Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The King of Queens (1998)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The King of Queens (1998)

The King of Queens

The King of Queens (1998)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1998

Žanr:

komedija

Trajanje:

22 min

Autor:

David Litt
, Michael J. Weithorn

Glavne uloge:

Kevin James
  >  Doug Heffernan
Leah Remini
  >  Carrie Heffernan
Jerry Stiller
  >  Arthur Spooner
Victor Williams
  >  Deacon Palmer
Patton Oswalt
  >  Spence Olchin
Gary Valentine
  >  Danny Heffernan
Nicole Sullivan
  >  Holly Shumpert
Merrin Dungey
  >  Kelly Palmer
Larry Romano
  >  Richie Iannucci
Patton Oswalt
  >  Spence (credit only)
Lou Ferrigno
  >  Lou Ferrigno
Jenny O'Hara
  >  Janet Heffernan
Dakin Matthews
  >  Joe Heffernan
Alex Skuby
  >  Doug Pruzan Esq.
Marshaun Daniel
  >  Kirby Palmer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The King of Queens (1998)
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 13:21

Doug Heffernan (Kevin James) je simpatični dostavljač koji živi i radi u njujorškoj četvrti Queens.
No osim paketa Doug donosi i različite, uglavnom duhovite zaključke o životu, braku, prijateljima….
Doug je poznat po tome što voli misliti kako je on kralj u svojoj kući, svome malom dvokatnom
dvorcu od cigle, smještenom u srcu četvrti Queens.

Njegovo svetište je garaža u kojoj je i najdragocjeniji predmet – 70 inčni televizor, dar dražesne
supruge Carrie (Leah Remini). Zidine "dvorca" polagano se urušavaju kada u topli dom Heffernana
doseljava Carriein otac, dvostruki udovac Arthur (Jerry Stiller, poznat iz "Seinfelda"). On je vrlo
ekscentričan starac s neobičnim prohtjevima. Živi u podrumu i svaki dan izlazi iz njega kako bi
izrekao novu pritužbu ili obavijestio obitelj o svojim tjelesnim funkcijama. Doug i Carrie se nadaju
kako će im ljubav pomoći da izdrže sve kušnje i pokušavaju u kući naći malo vremena i prostora
za svojih pet minuta intime. Nadaju se da će sve biti bolje kada Arthur dobije posao u lokalnoj
pizzeriji. No, veselje je kratkog vijeka, jer Arthur ostaje bez posla nakon samo dva dana te tako
postaje stalni član obitelji.

Info:

Imdb
Tv.com
Official site-CBS
Official site-Sony

Link do prijevoda

Prevoditelji:
amel, Arbok, forzajuve, Hajo0309, kugi001, MilanRS, skalice.united

Pripremio:
Hajo0309

Ažurirao icemaher - 01.Veljaca/Feb.2011 u 14:15
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 13:22
Ogledao svih 9 sezona, i baš mi je žao što više nema  ....Serija mi je baš postala draga.......likovi su bili super....Najjači lik mi je definitivno Doug Heffernan ..Bilo je nastavaka koji nisu bili baš zanimljivi, ali više je bilo onih kojih su bili super....Onih nastavaka u kojima su mi išle suze od smijeha ...Serija nije najbolja, ali mi je prirasla srcu, i stvarno je bila super.....Eto što više reći, serija će mi sigurno ostati lijepom sjećanju i možda ju nakon nekog vremena ponovno pogledam Smile.....Hvala svima na prijevodima, stvarno svaka čast ClapClapClap
Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 13:31
Ja nijesam sve sezone gledao, samo par njih, ali po meni odlična serija, bar to što sam vidio. I meni vrlo draga, takođe. Thumbs Up
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 13:34
I ja sam tako gledao po par nastavaka kad su puštali na novoj tv...Pa sam odlučio sve skinuti i odgledati cijelu seriju...I serija je stvarno odlična...Imaju odlične fore...I likovi ti svakim novim nastavkom prirastaju srcu....Eto moja ti je preporuka da napraviš isto kao i ja, da skineš i sve gledaš....Stvarno topla i opuštajuća serija....A Doug je legendaLOL
Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 13:43
Kralj Big smile I razmišljao sam o tome, ali nekako nijesam navikao da gledam tako serije. Mislim da je "Friends" jedina serija koju sam odgledao cijelu od tih koje imaju 4, 5 i više sezona.
Za "The King of Queens", čini mi se da sam negdje naišao na tvoj komentar kako ti prija takva vrsta humora, slažem se u potpunosti.
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 13:54
Da, da..Humor je baš odličan..Pogotovo kad se navikneš i upoznaš likove...Thumbs Up
Na vrh
Banjo92 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Banjo92 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2017 u 19:45
Sjajna komedija sa odlicnim Kevin Jamesom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.