| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
pomoc,ako moze... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
conja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Paracin Status: Offline Points: 132 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: pomoc,ako moze...Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 19:58 |
|
Ovaj problem imam samo sa jednim vobom na disku, postoji li resenje da se iskopira
|
|
![]() |
|
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 20:14 |
|
Potrebno je utvrditi u čemu je problem, tj. da li problem pravi čitač ili disk. Da bi se to utvrdilo najlakše je disk ubaciti u drugi čitač i videti da li hoće da ga pročita (iskopira na hard).
|
|
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
conja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 21:58 |
|
nece ni na drugom ni na trecem citacu....problem je u disku definitivno,nece ni klasicno kopiranje,ni DVD decrypter ni AnyDVD,svi prijave problem na istom mestu...problem je u disku definitivno... konkretno 4. vob je u pitanju od 8 koliko je na disku,traje 24 minuta od kojih sam uspeo da izvucem upotrebljivih 13 minuta fali mi jos 11 minuta...posto je u pitanju koncert spakovacu ga ja i bez tih par pesama ali lepse je kad ja kompletan.... Ažurirao conja - 17.Sijecanj/Jan.2011 u 22:21 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 22:16 |
|
Nekad sam se ovako maltretirao sa nekih dvd filmova kojih nisam mogao da ih prekopiram. Ima jedan program virtualdrive sa kojeg pravis image tog dvd-a, a dok pravi image javlja ti iste ovakve errore, pa ides stalno retry, retry, i uspevao sam sa nekih diiskovima. Probaj.
Kasnije taj image mountujes u virtualdriveu i prekopiras si dvd na hard disk bez problema, naravno ukoliko je uradjen image bez problema. Ne pamtim dobro mislim da je jedan drug menjao ekstenziju na kraj kad dobijes vcd image. Menjao je ekstenziju u rar i uradio bi extract i dobije taj fajl. Ažurirao icemaher - 17.Sijecanj/Jan.2011 u 22:18 |
|
![]() |
|
enad
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 17.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 290 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 22:41 |
|
Probaj DVD CLONER. Davno sam imao nekoliko oštećenih dvd filmova, jedino sam sa njim mogao. Ima nekakve "error detection" opcije. Kopirao ih je u image file, trajalo je, ne puno, ali moglo se.. Zadnji put kad sam radio sa njim, mislim bila je negdje verzija 5 i nešto i bila je odlična, a sad je mislim oko 8, ali ne znam kakva je.
Uglavnom nije besplatan ;) |
|
|
http://www.spill.com/
|
|
![]() |
|
conja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 22:54 |
|
da kazem samo da sam pokusao i sa Alcohol da pravim image,takodje mi je prijavio gresku na istom mestu,pokusacu i sa ovim cloner-om pa sta bude.... hvala vam drugari posebno tebi enad.... DVD cloner je resio problem Ažurirao conja - 17.Sijecanj/Jan.2011 u 23:30 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |