako nesto). E, tu procitah jedan "tip". Kaze, ako vam je daljinski "mrtav", izvadite baterije iz njega, ispritiskajte po jednom SVAKO DUGME KOJE POSTOJI NA DALJINSKOM, vratite baterije na svoje mesto, ukljucite plejer i pokusajte onda. I znate sta se desilo??? Daljinski koji ne samo da je bio "mrtav", vec i sahranjen, PRORADIO JE BOLJE NEGO KADA JE BIO NOV!!! ![]() Ne znam koliko ce to potrajati, ali so far, so good. Da ne poverujes! A neki "majstor" mi je rekao da ne moze da se popravi! Eto, to je moje iskustvo, nadam se da ce ovo nekome mozda biti od koristi. |
|
![]() |
|
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2011 u 18:48 |
|
|
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |