| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Despicable Me (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Despicable Me (2010)Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 00:46 |
|
DESPICABLE ME (KAKO JE GRU UKRAO MJESEC) TITLOVI Datum izlaska: 9. 7. 2010. Žanr: Animacija Glumci: Ken Jeong, Steve Carell, Julie Andrews, Russell Brand, Danny McBride Redatelji: Pierre Coffin, Chris Renaud IMDb Službena stranica U veselom susjedstvu okruženom bijelom ogradicom sa rascvjetalim ružama nalazi se crna kuća s mrtvom tratinom. Neznano susjedima ispod ove kuće se nalazi sakriveno ogromno tajno skrovište. Okruženog malom vojskom podanika, tu nalazimo Gru-a (glas Steve Carell) koji planira najveću krađu u povijesti svijeta. On planira ukrasti Mjesec (Da, mjesec). Gru uživa u svim zlobnim stvarima. Naoružan svojim arsenalom zraka za smanjivanje, zraka za zamrzavanje i borbenih vozila za zrak i zemlju uništava sve koji mu se nađu na putu. Sve do dana kada naiđe na nevjerojatne tri malene djevojčice iz sirotišta koje ga pogledaju i vide nešto što nitko drugi nije vidio: potencijalnog tatu. Najveći zlikovac svijeta je upravo sreo svoj najveći izazov: tri malene curice Margo, Edith i Agnes... TRAILERI Ažurirao nebojsa66 - 22.Srpanj/Jul.2010 u 23:47 |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 00:49 |
|
Ovaj crtić jedva čekam!!!!
P.S. Ajd mi recite jel' vam prikazuje trailer? |
|
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 00:52 |
Ne, opet si zajebo nešto. ![]() |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 00:54 |
|
Hahah, sad mi ništa više ne prikazuje.... ni slike u kaVani ni video ovdje...
EDIT: Sređeno... Sad ih ima! ![]() I kako to misliš opet??? ![]() Ažurirao nebojsa66 - 06.Svibanj/May.2010 u 00:56 |
|
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2010 u 10:59 |
|
Kako volim animirane crtiće... A ovaj je među top 7 koje sam odgledao... Zajedno sa zmajčekima i ice ageom... Barem meni.
Jeste da je dječiji, ali tak je super bilo gledati ga i opet se osjećat ko 12-godišnjak... ![]() ![]() ![]() Ovi mali žuti Minions su prelegendarni. Hoću ja jednog takvog za kod kuće... Presuper mi je film. ![]() P.S. Sad još jedva čekam neki bolji snimak da ponovo odgledam jer je neka ženska s tri tone kose na sebi stalno upadala u kadar i lik morao kameru držat pomjerenu pa se desni kraj slike nije baš vidio... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2010 u 11:29 |
da ta ženska nije bila boja ![]() ...ispričavam se,morao sam...nešto je jače od mene.... ![]() a da ne bude da spamam ...i meni su crtići zakon,ice age i up od prošle godine su mi prelegendarni...i ove godine očekujem dobre, pa isto jedva čekam dvd rip da pogledam ovaj i onaj s zmajem... |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2010 u 11:32 |
|
Ovaj je u rangu s njima. Prefora scene ima. Vidjet ćeš. Zmajčeki su mi posebni na neki svoj način, a ovaj mi je super na svoj... Ali tu su negdje...
|
|
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2010 u 11:37 |
|
Odgledao Trailer
Crtani obecava
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 11:01 |
|
Samo da napomenem, što sam zaboravio, da je ovaj CAM kratak za jedno 10-ak minuta filma...
|
|
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2010 u 17:34 |
|
Uploadao sam mini-titl za tri mini filmčeka s minionima...
Našao sam ih danas na netu, išli su uz valjda dvd izdanje filma, pa ih je sad netko izdvojio. Ludi su minioni! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 21:03 |
|
Odgledah sa decom i svideo nam se crtić. Nije mi ništa ekstra (klasična priča o lošem koji postaje dobar), ali crtići služe za zabavu, a mene je ovo zabavilo i mogu i deca da gledaju (što mi mnogo znači) tako da dobija dobre ocene od mene.
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Alexander Supertramp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 17:03 |
|
Odlican crtani
|
|
|
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
|
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2011 u 23:52 |
|
Izašao je neki Despicible Me Makeover Mini Movie 2010.
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2011 u 00:10 |
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |