| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pomoc |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: PomocObjavljeno: 29.Studeni/Nov.2010 u 17:29 |
|
|
Ne znam u kojem delu da otvorim temu,ali izabrao sam spam,spam... slobodno mod.moze da je premesti.
Treba mi mala pomoc oko seminarskog rada... a tema je "Skidanje filmova i muzike sa interneta" Bice mi potrebno: Nastanak interneta, cemu sluzi internet,prenosti interneta. Filmovi: Sta su filmovi,fomati (Dvdrip,mkv....ime formata,kakav je) Kodeci-sta su i koji su neophodni za gledanje filma. Playeri za gledanje filmova. Muzika-Formati (mp3,....itd) warezi-sta su? torenti/privatni torenti?-sta su? U seminarski cu ubaciti i sajtove sa kojih se moze skinuti prevod,a na 1 mesto napravno Divx titlovi.... Zamolio bih admine/mod. ako mogu da u ovoj temi ostave statistiku-koliko prevoda ima u bazi,koliko se dnevno skida prevoda...itd jos cu ubaciti programe za sinhro.prevoda.....i ubacicu neki tutorijal Sve u svemu moram 20 strana da uradim....a vi ako stignete ostavite neki link.Ja sam vec guglao i sakupio nesto. Inace sedeo bih ja par sati i sve ovo nasao,ali kako je-tako je....za nekih 1h-1:30min putujem i necu moci da koristim internet. Hvala! |
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2010 u 18:03 |
|
|
http://forum.titlovi.com/malo-statistike_t25449_p811356.html#811356
Najnovu statistiku moze administrator nikola da da, samo darije da ga kontaktira. http://forum.titlovi.com/informacije-o-kvalitetu-filmova-i-serija_t16203.html Oko kodecima svako ce reci razlicito misljenje, nekome je potreban samo meda player classic home cinema i nikakvi kodeci. Ja koristim klite codec pack i core avc i mv2 player jer mi je najbolji za sad, sam prepoznaje cirilicu/latinicu, odlicna slika, sve 5. Oko mkv fajlova ovo ti prenosim sa Prijevodi-Online, davno je krbo napisao ovo:
![]() Ažurirao icemaher - 29.Studeni/Nov.2010 u 18:08 |
||
![]() |
||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2010 u 18:05 |
|
|
Tooooooooo Icemaher!
Hvala Puno! Ma nema veze,moze i stara statistika :)
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2010 u 18:08 |
|
|
imas update u prethodan post
|
||
![]() |
||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2010 u 18:17 |
|
|
Hvala,
copy pa paste u word :)
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2010 u 19:41 |
|
|
Vidi nešto od ovog da li pomaže...
![]() http://vodickrozinternet.blogspot.com/2008/02/predmet-internet-servisi-vodi-kroz.html http://poincare.matf.bg.ac.rs/~filip/uvit/uvit.pdf http://piksla.com/domaci-filmovi/skracenice-u-nazivima-filmova-i-sta-one-znace-%28cam-r5-dvdrip-%29-15630/ http://www.videomajstor.com/kompresija-osnove |
||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2010 u 19:45 |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2010 u 19:54 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2010 u 19:57 |
|
|
Hvala Ice,CSI i Milojko
![]() Poskidao sam dostaaaa tekstova... tako da tema sad moze da se brise
![]() |
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2010 u 20:00 |
|
Ja sam dao link, ti samo kopirao adresu... ![]() |
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2010 u 20:03 |
|
|
Nema na čemu...
i dr put...
|
||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
||
![]() |
||
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2010 u 00:44 |
|
|
Ako ti je sve to profesor rekao da ubacis onda ok, ali ako si sam razradio temu, onda mi je malo neozbiljno da datu temu toliko siris (primer: pocetak interneta). Kao kad bi tema bila neka scena u romanu, a ti krenes od toga kako su nastala prva slova ili kakvi sve romani postoje. Nadam se da me razumes, da ne krenes od kulina bana pa ono direktno vezano za temu svedes na 1 stranu. Samo prijateljski savet.
|
||
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
||
![]() |
||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2010 u 01:13 |
|
|
Moram da razvucem na nekih 20 strana....tako da ubacujem od kulina bana pa sve do sada....
Jos kada sam pisao maturski,pa sve sad do seminarskih...ja to razvucem na 20 i kusur strana-i uvek dobro prodjem
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |