Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Daljinski za Fox DVD-SX20DIVX???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Daljinski za Fox DVD-SX20DIVX???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Vic Mackey View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vic Mackey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Daljinski za Fox DVD-SX20DIVX???
    Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 17:18
Trazim daljinski upravljac za Fox DVD-SX20DIVX. To su plejeri koji su se prodavali pre 2-3 godine, sive boje. Ako se nekom u medjuvremenu pokvario, a daljinski radi, neka se javi. Moze otkup, a moze i razmena za filmove/serije.Wink
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 17:31
Originalno postovano od strane Vic Mackey Vic Mackey piše:

Trazim daljinski upravljac za Fox DVD-SX20DIVX. To su plejeri koji su se prodavali pre 2-3 godine, sive boje. Ako se nekom u medjuvremenu pokvario, a daljinski radi, neka se javi. Moze otkup, a moze i razmena za filmove/serije.Wink 
A da možda probaš da kupiš univerzalni pa da ukucaš kod za Fox?
live long and prosper
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vic Mackey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 19:58
Hej, pa to je odlicna ideja, ali...
1) da li postoje ti kodovi za "kung fu marku" kao sto je Fox???
2) kako se to radi???
3) koliko kostaju univerzalni daljinci??? (da li se isplati kupovati ga radi polovnog low-budget dvd-a?)
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 20:17
imaš kod kineza za par stotina dinara.... imaš i uputstvo sa kodovima i svim markama..... Ja ih imam nekoliko........
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vic Mackey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 20:25
Nisam znao za to. Probacu, pa javljam. Kako god, hvala na savetu!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 22:40
Pusti kineze i par stotina dinara, nađi HAMA-ine univerzalce - odlični su.
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 22:51

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Jesu samo sto su skuplji od tog plejera koji imaLOLLOLLOL. Imao i ja onaj VIVAX, dok je radio radio jeDead...daljinski ga nadziveo i to visestrukoLOLLOLLOL

A i sta posle mali kinezi da rade na casu tehnickog vaspitanja?LOLLOLLOL

Ažurirao taxidell - 21.Veljaca/Feb.2011 u 23:32
live long and prosper
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 23:09
Originalno postovano od strane darije darije piše:

mislim da nema potrebe davati tolike pare...... Ja sam neki dan kupio za Samsung TV, znači nije univerzalac, nego je isti kao što sam imao za taj samsung, ali ne piše samsung i koštao je je*enih 150 dinara............

do pre nekih pola godine mi je trwjwo neki univerzalac "pilot", taj je izdržao deset godina....

kao što reče, nema potrebe bacati pare na HAMA univerzalce...
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vic Mackey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2011 u 16:34
Ljudi, desilo mi se nesto skoro neverovatno sa daljinskim upravljacem zbog kojeg sam i pokrenuo ovu temu. Elem, po vasem savetu, otisao sam do najblizeg "China Shopa", s namerom da nadjem univerzalni daljinac. Nasao sam neke, ali na spisku marki za koje je daljinac predvidjen nije bilo marke "Fox". Izgubio sam nadu, vec poceo da razmisljam da nadjem broj ovlascenog servisera za Fox plejere, da pitam da li postoji neka "srodna" marka, za koju postoji sifra na "pilotu", da pokusam nesto.

Onda sam sasvim slucajno malo "proguglao" po netu i naisao na neki sajt koji nudi neke savete vezane za tehniku, izmedju ostalog i za daljinske upravljace (sajt se zove fixya... ili tako nesto). E, tu procitah jedan "tip". Kaze, ako vam je daljinski "mrtav", izvadite baterije iz njega, ispritiskajte po jednom SVAKO DUGME KOJE POSTOJI NA DALJINSKOM, vratite baterije na svoje mesto, ukljucite plejer i pokusajte onda. I znate sta se desilo??? Daljinski koji ne samo da je bio "mrtav", vec i sahranjen, PRORADIO JE BOLJE NEGO KADA JE BIO NOV!!!Thumbs Up

Ne znam koliko ce to potrajati, ali so far, so good. Da ne poverujes! A neki "majstor" mi je rekao da ne moze da se popravi!

Eto, to je moje iskustvo, nadam se da ce ovo nekome mozda biti od koristi.
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2011 u 18:48
Originalno postovano od strane Vic Mackey Vic Mackey piše:

nesto). E, tu procitah jedan "tip". Kaze, ako vam je daljinski "mrtav", izvadite baterije iz njega, ispritiskajte po jednom SVAKO DUGME KOJE POSTOJI NA DALJINSKOM, vratite baterije na svoje mesto, ukljucite plejer i pokusajte onda. I znate sta se desilo??? Daljinski koji ne samo da je bio "mrtav", vec i sahranjen, PRORADIO JE BOLJE NEGO KADA JE BIO NOV!!!Thumbs Up
Pitam se da li to funkcioniše samo sa daljincimaLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.