| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Let Me In (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Let Me In (2010)Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 14:16 |
|
Let Me In (2010) SADRŽAJ Let Me In je priča o dječaku kojeg maltretiraju kolege u školi,a koji se u isto vrijeme sprijateljuje sa susjedom za koju uskoro otkriva da je zapravo vampirica... PROIZVODNJA EFTI,Goldcrest Post Production London,Hamer Film Productions,Overture Films ZANIMLJIVOSTI Let Me In redatelja Matta Reevesa (Cloverfield) je američki remake švedskog filma Let The Right One In koji je, nakon što se pojavio 2008. godine, pobrao hvalospjeve kritike i publike širom svijeta. ŽANR Drama,Horor,Fantazija TRAJANJE 116 min NAGRADE Nominiran na Gotham Awards za najbolji film REŽIJA Matt Reeves SCENARIJ Matt Reeves,John Ajvide Lindqvist ULOGE Kodi Smit-McPhee...Owen Chloe Moretz...Abby Richard Jenkins...The Father Cara Buono...Owen's Mother Elias Koteas...The Policeman Sasha Barrese...Virginia Dylan Kenin...Larry Chris Browning...Jack Ritchie Coster...Mr. Zoric Dylan Minnette...Kenny Jimmy 'Jax' Pinchak...Mark Nicolai Dorian...Donald Rebekah Wiggins...Nurse Seth Adkins...Seth TRAILER TITLOVI http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=let%20me%20in&jezik= |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 14:28 |
|
Gledao sam orginal, koji je stvarno odličan film...Pogledat ću i ovaj rimejk, samo da vidim kako je ispao...Teško da će biti bolji od orginala, ali vidjet ćemo...
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 14:42 |
|
Meni je orginal savršen.Ovaj remake ću danas pogledati.Zaboravio sam dodati da dječaka Owena glumi žena.
Ažurirao Salvador - 17.Sijecanj/Jan.2011 u 16:16 |
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 15:40 |
Ne kužim,žena!?
|
|
|
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 16:29 |
|
Ma nešto sam čitao negdje po forumima da je valjda htio napraviti malo drugačiji film.Htio je da mu oba glavne uloge glume žene,ali da mu to američka publika nebi dobro prihvatila.Onda sam vidio sliku na imdb i povezao da je to žena ne gledajući tko je.Bio sam brzoplet
Moj bed,moja bruka Ali dečko stvarno izgleda ko curica![]() PS Sad sam malo prostudirao i skužio da je dečko glumio i u the road iz 2009. Nekako mu nisam baš zapamtio facu.
Ažurirao Salvador - 17.Sijecanj/Jan.2011 u 16:36 |
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 16:38 |
Tu si u pravu ,pa malo baca na curicu,da(ovaj ljevi naravno) !![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2011 u 13:36 |
|
Mislim da svi mi imamo predrasude prema rimejcima pa tako sam ih imao i ja.
Malo toga je mjenjano u filmu.Koncept priče gotovo ostaje isti što je u biti dobra stvar.Ono što je mjenjano,to je dobro i napravljeno.Mlade zvijezde su dobro obavile svoj dio posla.Nije ni čudo što ga je američka publika tako dobro primila. Moja ocjena 10/10 PS Titlovi su užasni.Pola linija uopće nije prevedeno,u biti ni nema ih.Na hrvatskom ćak i tajming bježi.Ne razumijem ljude koji ovom titlu mogu dati ocjenu 5.Sad kad bolje pogledam mislim da sam trebao dati 2 a ne 3.
Ažurirao Salvador - 18.Sijecanj/Jan.2011 u 15:46 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |