| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The King of Queens (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The King of Queens (1998)Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 13:21 |
|
Doug Heffernan (Kevin James) je simpatični dostavljač koji živi i radi u njujorškoj četvrti Queens. No osim paketa Doug donosi i različite, uglavnom duhovite zaključke o životu, braku, prijateljima…. Doug je poznat po tome što voli misliti kako je on kralj u svojoj kući, svome malom dvokatnom dvorcu od cigle, smještenom u srcu četvrti Queens. Njegovo svetište je garaža u kojoj je i najdragocjeniji predmet – 70 inčni televizor, dar dražesne supruge Carrie (Leah Remini). Zidine "dvorca" polagano se urušavaju kada u topli dom Heffernana doseljava Carriein otac, dvostruki udovac Arthur (Jerry Stiller, poznat iz "Seinfelda"). On je vrlo ekscentričan starac s neobičnim prohtjevima. Živi u podrumu i svaki dan izlazi iz njega kako bi izrekao novu pritužbu ili obavijestio obitelj o svojim tjelesnim funkcijama. Doug i Carrie se nadaju kako će im ljubav pomoći da izdrže sve kušnje i pokušavaju u kući naći malo vremena i prostora za svojih pet minuta intime. Nadaju se da će sve biti bolje kada Arthur dobije posao u lokalnoj pizzeriji. No, veselje je kratkog vijeka, jer Arthur ostaje bez posla nakon samo dva dana te tako postaje stalni član obitelji. Info: Imdb Tv.com Official site-CBS Official site-Sony Link do prijevoda Prevoditelji: amel, Arbok, forzajuve, Hajo0309, kugi001, MilanRS, skalice.united Pripremio: Hajo0309 Ažurirao icemaher - 01.Veljaca/Feb.2011 u 14:15 |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 13:22 |
|
Ogledao svih 9 sezona, i baš mi je žao što više nema ....Serija mi je baš postala draga.......likovi su bili super....Najjači lik mi je definitivno Doug Heffernan
..Bilo je nastavaka koji nisu bili baš zanimljivi, ali više je bilo
onih kojih su bili super....Onih nastavaka u kojima su mi išle suze od
smijeha
...Serija nije najbolja, ali mi je prirasla srcu, i stvarno je bila
super.....Eto što više reći, serija će mi sigurno ostati lijepom
sjećanju i možda ju nakon nekog vremena ponovno pogledam
.....Hvala svima na prijevodima, stvarno svaka čast ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Alexander Supertramp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 13:31 |
|
Ja nijesam sve sezone gledao, samo par njih, ali po meni odlična serija, bar to što sam vidio. I meni vrlo draga, takođe.
|
|
|
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 13:34 |
|
I ja sam tako gledao po par nastavaka kad su puštali na novoj tv...Pa sam odlučio sve skinuti i odgledati cijelu seriju...I serija je stvarno odlična...Imaju odlične fore...I likovi ti svakim novim nastavkom prirastaju srcu....Eto moja ti je preporuka da napraviš isto kao i ja, da skineš i sve gledaš....Stvarno topla i opuštajuća serija....A Doug je legenda
|
|
![]() |
|
Alexander Supertramp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 13:43 |
|
Kralj
I razmišljao sam o tome, ali nekako nijesam navikao da gledam tako serije. Mislim da je "Friends" jedina serija koju sam odgledao cijelu od tih koje imaju 4, 5 i više sezona. Za "The King of Queens", čini mi se da sam negdje naišao na tvoj komentar kako ti prija takva vrsta humora, slažem se u potpunosti. |
|
|
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 13:54 |
|
Da, da..Humor je baš odličan..Pogotovo kad se navikneš i upoznaš likove...
|
|
![]() |
|
Banjo92
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 25.Srpanj/Jul.2017 Lokacija: MNE Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2017 u 19:45 |
|
Sjajna komedija sa odlicnim Kevin Jamesom.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |