| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Dog Year (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Dog Year (2009)Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2010 u 04:14 |
|
A Dog Year (2009) ![]() http://www.imdb.com/title/tt0808232/ REDATELJ: George LaVoo SCENARIST: George LaVoo, Jon Katz (knjiga) ŽANR: Komedija/ Drama DRŽAVA: Amerika JEZIK: Engleski TRAJANJE: 80 min GLUMCI: Jeff Bridges Jon Katz Lauren Ambrose Emma Lois Smith Lois Blair Domhnall Gleeson Anthony Armstrong Welker White Brenda King Elizabeth Marvel Margo Pamela Stewart Patti ... SADRŽAJ: Jon Katz (Jeff Bridges) polako gubi kontrolu nad životom. Njegova spisateljska karijera nalazi se na rubu propasti a i u ljubavnom planu mu ne cvjetaju ruže. Ipak, neočekivana promjena stiže u njegov život. Spletom okolnosti Jon preuzima brigu nad neukrotivim psićem čiji će divlji duh probuditi u Jonu osjećaje koje je davno zaboravio. Snimljen prema memoarima novinara i pisca Jona Katza, ova nam topla i emotivna priča otkriva sve čari prijateljstva između čovjeka i psa. IZVOR: mojtv.hr TRAILER: PRIJEVOD URADILA: T&B Ažurirao bojan969 - 11.Rujan/Sep.2015 u 00:20 |
|
![]() |
|
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2010 u 08:27 |
|
Krenula sam gledati film sa velikim grčem u želudcu. Jednostavno, još jedan tužan film na tematiku pasa ne bi mogla podnijeti.
No hvala Bogu film nije tužan, nego zabavan i uživala sam u svakoj zgodi i nezgodi dvonožno-četveronožnog para. Tko voli pse i lagani opuštajući filmič, ovo je film za njega.
SPOILER:
Malo me zasmetalo zapostavljanje Labradora u odnosu na Kolija od strane glavnog glumca.
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
T&B
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 22.Rujan/Sep.2010 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 350 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2010 u 16:48 |
|
Meni je film bio divan, onako lagan i skroz pozitivan.
Par puta me nasmijao, a u jednom dijelu i
Nekoliko puta tijekom gledanja mi je prošlo glavom:
Koliko se taj J.Bridges natrčao, sigurno je smršavio
par kila
Preporuka za sve koji koji vole pse ili imaju psa
(ili su ga udomili)!
|
|
![]() |
|
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Svibanj/May.2012 u 10:30 |
|
A Dog Year / Godina Psa (2009)
![]() IMDb Žanr: Comedy, Drama Režiser: George Lavoo Glavne uloge: Jeff Bridges, Lauren Ambrose i Lois Smith Opis filma: Zasnovana na memoarima Džona Kaca, u adaptaciji Džordža Lavua, ova priča govori o čoveku uzdrmanom krizom srednjeg doba, čiji se život okreće naglavce kada uzme da čuva škotskog ovčara koji je još luđi od njega.Ponekad promena stiže na četiri noge. Nosilac nominacije za Oskara, Džef Bridžis glumi u istinitoj priči o dve duše koje su transformisane neobičnim savezom: „Godina psa“. Zasnovan na memoarima bestseler autora, Džona Kaca, ovaj film govori o pedesetogodišnjem piscu u krizi srednjeg doba, koji impulsivno prihvata da primi dobro odgojenog, ali svojeglavog škotskog ovčara. Pošto pas počne da pravi haos po njegovom domaćinstvu u mirnom predgrađu, Džonovi očajnički pokušaji da ga nadvlada daju malo rezultata. Ali kada se preseli na seosku farmu, u kombinaciji sa lekcijama o lepom ponašanju od strane stvarnog šaptača i predvodnika stada ovaca, ponašanje psa i, još važnije, samog Džona, počinje da se menja. U filmu igraju i Loren Ambrouz (nosilac nominacije za nagradu Emi za HBO seriju „Šest stopa pod zemljm“) i Luis Smit (HBO serija „Prava krv“). Scenario i režija Džordž Lavu. Link do prevoda: PREVODI Ažurirao bojan969 - 11.Rujan/Sep.2015 u 00:15 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |