Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Terra Nova (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Terra Nova (2011)

Terra Nova

Terra Nova (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

drama, misterij, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

46 min

Autor:

Kelly Marcel
, Craig Silverstein

Glavne uloge:

Jason O'Mara
  >  Jim Shannon
Stephen Lang
  >  Commander Nathaniel Taylor
Christine Adams
  >  Mira
Shelley Conn
  >  Dr. Elisabeth Shannon
Allison Miller
  >  Skye
Landon Liboiron
  >  Josh Shannon
Naomi Scott
  >  Maddy Shannon
Alana Mansour
  >  Zoe Shannon
Dean Geyer
  >  Mark Reynolds
Rod Hallett
  >  Dr. Malcolm Wallace
Simone Kessell
  >  Lt. Alicia Washington
Damien Garvey
  >  Tom Boylan
Damian Walshe-Howling
  >  Carter
Ashley Zukerman
  >  Lucas Taylor
Sam Parsonson
  >  Hunter

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Terra Nova (2011)
    Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2011 u 18:50
TERRA NOVA

Welcome to paradise!

SADRŽAJ:

Od izvršnih producenata Stevena Spielberga, Petera Chernina, Brannona Brage ("24", "Star Trek: Enterprise") i Davida Furyja ("Lost", "Buffy The Vampire Slayer"), stiže epska obiteljska avantura, 85 milijuna godina unatrag. "Terra Nova" slijedi običnu obitelj Shannon koja kreće na nevjerovatno putovanje u prethistorijsko vrijeme Zemlje, kao mali dio golemog pokusa, kako bi se sačuvala ljudska rasa. Godine 2149. svijet umire. Planet je prerazvijen, prenapučen i prezagađen. Budući da je većina biljnog i životinjskog svijeta izumrla, predanost znanosti dovela je čovječanstvo do ruba uništenja, ali je također pružila i svoju jedinu nadu za spas. Znajući da ne postoji način da se preokrene šteta koja je nanesena planeti, koalicija znanstvenika uspjela je otvoriti vremenski procjep, stvorivši tako portal u pretpovijesnu Zemlju. Taj ulaz vodi u zadivljujući svijet, onaj koji omogućava posljednji pokušaj spašavanja ljudskog roda...

Izvor:.liveinthemix.tv

CREDITS:

IZVRŠNI PRODUCENTI:

Steven Spielberg
Peter Chernin
Craig Silverstein
Kelly Marcel
Brannon Braga
Aaron Kaplan
Katherine Pope
Justin Falvey
Darryl Frank

ULOGE:

Jason O'Mara kao Jim Shannon, posvećen otac sa kompliciranom prošlošću.

Allison Miller kao Skye, dugogodišnji stanovnik Terra Nove koji savjetuje Jima. 

Stephen Lang kao zapovjednik Frank Taylor. Prva osoba koja je prošla vremenski portal, sada je vođa naselja.

Shelley Conn kao Elisabeth Shannon, traumatološki kirurg, udana za Jima.

Landon Liboiron kao Josh Shannon, 17-godišnji sin Jima i Elisabeth. Razapet je između dva uzora: svog oca i zapovjednika Taylora.

Naomi Scott kao Maddy Shannon, 15-godišnja kći Jima i Elisabeth. Nepoštivanje autoriteta će je odvesti na opasan put.

Alana Mansour kao Zoe Shannon, petogodišnja kći Jima i Elisabeth.

Christine Adams kao Mira, vođa grupe koja se protivi Tayloru.

Mido Hamada kao Guzman, vođa osiguranja koji je ujedno i savjetnik Franku Tayloru.

PRODUKCIJSKE KUĆE:

20th Century Fox Television
DreamWorks Television
Kapital Entertainment
Chernin Entertainment

DATUM IZLASKA:
RUJAN/SEPTEMBAR 2011.

TEASER:

TRAILER:

Prijevode će raditi: nebojsa66

Ažurirao nebojsa66 - 21.Prosinac/Dec.2011 u 02:01

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2011 u 19:05
Lost iz doba jure Tongue
Prevodi će sigurno biti odlični, a za seriju ćemo tek videti... Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2011 u 19:08
Da, vidjet ćemo. Nekako su mi puno toga rekli u sinopsisu (koji sam, btw, skratio da ne otkrijem sve), tako da ne znam što spremaju dalje... Možda bude svašta zanimljivo. Ipak je to Spielberg! Wink

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2011 u 19:13
Ova serija me podseća na ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0268695/
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2011 u 19:26
Originalno postovano od strane bagzi94 bagzi94 piše:

Ova serija me podseća na ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0268695/

