| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Love and Other Drugs (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Love and Other Drugs (2010)Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2011 u 22:17 |
Love and Other Drugs (2010)IMDB Režija: Edward Zwick Scenario: Charles Randolph, Edward Zwick Glavne uloge: Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Oliver Platt, Hank Azaria Žanr: komedija/ljubavni/drama Zemlja porekla: SAD Jezik: engleski Megi je privlačna devojka "slobodnog duha" koja ne dopušta nikome ili ničemu da je veže uz sebe. Ali, onda upoznaje svoju "srodnu dušu", Džejmija, šarmantnog i neodoljivog farmaceutskog trgovca. Oboje nenaviknuti na slične situacije, vrlo brzo otkrivaju da su pod vrlo čudnim uticajem najsnažnije i najzavisnije od svih droga - ljubavi. Film je privukao pažnju na sebe već samom najavom da će biti puno scena ekspicitnih sadržaja Pričajući o snimanju filma, Anna je rekla da joj uopšte nije bilo dobro kada je trebalo da se sasvim skine. Režiser Edward Zwick se onda i sam skinuo kako bi im olakšao situaciju. “Kao i sa svim drugim stvarima u životu, kada prestanete da razmišljate samo o sebi i počnete da mislite na druge, onda to postane zabava. Nije bilo razloga da budemo nervozni, to su bile scene kao i svake druge”, rekla je na kraju Ana. Prevod radi reggae78 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2011 u 01:11 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 22:13 |
|
Još jedan promašaj... Počelo je kao neozbiljna komedijica, a preraslo u film sa ozbiljnom tematikom sa neozbiljnom glumačkom postavom i klišeima. Na početku sam htela da gledam komediju, pri sredini dramu, a na kraju sam se pitala šta sam gledala...
Gluma mi je nešto mrljava, a film ogromna reklama za farmaceutsku industriju... 4/10 |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 22:48 |
|
Taman ga mislio skinuti..
![]() Edward Zwick je režiser "pametnih" visokobuđetnih filmova ,gdje ipak priča drži vodu. Možda se u ovom filmu prekontao? ![]() Ažurirao A2D2 - 31.Sijecanj/Jan.2011 u 22:49 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 01:32 |
|
E ovo mi ne gine u petak uveče. Znači da se pripremim?
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 01:45 |
Pobrini se da ti pauk bude na zidu, da ti ne bude dosadno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |