Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Oskar za "Početak"?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Oskar za "Početak"?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Oskar za "Početak"?
    Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2010 u 21:44

Američka filmska akademija će uskoro objaviti nominacije za Oskara, a američka štampa već "zna" koji filmovi pretenduju na nagradu u kategoriji za najbolje vizuelne efekte.

Svečana ceremonija dodele Oskara biće održana 27. februara 2011. godine u holivudskom Kodak teatru. Spisak nominovanih za ovu prestižnu nagradu nije još poznat, ali to ne sprečava članove Akademije da "razmišljaju naglas" o filmovima koji pretenduju da se nađu na spisku.

Američka štampa piše da su poznate nominacije za filmove sa najboljim specijalnim efektima. Na "polufinalnoj listi" trenutno se nalazi 15 ostvarenja, od kojih će samo sedam ići dalje.

Nezvanično, među "nominovanima", su "Početak" sa Leonardom DiKapriom, "Letopisi Narnije", "Alisa u zemlji čuda", "Hari Poter i relikvije smrti", "Borba Titana", "Tron: Legacy", "Iron Man 2".

(MONDO)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2010 u 21:46
Ono, mrtva trka efekata! LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2010 u 21:53
verujem da mu je Alisa glavna konkurencija.....

Samo jedno znam, biće mrtva trka sa crtanim filmovima.... toliko dobrih naslova da će mi to biti najzanimljiva kategorija....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2010 u 21:59
^^ Također. Crtići vladaju ove godine, definitivno!!!

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2010 u 22:45

Također, također.LOL

Ažurirao outside - 12.Prosinac/Dec.2010 u 22:45
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2010 u 23:09
Nadam se da ce Town dobiti koju nagraduBig smile
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2010 u 00:08
Slazem se...mnogo dobrih crtaca ima ove godine
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2010 u 17:28
kako je Tron: Legacy na ovoj listi kad on jos nije ni izaso? meni sa ove liste najvise zasluzuje oskara incepcion ali mene niko nista ne pita Confused
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2010 u 17:57
Originalno postovano od strane xyd xyd piše:

kako je Tron: Legacy na ovoj listi kad on jos nije ni izaso? meni sa ove liste najvise zasluzuje oskara incepcion ali mene niko nista ne pita Confused
pa javi im seLOLLOLLOL
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2010 u 19:58
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

pa javi im seLOLLOLLOL

LOLLOLLOL

ma necu, ce da kazu ne moze zato sto sam iz srbije LOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 01:05

kako je Tron: Legacy na ovoj listi kad on jos nije ni izaso?

pa zar ti nije palo na pamet da je dodela oskara u februaru ili martu, a da se taj film pojavljuje ove nedelje.............Wink

- Armin van Buuren

Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 16:54
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

kako je Tron: Legacy na ovoj listi kad on jos nije ni izaso?

pa zar ti nije palo na pamet da je dodela oskara u februaru ili martu, a da se taj film pojavljuje ove nedelje.............Wink

pa jeste, ali zasto kazu da je jedan od kandidata kad ga 99% ljudi nije ni videlo, mozda ce da bude isti promasaj kao skyline

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2010 u 02:38
verovatno znaju kako je film rađen ili šta već, pa ga i zato spominju....

- Armin van Buuren

Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2010 u 21:52
Nešto mi se Gordijski čvor mota po glavi. LOL

Pravila Akademije za nominacije za Oscara su odavno poznata, a ona najbitnija su:

- film mora biti prikazivan najmanje sedam dana uzastopce u nekom od kina u Los Angelesu, i to u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca (za filmove s neengleskog govornog područja postoje zasebna pravila)

- trajanje filma mora biti minimalno 40 minuta, tzv. feature-length (ovo pravilo se ne odnosi jedino na kategoriju kratkometražnog film)

- filmska vrpca mora biti 35 mm ili 70 mm, ili, ako je u pitanju digitalni format, 24 ili 48 FPS, a rezolucija ne smije biti manja od 1280x720

Opća pravila opširnije:

Pravila za kategoriju vizualnih efekata:

Za TRON: Legacy je iz trailera vidljivo da su efekti "zreli" za nominaciju, a Skyline s budžetom od 10 milijuna dolara spada u B produkciju i kao takav sigurno nikad nije ni bio ozbiljan kandidat za nagradu. Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.