Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - System Tool
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

System Tool

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AnGeL_17 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
aka DeMon_17

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AnGeL_17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: System Tool
    Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 00:32
Jel je neko koristio ova programu.
i ako je jel zna ko mu je activation code.
jel su me sjebali :  trojance i spyware
Na vrh
intoxic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj intoxic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 15:47
Originalno postovano od strane DeMoN_17 DeMoN_17 piše:

Jel je neko koristio ova programu.
i ako je jel zna ko mu je activation code.
jel su me sjebali :  trojance i spyware

Ni slučajno nemoj da instaliraš taj lažni antispyware program! Briši to i očisti kompjuter.
  "System Tool also called as the SystemTool 2011 virus is another deadly and widely-spread rogue security program in the making. A Trojan that is capable of penetrating a system by taking advantages of software and system vulnerabilities is being utilized to expand its contamination to as many computer as it can. When first hit with a System Tool virus, common symptoms may include browser redirects, homepage hijacking and disabled anti-virus program. Internet browser homepage will be pointed to a fake online virus scanner web page where it automatically runs a scan and produce fabricated results...."
Na vrh
AnGeL_17 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
aka DeMon_17

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AnGeL_17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 22:38
Druze ja sam vec to instalirao ali sredio sam proglemot so Norton antivirus.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.