Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Novi clan
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Novi clan

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
lancia88 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lancia88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Novi clan
    Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 12:26
Pozdrav,

dobih poruku u kojoj stoji da postoji podforum sa predstavljanjima, sto me narocito raduje jer to treba da postane jedno od osnovnih nacela internet - bontona.

Dakle, ime mi je Sasa, zivim u Beogradu i vezano za ovu tematiku raspolazem solidnom kolekcijom video materijala raznog tipa koju uglavnom ne stizem ni da pregledam svu a kamoli da je odgledam. Istovremeno mi je na raspolaganju gotovo sav raspon satelitskog programa vec godinama, i kada sam primetio da cesce vreme provodim uz kablovsku nego uz satelitsku, shvatio sam da su titlovi oni sto cini razliku definitivno.

Tragajuci za nekim prevodima, nabasao sam na ovaj forum, video koliko ljudi prosto ima zelju da pomogne, i odlucio da se i ja ukljucim u pricu onoliko koliko mogu. U ovom momentu mi je odobren jedan titl, moj jedini za sada odradjen i nadam se da cu uspeti sa jos njih da nekome omogucim uzivanje u svetu serija, odnosno filma.

Van ovih aktivnosti sam uglavnom skoncentrisan na fotografiju (koja je dosla kao posledica visegodisnjeg rada u video produkciji) i na putovanja, uglavnom motociklom.

Ne bih Vas dalje zadrzavao svojim CV-jem :)
lancia88.blogspot.com
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 12:32
dobrodosli
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 12:35
dobrodoslidobrodosli
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 12:45
Sašawelcome u jednu veliku familiju.
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 12:56
dobrodosli
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 15:47
Dobar ti je CV, evo od sutra (sreda) u 7h dodji na posaoROFL
dobrodosli jos jednom, uzivaj na forumu!
Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 16:54
dobrodosli
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 22:07
dobrodoslidobrodosli
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 22:19
dobrodosli
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
Damilica26 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Damilica26 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2011 u 15:21
dobrodosli
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2011 u 16:02
welcome
Na vrh
lancia88 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lancia88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2011 u 19:30
Pozdrav,

hvala svima na dobrodoslici.
lancia88.blogspot.com
Na vrh
besherat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj besherat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 20:03
Dobro veče. Ja sam besherat iz Crne Gore. Ne znam još kakav je ovo forum. Došla sam zbog traženja prevoda filmova. Veliki sam filmofil, ali i baksuz kada je " skidanje " filmova u pitanju. Naime, skinem film koji već ima nalijepljen turski ili portugalski prevod. Onda nekako preko BS playera ubacim i srpski prevod, ali tako nakaradan film ne mogu da narežem, samo da gledam na lap topu. To mi nije neki doživljaj, jer sam se nadala da ću uspjeti da napravim dobru kolekciju filmova koje volim. Ne prevodim i ne uploadujem prevode, tako da ne vjerujem da ću biti neki pogodan član ovog foruma. U svakom slučaju, pokušat ću da nađem nešto što mi treba kao npr. prevod za novi film " Black Swann ", ako budem imala sreće. Veliki pozdrav za sve.
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 20:07
Za početakdobrodoslea rešenje za te probleme ćeš sigurno naći kada malo procunjaš po forumuWink
live long and prosper
Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 20:15
dobrodosle zemljakinjo Approve
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
besherat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj besherat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 20:18
Pozdrav za momke. Evo već vidim da od mene posla nema. Isuviše je specijalizovan i stručan forum, a ja znam da skinem samo sinhronizovane crtaće. Tražim prevod za " Black Swana ", jer ima još 20 minuta da se skine, ali mrka kapa.:lol:
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 20:20
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
besherat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj besherat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 20:24
Alexander Supertrampe, veliko ti hvala za prevod. Ko će kome, ako ne svoj svome.Smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 20:28
Pa nego, nema na cemu. Hvala ljudima koji su preveli, ja sam ti samo pomogao da pronadjes titlove Smile Dok se malo ne snadjes, pitaj slobodno sto treba. 
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 20:41
Besherat, dobrodosle
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.