| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Elves (1989) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Elves (1989)Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2010 u 20:53 |
Elves (1989)Žanr: Horor
Režija: Jeffrey Mandel Jezik: Engleski Glumci: Dan Haggerty, Julie Austin, Deanna Lund, Borah Silver Trajanje: 89 min Mlada žena otkriva da je ka njoj usmeren zli nacistički ekperiment koji uključuje selektivno uzgajanje i prizivanje vilenjaka, kao pokušaj da se stvori rasa superljudi koji će osvojiti svet. Ona i njene dve prijateljice zarobljene su u robnoj kući sa patuljkom, i samo Dan Haggerty, odmetnuti Deda Mraz jake naravi može ih spasiti. IMDB:http://www.imdb.com/title/tt0099496/ Prevod radi: BaglyasPeter ![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2010 u 21:45 |
|
Prvo skidam film zato jer je ovo moj omiljen žanr i zato što mi film izgleda zanimljivo,a onda zato što sam Dan Haggerty zadnji put gledao u Grizzly Adams,a to je bilo prije jedno 20 godina.A ovo čudovište elves mi totalno baca na Rumpelstinskog.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |