Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Star Wars
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Star Wars

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BIPSA View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Star Wars
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2004 u 22:02

Buduæi da HRT trenutaèno reprizira ovu sagu zanima me koji vam je film omiljeni i koja je trilogija bolja - stara (od 77) ili nova.

SSDD
Na vrh
Inny View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Inny Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 02:00

Meni svi... ali nisu na HRT-u pokazivali Star Wars 2 (novi). A taj mi je film isto ok! A tebi, BIPSA?

ZIVOT JE CUDAN I ZAGONETAN
Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 09:47

Epizoda 2 mi nije nešto posebno, èini se kao da su sve dali na specijalne efekte a vrlo malo na prièu. Meni je najbolja epizoda 5, Imperij uzvraæa udarac, besprijekorno napravljen film. Nadam se da æe epizoda 3 biti puno bolja bolja od epizode 2 jer nova trilogija nije ni do koljena staroj, barem ja tako mislim.

SSDD
Na vrh
Metropolis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 18:37
PA da epizoda 5 je proglasena najboljim filmom a ja sam takoder puno skloniji starim epizodama jer je puno vise naglaska na glumu(Harrison Ford briljira) i to nikakvi specijalni efekti negomu zamijeniti jer poanta svakog filma je gluma a ne tehnika(koja bi trebala film u biti uciniti zanimljivijim ali ne i dominirati njim)
Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 19:18

U novoj trilogiji nedostaje pravi negativac, sve su to nekakve epizodne uloge u sagi (Darth Maul i onaj Fett, dok je pravi negativac zapravo Palpatine). Èini se da Lucas nije razmišljao o tome da napravi nastavke jedne izvanredne trilogije nego da zaradi novce i to je ono tužno u cijelome tome procesu stvaranja velike sage (koja je u poèetku trebala imati èak 9 epizoda).

SSDD
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 21:48
Ljudi sva su ova današnja komercijalna sranja uništila sjaj starih star warsa.Moje mišljenje
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 21:51
Po meni, promašen je glumac za Anakina (u 2. i 3. djelu)!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 23:18

Ma to uopæe nije trebalo biti pravljeno, kome su trebali prednastavci. Samo zato da bi doznali kako je Anakin prešao na tamnu stranu, pa zato postoje stripovi, crtani filmovi a ne upropaštavati najljepšu i najbolju trilogiju svih vremena.

May the force be with you!

SSDD
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 10:09

Lucas je odmah u startu planirao napravit kako Anakin prelazi na tamnu stranu samo je odgodio te prve tri epizode za neki 20ak godina jer ih je to htio pravit sa što boljom tehnologijom. To ti je sve veæ napisano 70tih!

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 11:26
Je, znam to, ali nije bio napisan scenarij, i sigurno nije odabrao glumce za prednastavke. Mislim da se Lucas tu skuhao i izgubio je puno fanova sa epizodom 2 koja je po meni daleko najgora epizoda sage, a tome u prilog ide još to da je film dobio zlatnu malinu, tako da tu nema rasprave o kvaliteti naspram staroj trilogiji.
SSDD
Na vrh
Metropolis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2004 u 05:20
Mislim da je suvisno uopce raspravljati o starim i novima ratovima jer mada su to kao nastavci ja uopce ne mogu povuci slicnosti izmedu njih osim price a nije ni ona uvjerljivo uredena u novim epizodama
Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2004 u 11:25
FORD LEGENDA  
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2004 u 11:34
U novoj trilogiji zapravo nemamo glumca kojega æemo pamtiti, osim Portmanice ali nju neæemo pamtiti zbog glume.
SSDD
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 20:08
Najbolji je 5. dio
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 01:07
5 dio je najbolji
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.