Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PROBLEM DIZANJA SISTEMA  WIN 7
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PROBLEM DIZANJA SISTEMA WIN 7

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PROBLEM DIZANJA SISTEMA WIN 7
    Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 17:47
PISEM VELIKIM SLOVIMA JER MI NA TASTATURI LAPTOPA NERADI CAPSLOOK,APROBLEM JE STO SAM HTEO NA KOMPU DA POSTAVIM WIN 7 ULTIMATE I ODJEDNOM CRN EKRAN I PISE;WINDOWS OULD NOT START BECAUSE OF A COMPUTER DISK HARDWARE CONFIGURATION PROBLEM.COULD NOT READ FROM THE SELECTED BOOT DISK.CHECK BOOT PATH AND DISK HARDWARE.PLEASE CHECK THE  WINDOWS DOMENTACION ABOUT HARDWARE DISK CONFIGURATION AND YOUR HARDWARE REFERENCE MANUALS FOR ADDITIONAL INFORMATION.ETO TO JE PROBLEM STA RADITI AKO MOZE NEKA POMOCConfused
Na vrh
Kyrie View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kyrie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 17:59
http://www.sk.rs/forum/

Uclani se tu i naci ces sve sto ti treba. Super su momci i pomazu za kratko vreme.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 18:15
ja sam imao sličnih nekih zezancija..... ne sa boot i tim stvarima, pa mi je palo na pamet, možda i ta verzija win7 koju sam skinuo nije ispravna ili šta već i tako je bilo.... Ne kažem da ćeš ti sa nekom drugom verzijom rešiti problem, možda baš imaš neki hardverski konflikt
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Kyrie View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kyrie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 18:22
Nije, nije. Ima tu druga fora. Samo se uclani u Svet kompjutera (izvinjavam se sto reklamiram drugi forum) i pomoci ce ti.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 18:28

Originalno postovano od strane Kyrie Kyrie piše:

Nije, nije. Ima tu druga fora. Samo se uclani u Svet kompjutera (izvinjavam se sto reklamiram drugi forum) i pomoci ce ti.

majke mi ko jehovin svjedok si, come to us we have cookies...

nego panmarko, jesi ti napravio format diska prije nego si krenuo stavljat windowse?
i imas li mozda diskove u RAIDu?

Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 20:30
EJ LJUDI RESEN PROBLEM,ZVAO DRUGARA SREDIO JE SVE CRKO MI HARD NA KOJEM JE BIO WINDOWS TAKO DA SMO GA IZBACILI I DIGLI SISTEM NA DRUGOM HARDU I TO JE TO ,HVALA SVIMA NA POMOCI
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.