Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim pesmu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim pesmu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
XYZ View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj XYZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tražim pesmu
    Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 05:38
Može li neko da mi pomogne oko nalaženja pesme? Na engleskom je, glavni ženski vokal peva stalno osnovnu temu, a prati ga hor ženskih glasova, koji čini mi se , kao eho ponavlja šta ona peva u osnovnoj temi. No, glasovi su u izuzetnim rasponima, tako da sve to deluje kao neka savršena harmonija. Nadam se da će ovaj oskudni opis biti dovoljan nekome da je prepozna. Mislio sam da je grupa Celts, skinuo puno stvari od njih, ali nije to to. 
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 07:19
Na koji glazbeni žanr vuče? Pop, rock, gospel, irski folk, country...? Da li su samo vokali ili se čuju i instrumenti u pozadini?
Provjeri da nije Enya.

Ažurirao Fokan - 16.Prosinac/Dec.2010 u 07:29
Na vrh
XYZ View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj XYZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 08:10
Ne mogu da se setim, čini mi se da se radi o nekakvoj Božićnoj pesmi (nisam baš siguran u to), i sad nešto mislim da instrumenata skoro i nema, samo pevanje (i ovo mi je u magli) znam da sam je čuo puno puta na TV-u (čini mi se u nekoj dečijoj emisiji) ali mi je sve u magli, davno je bilo od kad sam je zadnji put čuo. Uglavnom, to pevanje i višeglasje je glavna stvar.

Ažurirao XYZ - 16.Prosinac/Dec.2010 u 08:15
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 08:13
Na vrh
XYZ View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj XYZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 08:20
Nije ta, premda mi glas pevačice liči na onu u pesmi koju tražim.
Hvala ti na trudu, u svakom slušaju.
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 08:29
Na vrh
XYZ View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj XYZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 08:40
Nije Enya sigurno, premda je Orinoko Flay fantastična stvar. Imam skoro sve od nje.
Vraćam malo film unazad, moguće da sam je čuo u dečijim emisijama na TV Beograd, koje je režirao Timoti ...(?), onaj englez, ne sećam se prezimena više. Ili pak u onim kursevima učenja engleskog jezika, đavo bi ga znao, prošlo je puno vremena od kad sam je čuo zadnji put.

Ažurirao XYZ - 16.Prosinac/Dec.2010 u 08:47
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 08:53
Sjećam se tog tipa, kada je to bilo na TV-u, prije 25-30 godina?
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 08:58
Ponestaje mi kave u šalici. Da to nije ova pjesma, klasik...
Na vrh
XYZ View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj XYZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 09:26
Nije O Happy day Fokane, i pevačica je belkinja.
Pokušavam da se prisetim melodije... Pevačica otpeva prvi red iz strofe, završava ga niskim tonom, naredni red iz strofe počinje visokim glasom, a kad ga zavši počinje višeglasje sa pratećim ženskim horom.

Ažurirao XYZ - 16.Prosinac/Dec.2010 u 09:33
Na vrh
EnjoyInLifeBOKSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EnjoyInLifeBOKSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2011 u 16:23
http://www.youtube.com/watch?v=eU0qmexSHyM moze ime ove pesme,pocinje malo kasnije? plizzz
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.