| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dr. Giggles (1992) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dr. Giggles (1992)Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 09:32 |
|
Dr. Giggles
Žanr: Horror komedija
Godina: 1992 Država: SAD, Japan Trajanje: 95 minuta Uloge: Larry Drake, Holly Marie Combs, Cliff De Young IMDb Radnja filma:
U tihom naselju izmišljenog grada Moorehigh 1957. godine, prost porodični lekar po imenu Dr. Rendell izgledao je kao fin čovek, ali postojao je jedan problem: njegovi pacijenti počeli su da nestaju. Nakon istrage, građani su saznali da su on i njegov sin, Evan, Jr. (po nadimku "Dr. Giggles", tj. Dr. Kikotanje, zbog svog skaradnog smeha), čupali srca pacijenata u očajnom pokušaju da ožive doktorovu mrtvu ženu. Građani su odmah otrovali Dr. Rendell-a, ali je njegov sin, Evan, nestao. 35 godina kasnije, sada već odrastao, Evan beži iz ludnice i vraća se u Moorehigh ne bi li se osvetio... Trailer:
Prijevod radi: Wida
Ažurirao Gajtana - 14.Prosinac/Dec.2010 u 09:32 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 11:09 |
|
Gledao sam ga na VHS sredinom 90-tih dobar je film.
EDIT:Mada mi je glavni glumac užasno antipatičan.Jest da se je proslavio Darkmanom ali mi neide baš u tek kako bi se reklo. ![]() Ažurirao Salvador - 14.Prosinac/Dec.2010 u 12:20 |
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 13:37 |
|
Zapravo, proslavio se u LA Law.
|
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 13:52 |
Pa nisam baš neku studiju napravio oko njega ali da u pravu si.Ja sam se više obazirao na njegove filmove od kojih je bio uspješan pa sam zato napisao Darkman.
![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2011 u 00:39 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
SAFA75UE
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 25.Listopad/Oct.2009 Lokacija: Užice, Srbija Status: Offline Points: 360 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2011 u 12:43 |
|
[QUOTE=Kneginja]
SAFA75UE, hvala za prevod Titl mozete preuzeti OVDJE You're welcome! The pleasure is mine!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |