Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pokloni cvet nekom sa foruma
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pokloni cvet nekom sa foruma

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pokloni cvet nekom sa foruma
    Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 11:55
Zbog naše koleginice i moderatora Bojane koja, kako je napisala, voli bele ruže, kale, bele ljiljane, lotose, beli šafrane, đurđevak, behar (npr trešnje)... itd... došla mi je ova ideja da otvorim temu gde bi poklanjali cveće pripadnicima foruma, ili jednostavno samo podelili neko lepo cveće sa ostalim članovima foruma.

Zbog te naše drugarice i koleginice mi je pala došla ideja da otvorim ovu temu "Pokloni cvet nekom sa foruma".

Za početak ću Bojani zbog toga što mi je svojim postom dala ovu ideju da poklonim jedan lotosov cvet (jeste da nije beo, ali mi se svidelo kako izgleda).

Takođe, na ovaj način nećemo morati da brišemo postove, a cveće će ostati. Smile

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 21.Listopad/Oct.2010 u 11:59
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 12:03
Čini mi se da ipak belo cveće lepše izgleda kad se postuje zbog teme foruma.

Evo, za sve dame foruma:

Ažurirao snajp - 21.Listopad/Oct.2010 u 12:05
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 12:03
Zgodna ideja Snajp

Evo ja poklanjam ružu Ronni jer je draga i jer sam bila vrlo okrutna u našem horror scenariju prema njoj i Bukiju pa da se iskupim
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 12:04
Hvala Snajp dajsve
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 12:13
Ne znam samo da li će "muški" deo foruma da me proklinje ili blagosilja zbog ove teme. Biće sada ono "ih kakav si - nisi hteo ni cvet da mi pokloniš u onoj temi sa cvećem" LOL

U to ime poklanjam još jedan cvet za dame foruma - mislim da se radi o Afričkom ljiljanu.

LOL

Ažurirao snajp - 21.Listopad/Oct.2010 u 12:14
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 12:18
I za snajpa nešto... Smile nije baš cvet, ali znam da voli western filmove, pa prema ovome:

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 12:33
@CSInvestigator - 100% tačno. Snajp obožava western filmove i najradije bi ako bi mogao da bira u kom vremenu bi živeo, živeo u to "western vreme" Smile

Ali, bez obzira na tu moju "western" naklonost, to mi ne smeta da volim i poklanjam cveće. I, u to ime:

p.s. puno hvala za "western žbunje". Meni stvarno lepo izgleda zbog moje naklonosti prema westernima. Znam da se mnogi neće složiti sa tim, ali šta da radim. LOL

Ažurirao snajp - 21.Listopad/Oct.2010 u 12:40
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 12:50
Hvala, lega Embarrassed

Originalno postovano od strane Gajtana Gajtana piše:

Evo ja poklanjam ružu Ronni jer je draga i jer sam bila vrlo okrutna u našem horror scenariju prema njoj i Bukiju pa da se iskupim

Mislim da te neće spasiti LOLLOLLOL

Elem, da ne bi bilo ja tebi ti meni LOL za početak

Od mene, za koleginicu CSI

i Tinče

za njihov doprinos u delu TPP

a za ljubitelja prirode i šuma...

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 13:26
Evo za Niky LOL

Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 13:26
Hvala, evo za Gajtanu od mene

bird of paradise

za Tinu

Bleeding Heart

A za Bojanu jedna vampire Bloody rose LOL

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 13:30
Evo ja poklanjam cijelo dvorište puno cvijeća svim damama na forumu....

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 13:31
Ih, ovaj Vanjski uvijek postavi visoke standarde nama običnim smrtnicima... I šta da sad ja poklonim... LOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 13:35
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

bird of paradise

Hvala draga od srca
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 13:51
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Ih, ovaj Vanjski uvijek postavi visoke standarde nama običnim smrtnicima... I šta da sad ja poklonim... LOLLOLLOLLOL

Ti daj Vučku jedno srce... najboljem... LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 14:00
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

A za Bojanu jedna vampire Bloody rose LOL

Hvala, ali mislim da je ipak ovo za ronnu LOLLOLLOL

Ako baš hoćeš, kandilika se smatra vešticinim cvetomWink

Ima ih od bele do crne svih boja - a ova mi je slika nekako posebno lepa Wink

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 14:12
Jedan lijep bonsai za Bukija

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 14:27
Evo za JecuDJ

Ažurirao bagzi94 - 21.Listopad/Oct.2010 u 14:28
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 14:28
Bagzi, gde je?

Sad se vidi LOL

Ažurirao bojanadj - 21.Listopad/Oct.2010 u 14:29

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 14:29
Bojana, moram da ti pozajmim svoje naočare LOL
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2010 u 14:30
Originalno postovano od strane bagzi94 bagzi94 piše:

Evo za JecuDJ

Jel ti to njoj poklanjaš cvijet, Kravosasa ili kombinaciju LOL
Dobar si ... dobar. Vodiš računa o tome što određene žene vole.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.