Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problemi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problemi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
somi 91 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj somi 91 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problemi
    Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 21:19
Ouch neznam kako da skinem prevod u srt. file
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 21:55
Sa sajta skineš potreban prevod i dobiješ .rar ili .zip file
Ukoliko imaš winrar program (ili neki drugi za "zipovanje" odnosno pakovanje i raspakivanje), desnim klikom na skinuti file ideš na "extract here" ili "extract file" i dobićeš traženi .srt ili .sub ili čak i .txt file.
Uglavnom svi programi za puštanje filmova na kompjuteru čitaju sve tri vrste dobijenih file-ova

Ukoliko ti ipak ne čita .sub ili .txt file, pogledaj Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom i sa nekim od tih prevoda možeš da konvertuješ u .srt (doduše možeš i preko notepada Wink)

Ažurirao bojanadj - 01.Sijecanj/Jan.2011 u 21:56
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 12:47
Imam jedan problem.
 Skinuo sam film Splintered preko torenta i film je iz 2008 godine,rec je o britanskom hororu. E sad kad sam probao da vidim imdb filma ono nema,nego mi izbacuje Splintered 2010,pa zatim neki Splinter film iz 2008,onda Horor movie day Splintered iz 2008,ali imdb nema nigde kao ni rate filma.
A najace od svega je da sam probao da nadjem u ovom filmu sto sam skinuo glumce kad ono nema nista,ni glumaca a ni naslova filma,zavrsava se nekom scenom kada devojka hoda cestom,i nema posle cast i ostalo.
 Pa ako mi neko moze pomoci,a mislim da je odlican film u pitanju! Nadam se da sam poslao poruku na odgovarajucoj temi.

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 12:52
Nista novo, izasao film Psycho Shark, ja skinuo, uradio prevod za film....i tek posle 1-2meseca, film se pojavio na IMDB-u.... 
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
tehparadox View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tehparadox Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 12:58
taj film koji si skinia je iz 2010 godine samo neki krelac na torentu je očito krivo napisa godinu.provjeri glumce sa filma i toga splintered iz 2010 pa ćeš vidit da su isti
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 13:00
PA druze na torentu ima samo taj film za skidanje kada ukucas Splintered. A kako da nema ni glumci ni reziser filma i ostalo,to mi nikako nije jasno. Da nij ovo imdb od ovog filma

Ajde probaj da ukucas splintered 2008 na google i probas gde pise splintered 2008 bez imdb ili horor movie day splintered.Ajde probaj pa mi reci ok
Na vrh
tehparadox View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tehparadox Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 13:05
je to je taj film.na torentu piše 2008 ali pod release day piše 2010 godina.sad sam vidia link na piratebayu to je taj film
http://www.imdb.com/title/tt1016241/

Ažurirao tehparadox - 04.Sijecanj/Jan.2011 u 13:05
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 13:07
To mora da je ovaj film http://www.imdb.com/title/tt1016241/ (UK)
Na warezu i na torrentima  jedino mi izbaci

Splintered 2008 a relase: VoMIT,x264 barcode,Espise,

Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 13:12
Jeste jeste u pravu si.Sad sam i ja proverio, Pustio sam film ukratko i pogledao glumce u filmu Splintered 2010 i po tome prepoznao,dok su pricali u filmu u jednoj sceni cuo ime glumice. Kakva zbrka nemogu da verujem.
Isti slucaj sa filmom Perfect Life strasno,pise na imdb 2010 godina a kada skidas film na drugim sajtovima da je iz 2008 godine! Ok hvala jos jednom
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 13:13

Da Dee to je to. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.