| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Conviction (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Conviction (2010)Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2011 u 13:29 |
|
Conviction
Žanr: Biografski, Drama, Triller
Godina: 2010 Država: SAD Trajanje: 107 Režija: Tony Goldwyn Uloge: Hilary Swank, Sam Rockwell, Melissa Leo IMDb Radnja filma:
Oskarovka Hilary Swank glumi u ovoj dirljivoj drami koja se temelji na istinitoj priči jedne žene koja je provela gotovo dva desetljeća u misiji dokazivanja nevinosti svog brata. Iako samohrana majka upisuje pravo da bi pokušala što bolje pomoći svom bratu osuđenom na zatvorsku kaznu za ubojstvo koje nije počinio... Trailer:
Prijevod radi: mahoni
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Online Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2011 u 22:13 |
|
Sviđa mi se ideja filma, bezuslovna ljubav sestre prema bratu... Glumci su se ok snašli u svojim ulogama, na zadovoljavajućem nivou... Samo mi je priča malo šuplja, a i očajnički nedostaju jake emotivne scene, bazirane upravo na mojoj prvoj rečenici... Nekako mi je sve odrađeno ofrlje, ali nije loš film za pogledati... 7/10
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |