| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Burke and Hare (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Coolrunner
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Burke and Hare (2010)Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2010 u 21:38 |
|
Burke and Hare (2010)
Premijera: UK 29 Oktobar 2010 ![]() Žanr: Komedija, Triler Režija: John Landis Jezik: Engleski Glumci: Simon Pegg, Tim Curry, Isla Fisher, Andy Serkis, Christopher Lee Trajanje: 91 min Zasnovan na istinitoj priči o čuvenim ubicama film "Bruke and Hare" prati nesrećne podvige ta dva čoveka u veoma profitabilnom poslu obezbeđivanja leševa za studente medicine u Edinburgu sredinom 19. veka čiji je univerzitet u to vreme bio centar medicinskog učenja i jedino što mu je nedostajalo bila su ljudska tela. Ažurirao bojan969 - 05.Rujan/Sep.2015 u 11:49 |
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 14:12 |
|
Konačno osećaj da sam nešto NOVO gledao. Odlična crna 'komedija'. Od mene 8.5. I sigurno TOP 3 filma iz 2010 koje sam gledao. Odličnih sat ipo.
PREVOD |
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2017 u 19:25 |
|
Dva najbolja prijatelja William Burke i William Hare, trude se
preživjeti u Edinburghu, početkom XIX stoljeća. Grad je prljav i ružan,
leglo sirotinje, smrada i bogalja. No medicina polako ali sigurno
razvija djelatnost, te se anatomi ( popularni kirurzi ) bore za svaki
truli leš, da bi ga secirali na sveučilištu, ili pred publikom. Zakon ih
priječi na išta osim smaknutoga kriminalca, pa naša dva poduzetnika
Willi&Willi tu vide priliku života, naravno na crnom tržištu.
Odlični glumci, genijalna kostimografija i to je otprilike sve. Priča je opće poznata te nema iznenađenaja. Puno je puta obrađena, tako da je ovo jedino po glumcima, sjajni Simon Pegg ( Shaun of dead ) i Andy Serkis ( Golum iz LOR-a ) značajna obrada. Ima podosta humora, mada nije to nikakav urnebes. Ja volim , mračni, zmazani, bolesni srednji vijek. Pa mi se film svidio -donekle. Mada da sam ga i preskočio, ne bih iskreno, puno toga propustio. Nekako je po meni middle of the road, tako da mu Landis nije prednost, već nedostatak. Nije on za crnohumorne filmove, on je screwball majstor. No tko pogleda ovaj film , neće pizditi da je to bačeno vrijeme, mada ne mogu posebno nahvaliti ovaj po meni prosječni uradak. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |