Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Burke and Hare (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Burke and Hare (2010)

Burke and Hare

Burke and Hare (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Burke in Hare

Godina:

2010

Žanr:

komedija, triler

Trajanje:

91 min

Režija:

John Landis

Scenarij:

Piers Ashworth
, Nick Moorcroft

Glavne uloge:

Tim Curry
  >  Doctor Monro
Bill Bailey
  >  Hangman
Robert Fyfe
  >  Old Donald
Stuart McQuarrie
  >  Magistrate
Simon Pegg
  >  William Burke
David Schofield
  >  Fergus
Andy Serkis
  >  William Hare
Michael Smiley
  >  Patterson
Jessica Hynes
  >  Lucky
Robert Willox
  >  Gravediggers' Bouncer
Tom Wilkinson
  >  Doctor Robert Knox
Mike Goodenough
  >  Aggrieved Customer
Gabrielle Downey
  >  Mad Maggie
Christian Brassington
  >  Charles
Paul Davis
  >  Patient

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Coolrunner View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Coolrunner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Burke and Hare (2010)
    Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2010 u 21:38
Burke and Hare (2010)

Premijera: UK 29 Oktobar 2010

Žanr: Komedija, Triler
Režija: John Landis
Jezik: Engleski
Glumci: Simon Pegg, Tim Curry, Isla Fisher, Andy Serkis, Christopher Lee

Trajanje: 91 min

Zasnovan na istinitoj priči o čuvenim ubicama film "Bruke and Hare" prati nesrećne podvige ta dva čoveka u veoma profitabilnom poslu obezbeđivanja leševa za studente medicine u Edinburgu sredinom 19. veka čiji je univerzitet u to vreme bio centar medicinskog učenja i jedino što mu je nedostajalo bila su ljudska tela.

Ažurirao bojan969 - 05.Rujan/Sep.2015 u 11:49
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 14:12
Konačno osećaj da sam nešto NOVO gledao. Odlična crna 'komedija'. Od mene 8.5. I sigurno TOP 3 filma iz 2010 koje sam gledao. Odličnih sat ipo.

PREVOD

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2017 u 19:25
Dva najbolja prijatelja William Burke i William Hare, trude se preživjeti u  Edinburghu, početkom XIX stoljeća. Grad je prljav i ružan, leglo sirotinje, smrada i bogalja. No medicina polako ali sigurno razvija djelatnost, te se anatomi ( popularni kirurzi ) bore za svaki truli leš, da bi ga secirali na sveučilištu, ili pred publikom. Zakon ih priječi na išta osim smaknutoga kriminalca, pa naša dva poduzetnika Willi&Willi tu vide priliku života, naravno na crnom tržištu.
Odlični glumci, genijalna kostimografija i to je otprilike sve. Priča je opće poznata te nema iznenađenaja. Puno je puta obrađena, tako da je ovo jedino po glumcima, sjajni Simon Pegg ( Shaun of dead ) i Andy Serkis ( Golum iz LOR-a ) značajna obrada. Ima podosta humora, mada nije to nikakav urnebes. Ja volim , mračni, zmazani, bolesni srednji vijek. Pa mi se film svidio -donekle. Mada da sam ga i preskočio, ne bih iskreno, puno toga propustio. Nekako je po meni middle of the road, tako da mu Landis nije prednost, već nedostatak. Nije on za crnohumorne filmove, on je screwball majstor. No tko pogleda ovaj film , neće pizditi da je to bačeno vrijeme, mada ne mogu posebno nahvaliti ovaj po meni prosječni uradak.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.