Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sony Ericsson PC Suite
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sony Ericsson PC Suite

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sony Ericsson PC Suite
    Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 20:27
E ovako...laptop mi ne prepoznaje tel.
Tel je sony ericsson V640...Skidao sam sa neta PC suite ali svi nesto sitni 14,17,30mb dok orginal ima oko 500mb....
Kada spojim-izbaci nepoznat uredjaj...dok kada sestrin spojim,sve normalno...
E sad da li neko zna program sa kojim bih mogao to da sredim??? 

Skidao sam sa trakera,sa wareza (PC suite-koji imaju malo mb) i uvek ovako zavrsi suadnovic
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 20:37
ima li taj v640 stick pro duo karticu? Ja sam koristio k750, w810 i bez problema mi je ucitavao sve sa kartice, dok za stvari u telefonu sam morao da instaliram pc suite.
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 20:41
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

ima li taj v640 stick pro duo karticu? Ja sam koristio k750, w810 i bez problema mi je ucitavao sve sa kartice, dok za stvari u telefonu sam morao da instaliram pc suite.

Ima, nece ni karticu da izbaci derpe... cim spojim izbaci da ne pozna uredjaj... a kada ubacim complet PC suite, cim spojim odmah prvo izbaci karticu pa onda mem. telefona....
Meni izgleda treba taj USB driver da laptop prepozna tel....a ne znam gde da ga nadjem i kako....
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 20:54
jesi probao u sve usb portove? Bas cudnoConfused. Probaj na google trazi drajvere za taj mob.

Ažurirao icemaher - 04.Veljaca/Feb.2011 u 20:54
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 21:08
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

jesi probao u sve usb portove? Bas cudnoConfused. Probaj na google trazi drajvere za taj mob.
Juce i danas sam guglao i nista... jedino mi orginal PC suite pomaze (500+mb), usb porta imam 3 komada i nece.... ranije sam znao da odem na control panel-add new hard.-pa onda krenem da trazim i izbaci mi mem. karticu nekim "cudom" ali to ni sad nece.... pogledacu jos na par warez sajtova ako nema ni tamo kupujem bluetooth za laptop....
Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 21:09
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2011 u 21:12
Originalno postovano od strane Alexander Supertramp Alexander Supertramp piše:

Jesi pokušao da skineš verziju sa sajta?
http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pcsuite/v640i?cc=gb&lc=en
tu sam prvo otisao ali nista... (kazem ove od 17,18....35mb ne pomazu) meni treba orginal Cd-400-500mb... tamo mi je sve... nadjem ja samo mrtvi torenti....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.