| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nema Volverina u novom "X Menu" |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nema Volverina u novom "X Menu"Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 10:21 |
||
Brajan Singer, producent i autor priče naučnofantastičnog filma "X-Men: First Class", demantovao je glasine da će se u tom filmu pojaviti junak Volverin. Glumac Hju Džekman, koji je imao naslovnu rolu u "Iks men počeci: Volverin", nedavno je primećen nedaleko od mesta snimanja novog filma u američkoj državi Džordžiji. "Volverina nema u filmu, on je u filmovima o Volverinu", rekao je Singer, režiser prva dva ostvarenja serijala i producent novog filma, a u sredu prenosi sajt Didžital spaj. |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 16:35 |
||
|
Najomiljeniji heroj u x-menu mi je Volverin ali mozda je dobro sto nema Volverina u X-Men First Class da bi sto vise ostalo mesta u filmu za ostale heroje i negativce koje ima mnogo u x-men serijalima...a i logicno je da u nazivu First Class nema Volverina jer kad je Carls Eksavijer prvi put osnovao skolu za mutante Volverin nije ni upozano Carlsa vec se borio za drugu organizaciju sa superherojima Maverikom,Sasvacem,Medisin menom...pa tek onda kad mu je profesor Ojuma napravio Adementijum od njegovih kosti i od njegove devojke napravili polugiborga koja mu je posle negativac pod imenom Lady Death Strike...i tek onda je Volverin otisao u Japan i borio se protiv Ojume pa je postao samuraj i borio se sa Silver Samurajem...e tek onda kasnije je dosao u x-men organizaciju kod Carlsa Eksavijera...
A sto se tice negativaca najvise bi voleo da vidim Mr.Sinistera
|
|||
![]() |
|||
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 21:58 |
||
|
I onda je mrmot savio cokoladu... Nakon one grozote od treceg dela, sve ostalo nema smisla snimati. Da mi je da imam neku moc i da iz secanja uklonim onu gadost (mislim na treci deo).
Ažurirao Vladika - 05.Studeni/Nov.2010 u 21:59 |
|||
|
Vladika
|
|||
![]() |
|||
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2010 u 04:02 |
||
|
Prva dva dela su barem pogodili nesto a treci deo mi je malo nerazuman
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |