Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wmv  u avi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

wmv u avi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: wmv u avi
    Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 18:32
koristim xilisoft video converter za prebacivanje u avi format,ali mi se gasi komp kConfusedad dodje na pola,sta je problem komp,virus ili nesto drugo mozda programConfused
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 18:43
Mozda ti se pregreva procesor a mozda jednostavno neki bug sa programom... vidi temp procesora kad konvertujes ili probaj neki drugi program.
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 18:52
evo sad ubacih total video,opet isto dodje do pola u ugasi se a gde brate da vidim tu temp i kolka treba da bude
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 18:57
http://www.alcpu.com/CoreTemp/CoreTemp32.zip      za 32bit sisteme
http://www.alcpu.com/CoreTemp/CoreTemp64.zip      za 64bit sisteme

skini koji ti treba, pokreni program i pocni da konvertujes, pa vidi
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 20:45
skino program krenuo da prebacujem nadao se bice ok doso do 80% I NA ONOM CORE -O TEMP 125 A NA CORE -1 TEMP 100 C PREKIDE SE SVE I UGASI KOMP.sta to znaci brate objasni 
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 20:57
To znaci da ti se greje vise nego sto treba kad je opterecen, otvori kuciste i ocisti prasinu na kuleru ako moze to da pomogne (jos bolje da stavis novi sloj paste i sve lepo ocistis), ukoliko to ne pomogne resenje je novi (bolji) kuler. I napisi koji procesor imas.

Ja sam imao slican problem ranije i onda sam stavio ovu spravicu:

Sada sam overklokovao procesor maksimalno koliko sam mogao i pri najvecem opterecenju temperatura ne prelazi 44C Wink

Ažurirao Babusnica - 02.Studeni/Nov.2010 u 20:58
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 21:07
stavio sam tu pastu icistim taj kuler redovno sa onim crevom za pumpanje guma,ap rocesor je AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCESOR 5200+ 2,7GHZ,ovo tvoje izgleda ko svemirski brod jel to ima da se kupi ili si to nesto sam stavio 
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 21:18
Za taj procesor temperatura ne bi smela da prelazi 68 stepeni kako kazu na zvanicnom sajtu http://products.amd.com/en-na/DesktopCPUDetail.aspx?id=39

Ja sam prezadovoljan kako radi :) . Razgledaj po sajtovima/forumima mozda nadjes i nesto bolje ako se odlucis za kupovinu novog kulera :).

Ažurirao Babusnica - 02.Studeni/Nov.2010 u 21:19
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 21:23
e hvala ti brate na savetima,ziv bio
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2010 u 23:22
npWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.