Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skyline (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Skyline (2010)

Skyline

Skyline (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Skyline

Godina:

2010

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

92 min

Režija:

Colin Strause
, Greg Strause

Scenarij:

Joshua Cordes
, Liam O'Donnell

Glavne uloge:

Eric Balfour
  >  Jarrod
J. Paul Boehmer
  >  Colin
Brittany Daniel
  >  Candice
Donald Faison
  >  Terry
Robin Gammell
  >  Walt
Neil Hopkins
  >  Ray
Tanya Newbould
  >  Jen
Erik Rondell
  >  Soldier #2
David Zayas
  >  Oliver
James Huang
  >  Soldier #1
Phet Mahathongdy
  >  Airplane Mom
Phet Mahathongdy
  >  Bartender (as Phet Mahathongdy O'Donnell)
Byron McIntyre
  >  Limo Driver
Tony Black
  >  Guy at Party
Scottie Thompson
  >  Elaine
Crystal Reed
  >  Denise
Johnny DeBeer
  >  Rocket Soldier
Eliza Till
  >  Girl at Party
Jackie Marin
  >  Girl in Pool

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Skyline (2010)
    Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 18:48
Prvi pogled u Skyline
Napisao/la Belmorn , 11.08.2010.
skyline_trailer.png
Prvi trailer za SF film "Skyline" u režiji braće Strause od danas je online. Pogledajte kako su oni zamislili invaziju iz svemira.

Braća su karijeru počela kao umjetnici za specijalne efekte (nedavno su radili i na Avataru) a u redateljske su se vode bacili počevši od glazbenih spotova. Njihov prvi film Alien vs. Predator: Requiem nije pokupio sklonost publike i kritike, ali je ipak ostao financijski isplativ sa zaradom od 157 milijuna dolara.

Skyline je SF triler o šačici ljudi koji preživljavaju vanzemaljsku invaziju nad Los Angelesom. Trailer počinje istinitim zaključkom i upozorenjem Stephena Hawkinga da ako nismo sami u svemiru, dolazak svemiraca bi se mogao usporediti s kolonizacijom Sjeverne Amerike - koja nije prošla dobro za domorodne Indijance.

Glavne uloge u filmu koji izlazi krajem godine tumače uglavnom manje poznata TV lica među kojima su Brittany Daniel, David Zayas, Donald Faison i Eric Balfour.
( preuzeto s : www.fantasy-hr.com )

imdb : http://www.imdb.com/title/tt1564585/

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 19:28
LOLLOLLOLLOLLOLLOL - Za titlove!!

I čini se kao zanimljiv film, ja volim SF, iako je ovo možda jedan od onih u nizu: "Jao mi jadni Amerikanci uvijek nas napadaju, ali sviđa mi se referenca sa Stephenom Hawkingom, tako da svašta bi moglo ispasti od toga.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 03:12
Jedva cekam ovo.
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 18:03
Evo novog trailera:

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
titoblic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titoblic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2010 u 22:55
ja sam ga vec odgledao i iskreno receno veeeeeeeeeeeliko razocarenjeeeeeeee. koliko je reklama dobra toliko je film los, osim ako se ne radi o nekom pilot snimku pa ce sve ici na doradu
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2010 u 22:57
Video da je izasao Cam snimak....ALI ceka se dvdrip.....ma koliko bio glup SF film za mene je zakon
Na vrh
Aleks@ View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aleks@ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2010 u 13:55
Izašao R5 samo ne znam kakav je audio. Kad se skine, videćemo.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2010 u 14:01
Originalno postovano od strane Aleks@ Aleks@ piše:

Izašao R5 samo ne znam kakav je audio. Kad se skine, videćemo.

Evo sad sam baš čitao komentare na trackeru, i uglavnom svi najviše hvale ovu verziju..Smile

Skyline R5 XViD AC3 - IMAGiNE

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2010 u 14:07
Ja skidam Noir 
V 9.5 A 9.5 
tako kazu ljudi....
Na vrh
Aleks@ View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aleks@ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2010 u 14:18
Odličan je zvuk u Noir verziji koju imam.

Ažurirao Aleks@ - 04.Prosinac/Dec.2010 u 14:20
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2010 u 15:03
Koliko vidim ima i Skyline.2010.DVDRip.XviD-EM0C0RE
Komentari kažu da je real. Čut će te iz prve ruke nakon par sati Tongue

Edit: zaustavljam dvdrip i vraćam se na R5 Noira jer je dvdrip MPG-4 što meni nikako ne odgovara Ermm

Ažurirao Gajtana - 04.Prosinac/Dec.2010 u 15:07
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2010 u 15:07
Originalno postovano od strane Aleks@ Aleks@ piše:

Odličan je zvuk u Noir verziji koju imam.
+1 
jeste A & V 9,5
Na vrh
intoxic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj intoxic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2010 u 15:15
Originalno postovano od strane Gajtana Gajtana piše:

Koliko vidim ima i Skyline.2010.DVDRip.XviD-EM0C0RE
Komentari kažu da je real. Čut će te iz prve ruke nakon par sati Tongue

Edit: zaustavljam dvdrip i vraćam se na R5 Noira jer je dvdrip MPG-4 što meni nikako ne odgovara Ermm

Moja preporuka- Skyline.2010.DVDRip.XviD-EM0C0RE, odličan A / V.
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2010 u 22:11
Jos kada bi neko rekao kakav je film...LOL
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 18:42
Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

Jos kada bi neko rekao kakav je film...LOL

Evo da ti ja kažem. Pogledaj trailer i dovoljno ti je. Ostatak filma je žešća smaračina. Totalno njesra koje sam odmah izbrisao. U ovom filmu nema ništa originalno da ga lučem tražiš LOL Krenuvši od priče do izgleda vanzemaljaca. Najbitnije je to da se u toku vanzemaljske invazije ljudi brinu ko s kim spava i to da se ne smiju pušiti cigare u blizini trudnice (koja je trudna neke dvije sedmice Confused). A da, više Duracell nije u modi. Mali zeleni koriste ljudske mozgove da bi se napajali. Rade duže od Duracellovog zeke Dead O kraju da ne pričam. Šta bi ono trebalo da znači? Ljubav je jača od vanzemaljske invazije? WTF? Braća Strauss, molim vas lijepo da se vratite na spotove Britney Spears, Lady Njanja i drugih kvazi pjevačica. Nemojte praviti filmove.
What can change the nature of a man?

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 19:43
LOL
Mišljenje nam se podudara. Lepo sam ispeglala dve korpe veša, ismejala se komentarišući film sa ukućanima...a film...shift+delete LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2010 u 23:56
A trailer tako fino odradjen......bojapaprichica
Hvala za antipreporuku i ustedu vremena,mrzim kada potrosim sat i kusur na neki shit Smile
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2010 u 08:33
Totalno  sam se razočarao.U rangu s filmovima sa SyFyLOL
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 15:15
Veoma loš film. Ne gubite vreme na ovaj film
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 20:34
IMDB trenutno kaže 4,4.      
Lična ocena: 1,0   (za trud)     
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.