Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Medium (2005)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Medium (2005)

Medium

Medium (2005)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Medij

Godina:

2005

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, fantazija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Glenn Gordon Caron

Glavne uloge:

Patricia Arquette
  >  Allison Dubois
Miguel Sandoval
  >  D.A. Manuel Devalos
Sofia Vassilieva
  >  Ariel Dubois
Jake Weber
  >  Joe Dubois
Maria Lark
  >  Bridgette Dubois
David Cubitt
  >  Detective Lee Scanlon
Miranda Carabello
  >  Marie DuBois
Tina DiJoseph
  >  Lynn DiNovi
Madison Carabello
  >  Marie DuBois
Bruce Gray
  >  Joe's Dad
John Prosky
  >  Tom Van Dyke
Annamarie Kenoyer
  >  Ashley Whitaker
Holliston Coleman
  >  Hannah
Anjelica Huston
  >  Cynthia Keener
Roxanne Hart
  >  Lily Devalos

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Medium (2005)
    Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2010 u 21:54

'Medij' je napeta dramska serija nadahnuta životnom pričom Allison DuBois koju glumi Patricia Arquette. Allison je supruga i majka troje djece koja pokušava shvatiti urođenu intuiciju o ljudima te svoju sposobnost komuniciranja s mrtvima.

U završnici treće sezone SPOILER: Allison i njezina obitelj prisiljeni su na selidbu nakon što su njezine vidovnjačke sposobnosti otkrivene javnosti. Allison se u novim nastavcima mora osloniti samo na sebe i svoje sposobnosti, jer se više ne može obratiti za pomoć javnom tužitelju Devalosu (Miguel Sandoval) ili Scanlonu (David Cubitt).

Za ulogu Allison DuBois Patricia Arquette je dobila 2005.godine osvojila nagradu Emmy, a za istu ulogu bila je i trostruku nominirana za nagradu Zlatni globus.

dnevnik.hr

IMDB

Medium - Titlovi

Sezonu 6 prevode ivy.vk & angels

Ažurirao icemaher - 10.Ožujak/Mar.2010 u 00:25

Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2010 u 22:12
Wiiiiii :) moja  najdraža serija LOL

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2010 u 00:02
Hehe, znam, sigurno ce biti jos fanova da komentiraju serijuBig smile Kad zavrse sve ove aktuelne serije koje pratim, mozda ce doci i ona na redBig smile
Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2010 u 00:36
Uf, kad ju počneš gledat OBAVEZNO mi javi mišljenje. Wink
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2010 u 12:36
Ajme - ova nova sezona me i nije toliko oduševila.... Cry
Sve mi nekak čudno... Cry
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2010 u 17:37
meni je jedna od boljih serija, iako nekad naleti neka "dosadna" (ali ne previše) epizoda.
moja ocjena 4.5/5
Na vrh
LittleGiant93 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LittleGiant93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2011 u 00:47
Istina da su neke epizode dosadnjikave. Ali neke su stvarno originalne. Kao npr ona iz prve sezone koja pocinje na aerodromu, kada vuk juri onu crvenkapu, to mi je omiljenaSmile. Inace, sedma sezona ima samo 13 epizoda, jer je, kako sam procitala, razlog tome los rejting...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.