Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pravda za Epsona
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pravda za Epsona

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pravda za Epsona
    Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 02:40
Imam ovo čudo (Epson Epl-5900L) koje sasvim lepo radi i gre'ota da ga bacim ali ako ne nađem drajvere za "sedmicu", odlete.

Spasite jadni štampač...

Pravda za Epsona...
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 02:49
Podrzavam peticiju, pravda za Nelsona ili kako vec
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 02:55
Drajvere na "sto", pa da pregovaramo!!!
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 03:01
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 03:02
Gore Epson, dolje Krepson!

Bez Epsona pri ruci, nema kraja muci!

Windows 7 ne bud' peder, daj nam drajver,sta ce nam feder!

Itd...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 03:03
Taj brate ali osim tog NetConfiguratora (sa kojim ništa ne uradih), ništa drugo ne nađoh. Cry
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 03:05
Nisam provalio. Svuda isto... e, crni Epsone... spici  
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 03:13

bajbaj
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 03:20
Lexmark-a imam i ja za bacanje, samo me žao. Jesi li probao sa varkom? Lista kompatibilnih štampača  sa tvojim, koje win 7 podržava. Instaliraš drajvere za neki od njih i šljaka bez problema. To sam ja uradio za prastari HP DeskJet 3325 koji je imao drajvere samo za w98 i XP. Imaš uputstvo na Microsoft sajtu, ili potraži po Net-u.
Na vrh
Epson View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Epson Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 03:21
Hvala ljudi na ovoj iznenadnoj pažnji ali izgleda da je mene vreme pregazilo. A možda ću u "drugom životu" biti neki lepi HP. Živelo recikliranje...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 03:23
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Lexmark-a imam i ja za bacanje, samo me žao. Jesi li probao sa varkom? Lista kompatibilnih štampača  sa tvojim, koje win 7 podržava. Instaliraš drajvere za neki od njih i šljaka bez problema. To sam ja uradio za prastari HP DeskJet 3325 koji je imao drajvere samo za w98 i XP. Imaš uputstvo na Microsoft sajtu, ili potraži po Net-u.

Probao sa par modela i ništa. Probao i sa univerzalnim (lexmarkovim) drajverima - ništa.
Varam ja stari Samsung ali ovaj Epson se ne dâ.
E zato će završiti u mašini za reciklažu. Angry
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 03:24
Gde nadje beo dan u ovo doba?
To je to, novi softver i hardverska poboljsanja za kupiti novo, tj. nema drajvere za ovaj, ali ima za onaj novi od 400 eur.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 03:26
U Epsoniji je sad dan. Nisi znao?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 03:27
Originalno postovano od strane Epson Epson piše:

Hvala ljudi na ovoj iznenadnoj pažnji ali izgleda da je mene vreme pregazilo. A možda ću u "drugom životu" biti neki lepi HP. Živelo recikliranje...

druze, izdrži, ne idi prema svijetlu! Pravda za Nelsona!   

Imas svu nasu podrsku, tehnicku!

Ažurirao bubba ho-tep - 01.Prosinac/Dec.2010 u 03:30
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 04:05
Epsonu treba pomoći po svaku cenu, pa probaj ovo (varka):
http://24alpha.wordpress.com/2007/10/19/windows-vista-and-epson-epl-5900l/

i sajt na kome je traženi drajver:
http://esupport.epson-europe.com/ProductHome.aspx?lng=en-GB&data=s7ZZ7XD4cY0k8LOAOBV4jkCGhOsOOO4v&tc=6

Jeste da je trik za Vistu, ali bi trebalo da radi i na w7.
Ništa ne košta da probaš, a imaš i uputstvo.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 04:21
Probao još danas to. Neće, prijavljuje grešku pri kraju instalacije.
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 07:45
Ovako, ako imaš 7 Ultimate probaj desni klik mišem na .exe file i odaberi TROUBLESHOOT COMPATIBILITY zatim klikni na TROUBLESHOOT PROGRAM i stavi kvačicu u "The program worked in earlier versions of Windows but won't install or run now" i izaberi (recimo) Windows XP Service Pack 3.
Možda prođe.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 11:10
Originalno postovano od strane darije darije piše:

E zato će završiti u mašini za reciklažu. Angry

Nek' pozdravi onog mojeg kojeg sam bacio prije par dana. Nova bebica (HP) radi kao sat. Moram li spominjati da ima i wireless?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 12:03
Originalno postovano od strane Fokan Fokan piše:

Ovako, ako imaš 7 Ultimate probaj desni klik mišem na .exe file i odaberi TROUBLESHOOT COMPATIBILITY zatim klikni na TROUBLESHOOT PROGRAM i stavi kvačicu u "The program worked in earlier versions of Windows but won't install or run now" i izaberi (recimo) Windows XP Service Pack 3.
Možda prođe.

Probao sam ja sve te logične, normalne, uobičajene "šeme", pretražio 3/4 interneta i ništa. Treba mi neki čarobnjak za ovo. Hvala ti u svakom slučaju.Clap
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2010 u 12:14
Ako nista ne nadjes doniraj ga mojoj osnovnoj skoli. Imamo neku krscinu od racunara, XP je jedino sto i moze da sljaka na njemu), a trebao bi nam poprilicno.
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.