Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoc,ako moze...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoc,ako moze...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
conja View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoc,ako moze...
    Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 19:58

Ovaj problem imam samo sa jednim vobom na disku, postoji li resenje da se iskopira

Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 20:14
Potrebno je utvrditi u čemu je problem, tj. da li problem pravi čitač ili disk. Da bi se to utvrdilo najlakše je disk ubaciti u drugi čitač i videti da li hoće da ga pročita (iskopira na hard).
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
conja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 21:58

nece ni na drugom ni na trecem citacu....problem je u disku definitivno,nece ni klasicno kopiranje,ni DVD decrypter ni AnyDVD,svi prijave problem na istom mestu...problem je u disku definitivno... 

konkretno 4. vob je u pitanju od 8 koliko je na disku,traje 24 minuta od kojih sam uspeo da izvucem upotrebljivih 13 minuta fali mi jos 11 minuta...posto je u pitanju koncert spakovacu ga ja i bez tih par pesama ali lepse je kad ja kompletan....

Ažurirao conja - 17.Sijecanj/Jan.2011 u 22:21
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 22:16
Nekad sam se ovako maltretirao sa nekih dvd filmova kojih nisam mogao da ih prekopiram. Ima jedan program virtualdrive sa kojeg pravis image tog dvd-a, a dok pravi image javlja ti iste ovakve errore, pa ides stalno retry, retry, i uspevao sam sa nekih diiskovima. Probaj.
Kasnije taj image mountujes u virtualdriveu i prekopiras si dvd na hard disk bez problema, naravno ukoliko je uradjen image bez problema.
Ne pamtim dobro mislim da je jedan drug menjao ekstenziju na kraj kad dobijes vcd image. Menjao je ekstenziju u rar i uradio bi extract i dobije taj fajl.

Ažurirao icemaher - 17.Sijecanj/Jan.2011 u 22:18
Na vrh
enad View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj enad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 22:41
Probaj DVD CLONER. Davno sam imao nekoliko oštećenih dvd filmova, jedino sam sa njim mogao. Ima nekakve  "error detection" opcije. Kopirao ih je u image file, trajalo je, ne puno, ali moglo se.. Zadnji put kad sam radio sa njim, mislim bila je negdje verzija 5 i nešto i bila je odlična, a sad je mislim oko 8, ali ne znam kakva je.
Uglavnom nije besplatan ;)
http://www.spill.com/
Na vrh
conja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 22:54

da kazem samo da sam pokusao i sa Alcohol da pravim image,takodje mi je prijavio gresku na istom mestu,pokusacu i sa ovim cloner-om pa sta bude....

hvala vam drugari posebno tebi enad.... DVD cloner je resio problem

Ažurirao conja - 17.Sijecanj/Jan.2011 u 23:30
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.