Nemoj molim te, taj film je blagi užas LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
annorax View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj annorax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2011 u 09:32
Ne znam Nešo, meni ovo smrdi na kilometar. Nemoj me pogrešno shvatiti, veliki sam fan SF-a, ali sam se u posljednjih dvije godine toliko razočarao u produkciju...
A meni ni imena ne obećavaju. Meni je stari Spilberg odličan, ali zadnji njegov film koji priznajem kao film je Minority Report. Poslije toga, ne znam koji mi je bio dosadniji od kojeg. Kad se samo sjetim onog AI-ja. Razvučena radnja, nikakve stvarne napetosti... ma, kad nisam tad zaspao u kinu, nikad neću. Smile Šta znam, možda sam ja previše glup, pa ne shvatam njegovu "genijalnost". Big smile
A tek Braga... Taj idiot je upropastio Star Trek; radio je i Threshold pa je i on otkazan poslije 13 epizoda, pa 24... jednostavno, imam utisak da se sve što on dodirne raspadne na komade. (Dobro, za 24 ga možda i ne treba kriviti, ipak je to išlo 8 godina.)
Naravno, sve je ovo stvar ličnih afiniteta. Ja seriji želim svaku sreću i volio bih da uspije (bar glavna ideja ne zvuči loše), ali kako sada stvari stoje, veliko je pitanje hoću li joj uopšte dati šansu.
Vorfelan Rhinata Morie
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2011 u 12:22
Originalno postovano od strane annorax annorax piše:

Poslije toga, ne znam koji mi je bio dosadniji od kojeg. Kad se samo sjetim onog AI-ja.

Samo sam ovo vidio! ShockedShockedShockedShockedShocked

..........................................

LOL

Ažurirao nebojsa66 - 09.Veljaca/Feb.2011 u 12:23

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2011 u 12:27
Jason O'Mara kao Jim Shannon, posvećen otac sa kompliciranom prošlošću.
LOLLOLLOLLOL
Ne može se pobeći od ostrige Džime!LOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
annorax View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj annorax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2011 u 15:00
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Originalno postovano od strane annorax annorax piše:

Poslije toga, ne znam koji mi je bio dosadniji od kojeg. Kad se samo sjetim onog AI-ja.

Samo sam ovo vidio! ShockedShockedShockedShockedShocked

..........................................

LOL

Pa dobro druže, samo iznosim svoje mišljenje. Nit' napadam tuđi ukus, nit' pljujem po njemu.
Volio bih da serija uspije (volim dobar SF, a i volim kad imam nešto novo da gledam), ali mi ova kombinacija Spilberg-Braga prosto priziva katastrofu.Unhappy
Vidjećemo, što bi rekli slijepci...Smile
Vorfelan Rhinata Morie
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2011 u 15:12
ako je vjerovati IMDb-u tek se počinje prikazivati 2012. god

našao sam nekakav preview serije. nisam ga provjerio
http://www.filesonic.com/file/68864231
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2011 u 17:35
annorax, druže, ja sam se samo zezao! To je tvoje mišljenje, nemam ništa protiv, sve pet! Wink

Lemoonzo, pogledaj bolje, samo u naslovu piše 2012. U podacima, pod year, piše 2011. I serija izlazi 23. 5. 2011.

Na vrh
annorax View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj annorax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2011 u 10:11
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

annorax, druže, ja sam se samo zezao! To je tvoje mišljenje, nemam ništa protiv, sve pet! Wink

Ma naravno Nešo, pa samo pričamo.
Inače, ne znam kako ću sebi ovo oprostiti, ali u jučerašnjem postu zaboravih spomenuti da je pomenuti "genije" radio i FlashForward. Svi znamo kako se i to završilo.Angry
Naravno, pratiću komentare na forumima. Ako većina bude rekla da je serija dobra, daću joj šansu. Pretpostavljam za vrijeme "ljetne suše".Smile
Vorfelan Rhinata Morie
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 12:39
Za one koji nisu možda čuli:

"Iako je premijera serije Terra Nova najavljena za svibanj/maj, zbog rada na specijalnim efektima je odgođena te će pilot biti prikazan u redovnoj jesenskoj shemi krajem rujna/septembra."

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2011 u 22:02
taman sam htio ovo početi gledati.
valjda ću doživjet jesenDisapprove
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2011 u 13:29
Trailer:

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2011 u 14:22
Jako dobar trailer...Ovo će se gledati..
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2011 u 20:08
Ovo ce se sigurno gledati!!! Po trejleru i vestima (ulozenom novcu) trebalo bi da bude "cudo" od serije.
Vladika
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2011 u 00:21
Britanski glumac Rod Halet (Rod Hallett) pridružio se glumačkoj postavi "Terra Nova".

Najpoznatija uloga Roda Haleta je bila u seriji "The Tudors" koja se prikazivala na televiziji Showtime.
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2011 u 18:50
Evo još jedan trejler za Terra Novu:

Trejler je preuzet sa sajta : prijevodi-online.org

Ažurirao Gor@n88 - 07.Lipanj/Jun.2011 u 18:55
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2011 u 00:22
Poznat datum prikazivanja.

Više informacija ovde.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.